Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Srećno sa time i samokomplikovanjem sopstvenog života :)
Lepo ti njima plati taj dinar i uživaj u životu koliko god možeš to vreme.
Dugogodišnji korisnik Telekoma :)
Хвала на савету, ма истераћу ја моју идеју и замисао по цени да их зовем сваки дан док им не седнем на главу и не досадим, за своје паре и своје плаћање на кичму ћу да им седнем!!!

I pre svega za svoje živce - nekako pored para svi na njih zaborave...
Живце имам колико хоћеш друже, када су оператери у питању, ја њих не слушам и не чујем, већ само терам своју причу док им не досадим, досадим им пре или касније друже, само терам по своме и увек попусте, први пут сам код МТСа због цене која ми одговора!!!

To si onda trebalo makar probati odmah pre potpisa da tražiš / insistiraš da umesto tog ugovora 12x 1 din dobiješ 24x 50% popust ugovor.
Е ово је одличан одговор, видиш о томе нисам уопште размишљао, хвала ти на савету за будуће ствари, ово ћу дефинитивно да запамтим, хвала лепо жив био!!!

Da li postoji mobilni net, 4 u 4 od 100gb ,kao poseban doplatni dodatak,ili je on isključivo deo BOX paketa?

Da li svima uz prudežetak ugovora za Box 3 treba da daju taj WiFi extender i da li se on dodatno naplaćuje uz mesečnu tarifu ili se daje besplatno na korišćenje poput recimo STB uz obavezu da se naravno vrati kada/ako se više ne koriste usluge mts?

@HDMI Postoji za postpaid mobilne tarife dodatak "Deljeni net", cena sitnica: 2.999 din.

8 GB internet u Zoni 0.Šta im to znači?
Kada se ode na deljeni net info,piše 100gb za deljenje.

Gledam Box Zlatni 4 cena mu je sad 7299,00 din sto je mnogo manje nego sto je bila ranije?
Da li moze / ili da li je neko radio pojacavanje paketa sa Box 4 Beli na Box 4 Zlatni, dok traje ugovorna obaveza. U mom slucaju traje do 10.03.2024 :)
Znam da moze u yettel npr da promenim bez problema mobilnu uslugu na jacu, samo ne mogu na nizu / jeftiniju.

Da li svima uz prudežetak ugovora za Box 3 treba da daju taj WiFi extender i da li se on dodatno naplaćuje uz mesečnu tarifu ili se daje besplatno na korišćenje poput recimo STB uz obavezu da se naravno vrati kada/ako se više ne koriste usluge mts?
Davali su ranije za 1 dinar, ali samo ako tražiš. I onda je tvoj. Tako je bilo ranije

Pitam pošto vidim da se ovde često pominjao, pominjao ga je i akviziter sa kojim sam pričao oko ugovora ali kada je poštar doneo ugovor nigde ni reči o njemu - ni u ugovoru niti uživo...

To tražiś lično u poslovnici,ako te sleduje po paketu, osim ako naletis na nekoga u call centru ko se razume,on će ti poslati na adresu.Ja sam isao lično,bratu su poslali.

Drugari, pokusao bih nesto da smuckam i "pojacam" paket uz povoljnosti ali... morale bi neke kombinacije :) . Ukratko : da li trenutno postoje uslovi za raskid ugovora sa MTS , da li je bilo nekih izbacivanja kanala i slicno.. kao osnov za raskid ? Trenutno sam u BOX3 sa besplatnim Irisom, presao pre godinu i nesto sa SBB....

Poskupeće svima ,i onima koji imaju ugovornu obavezu?
Do sada mi nikada nisu podigli cenu pod ugovornom obavezom.

Poskupeće svima ,i onima koji imaju ugovornu obavezu?
Do sada mi nikada nisu podigli cenu pod ugovornom obavezom.
Poskupeće samo korisnicima koji potpišu novi ugovor posle 01.05.2023. godine i korisnicima kojima je već istekla ugovorna obaveza!
Korisnicima kojima još nisu istekle ugovorne obaveze ostaju stare cene tj. cene koje su bile na dan pri sklapanju i potpisivanju ugovora i one i pišu u ugovoru!;)

Otkud sad poskupljenje? Da li to zvanican info?
Zar nisu skoro duzali cene?

Otkud sad poskupljenje? Da li to zvanican info?
Zar nisu skoro duzali cene?
To je nezvanično i verovatno ljude buni to što su videli na Nova.rs sajtu, ali naravno dok to mts zvanično ne objavi sve su to rekla-kazala i samo nagađanja...
Ali svakako poskupljenje može da se odnosi samo i isključivo na korisnike koji potpisuju novi ugovor i korisnike kojima je već istekla ugovorna obaveza u tom momentu!

Poslednja izmena:
Rekla kazla ili ne ali dokle???

Koliko ce da dizu cene i gde misle da je kraj i sta misle koliko korisni ce da trpe ovako bahato ponasanje? Oni sada na sve nacine hoce da isplate premijer ligu sto su uzeli i nece da cekaju 10 godina da se isplati nego hoce sto pre da vrate 600 miliona eura u kasu i kako vidim za to ne biraju sredstva. Na kraju moje pitanje je koja budala je uopste odobrila takvu kupovinu i jesu seli i razmislili da li je to realna cena, ako kupe koliko ce vremena trebati da se kroz predplate isti servis odplati, i na kraju jel im to bilo uopste potrebno u svojoj programskoj semi.

ljudi, ajmo realno. vreme je takvo da će cene, mnogo češće nego ranije, ići samo gore. kod svih, ne samo kod telekoma.
inflacija radi svoje, svi sad imaju odlično opravdanje.
napravili su pristojnu bazu korisnika, ali te nerelane promocije ne mogu da traju unedogled.
tj. mogu, ali sa višim cenama.

Koliko ce da dizu cene i gde misle da je kraj i sta misle koliko korisni ce da trpe ovako bahato ponasanje? Oni sada na sve nacine hoce da isplate premijer ligu sto su uzeli i nece da cekaju 10 godina da se isplati nego hoce sto pre da vrate 600 miliona eura u kasu i kako vidim za to ne biraju sredstva. Na kraju moje pitanje je koja budala je uopste odobrila takvu kupovinu i jesu seli i razmislili da li je to realna cena, ako kupe koliko ce vremena trebati da se kroz predplate isti servis odplati, i na kraju jel im to bilo uopste potrebno u svojoj programskoj semi.
Telekom zavrsava godinu sa preko milijardu eura prihoda .Tako da im se Premijer liga vec isplatila .Inace i dalje moze da se ispregovara benefit i za nove a i za stare korisnike talk za je ponudu MTS i dalje najpoviljnija na trzistu .Steta sto se u trgivinakim lancima nije desio Telekom da isto mozemo da biramo i da se takmice za korisnike

Zašto onda SBB me snižava cene,mislim nisu bacili pare na Premijer ligu???

Nazad
Vrh Dno