Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ima li opet onih grupa za grupnu kupovinu?

Hoću na monitor da priključim smart tv box ali mi je potreban konvertor, da li ih je kupovao neko na aliju, ja nadjoh ovako nešto i jeftino je, trebalo bi da završi poso.
Samo obrati paznju sta ti je input a sta output. Na ovom koji si postavio je da povezes TV/projektor koji ima VGA pomocu HDMI kabla sa recimo konzolom/racunarom. Ako monitor ima VGA a tv box HDMI, onda je ovo sa slike ono sto trazis kao i ova 2 komada sa slika postavljenih na ovoj stranici. To znam jer sam porucio jedan takav greskom(nisam uopste gledao IN-OUT) pa mi stoji i ceka upotrebu :cool:
EDIT: Samo za ova dva sa ove strane ti treba VGA kabl a za adapter koji si ti okacio HDMI, sto mislim da ti je sasvim jasno, ali hajde da naglasim.

@jedandva

Super.

Samo da napomenemo jos jednom - postoje modeli ( jeftiniji , manje snage... ) koji ne mogu
da dignu napon sa 12V na 15 i 20V , pa ako neko planira kupovinu treba da obrati paznju.

primer :

1224.jpg

@coldman poručio sam, na slici se vidi ulaz na monitor i konverter koji sam naručio.

Prilozi

• Screenshot_2023-04-09-23-28-04-65_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2023-04-09-23-28-04-65_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    86.9 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_2023-04-09-23-28-49-78_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    Screenshot_2023-04-09-23-28-49-78_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    160.6 KB · Pregleda: 34
Jedan paket nikad nije stigao, ja pitam prodavca sta se desava ovo-ono. On zamoli da ne radim dispute nego da mu ocenim kao da je stiglo, a da ce on meni da vrati pare na paypal. Ja kontam od toga nista, ali necu da pravim pometnju oko sice, kad ono, stvarno vratili mi pare.

necu da ih doksujem, tako da ni ime store-a ni ime sa paypala necu reci, ali eto, nisu svi prevaranti
1681111738107.png

Jedan paket nikad nije stigao, ja pitam prodavca sta se desava ovo-ono. On zamoli da ne radim dispute nego da mu ocenim kao da je stiglo, a da ce on meni da vrati pare na paypal. Ja kontam od toga nista, ali necu da pravim pometnju oko sice, kad ono, stvarno vratili mi pare.

necu da ih doksujem, tako da ni ime store-a ni ime sa paypala necu reci, ali eto, nisu svi prevaranti
Pogledajte prilog 384952
Ma da, od tog obećanja ništa...
I da otvoriš dispute, gubiš ako pošiljka ima onu čuvnu lažnu formulaciju "in local delivery center"...

U uštini sve se svelo na dobru volju prodavca, da je on bio bezobrazan od Ali podrške nema vajde...

Pa to kazem, nisu svi prevaranti. I da nije dao nazad, nema poente majmunisati se za 300 din, i da mozes da dobijes dispute. Isteklo ono vreme za dostavu i sta vec ne. Rekao mi prodavac da im je vracen paket. U pitanju je bio onaj kamen sto navodno uklanja dlake, sto reselleri proadju za po 2000 na instagramu. Ne verujem da ovakve stvari "rade", ali bilo je poruceno za poznanicu koja nema AE nalog. Nema mi logike da je ovo (slika) vraceno sa carine
Physical-Hair-Removal-Painless-Safe-Epilator-Easy-Cleaning-Reusable-Body-Beauty-Depilation-Care-Tools-for-Men.png_.webp

Zavisi od banke do banke. Ja sam radio online, nisam isao u poslovnicu. Sto vise dokaza to bolje. Za svaki slucaj imaj i onaj video sto si rekao da si snimio.

Nema na sajtu, već preko emaila ih kontaktiraš/šalješ dokaze. Mada probaj i u poslovnici, pa vidi šta će ti reći.

Juče mi je stigao paket, neki čipovi, skroz uništeni pinovi, kinez katastrofa upakovao. Pokrenuo sam odmah dispute negde oko 13h recimo i preko noći bukvalno su mi odmah dali refund. Sve u svemu čudi me kako to neke od vas odbijaju, mene ni jednom nisu odbili do sada (što opet ne znači da neće nekad)

Odbijaju kada ne dobijes nista, jer nemas dokaz da nisi dobio ...mislim, nemaju ni oni ali kod njih su pare :rolleyes:

A kada si dobio unisteno, osteceno itd tu nema kud.

Juče mi je stigao paket, neki čipovi, skroz uništeni pinovi, kinez katastrofa upakovao. Pokrenuo sam odmah dispute negde oko 13h recimo i preko noći bukvalno su mi odmah dali refund. Sve u svemu čudi me kako to neke od vas odbijaju, mene ni jednom nisu odbili do sada (što opet ne znači da neće nekad)
Važi...

Ima li neko preporuku za povoljniji wireless android auto adapter?

Refund moze da se ceka i do 15 radnih dana, ali svakako i kad vrate na racun, neces ga videti kao stavku (uplata), samo ce racun biti uvecan za iznos refund-a.

• Like
Reagovanja: s5p
drugari pomagajte sta da radim vec treca pošiljka za pola godine.-nema je a ovde piše drugačije.šta činiti

Prilozi

• Screenshot_20230419_050153_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20230419_050153_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_20230419_050140_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20230419_050140_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    78.1 KB · Pregleda: 79
drugari pomagajte sta da radim vec treca pošiljka za pola godine.-nema je a ovde piše drugačije.šta činiti
Nista,ako dodje dobro doslo,ako ne dodje pozdravi se sa novcem.....desava se svima sa tim neregistrovanim posiljkama.
Pogledajte prilog 385485sta bi moglo biti, nema i dalje novca na računu?
Samo ti vrate,nema obavestenja od banke o uplati,samo legne bez obavestenja,ako bas nema kontaktiraj Aliexpress,mislim da je 15 radni dana rok za vracanje.

Koju opciju je bolje izabrati?

Prilozi

• Screenshot 2023-04-24 at 11.09.10.png
    Screenshot 2023-04-24 at 11.09.10.png
    34.5 KB · Pregleda: 50
Standard, 99% singapore post

Nazad
Vrh Dno