Klasicna.Da nesto nije dobro podeseno i ako test link kaze da je sve ok.Zato sumnjam da je problem mozda do ip adrese iz RSa.Poslao sam email eupravi a ujutru cu da ih zovem.Nadam se da ce da se jave.Koju gresku dobije?
Klasicna.Da nesto nije dobro podeseno i ako test link kaze da je sve ok.Zato sumnjam da je problem mozda do ip adrese iz RSa.Poslao sam email eupravi a ujutru cu da ih zovem.Nadam se da ce da se jave.Koju gresku dobije?
Nije, sertifikat treba svakom profesionalnom vozaču. Do tog datuma se dobijao uz položen vozački ispit a nakon toga se morao dodatno polagati.Mada mislim da je taj sertifikat za nove vozače, posle 30. Decembra 2019.
Klasicna.Da nesto nije dobro podeseno i ako test link kaze da je sve ok.Zato sumnjam da je problem mozda do ip adrese iz RSa.Poslao sam email eupravi a ujutru cu da ih zovem.Nadam se da ce da se jave.
On koristi ono sertifikaciono telo poste ne licnu.Sex je u pitanju. Kosa mi se dize na glavi kad mi se jave iz racunovodstva da im namestim to.
Trebalo bi ucitati dodatne sertifikate .ovo sve instaliraj ,restart pa probaj. Naravno i drajvere za citac kartica.
Ма јок не бива. Ово је мало нереално како су направили само са зип фајлом можеш да се улогујеш где хоћеш на било ком телефону овако не може. Мора да ме избаце из система, па да се опет убацим са параметрима и да тад сачувам зип.@SaleKutuzov
Ako nemaš bekap, opet Pošta. Drugi papiritj 😂
Jer mislim da uopšte nije do parametara jer je Korisnički ID ostao isti na novom papiru, kao email, samo se je registracioni kod promenio. Ostalo je isto jer se vezuje za JMBG jedina opcija da te oni uklone iz sistema i da ti opet ubaciš svoje parametre, s time da sebe obezbediš tako što elektronski sertifikat pohraniš u backup verziju. Ili da ti je oni pošalju ako je imaju u bazi.@SaleKutuzov
Ako nemaš bekap, opet Pošta. Drugi papiritj 😂
Znači šta, imam C kategoriju upisanu u vozačku ali ne mogu da upravljam vozilom koje zahteva C ako nemam sertifikat za koji moram naknadno da polažem?Nije, sertifikat treba svakom profesionalnom vozaču. Do tog datuma se dobijao uz položen vozački ispit a nakon toga se morao dodatno polagati.
Zaključak, ako ćeš profesionalno voziti, uzmi sertifikat i obnavljaj ga. Ako nećeš, zaboravi na C kategoriju. Nebitno je koliko ti važi, da li je imaš ili ne.
Ne možeš profesionalno time da se baviš. Ne znam šta tačno to znači, ali npr, rekao bih da možeš ako imaš voćnjak, jabuke da prevezeš C kategorijom od voćnjaka do hladnjače ili pijace ali ne možeš da budeš zaposlen ko vozač kamiona. Nisam siguran.Znači šta, imam C kategoriju upisanu u vozačku ali ne mogu da upravljam vozilom koje zahteva C ako nemam sertifikat za koji moram naknadno da polažem?
Da Sve instalirao.Kada kliknem na onaj link za test izbaci da je sve ok instalirano.Pise ispod i njegovo ime oznaka sve ali da se loguje ne moze.Proveravao sam ovim linkomOvo si instalirao?
instaliraj sva ona ****** pa probaj I od Poste i za Celik.
Token menadzer si isto instalirao? Pojavljuje li se tu kartica tj da li je ocita?Da Sve instalirao.Kada kliknem na onaj link za test izbaci da je sve ok instalirano.Pise ispod i njegovo ime oznaka sve ali da se loguje ne moze.Proveravao sam ovim linkom
Sertifikaciono telo Pošte - Error 403
ra-front.ca.posta.rs
Da Proverio uredno regestriju i javni i privatni kljuc.Zvacu ujutru pa ako resim napisacu ovde ako jos nekom bude trebalo.Token menadzer si isto instalirao? Pojavljuje li se tu kartica tj da li je ocita?
Nazvao sam eAgrar, pa mi je tu rečeno da tražim novu lozinku na pošti, a možda ne bi bilo loše da napišem mejl (telefon naravno nemaju) eUpravi da bi resetovali nalog.Može li neko da pomogne?
Pošto nema ličnu sa čipom majka je pre mesec dana izvadila potrebne parametre u pošti, da bi mogla koristiti e-agrar. Instalirali smo consentid aplikaciju, očitali QR kod, sve je uredno radilo.
Pre par dana telefon se pokvario. Uzela je novi, instalirali ponovo aplikaciju, učitali QR kod, zadali pin, međutim dobijamo poruku: ID has already been enrolled i ne možemo dalje. Probao sam ručno uneti korisnički ID i lozinku, ali isto. Šta uraditi?
Ako imaš ispravno instaliran softver sertifikacionih tela probaj da se prijaviš na portal eUprava, link je https://euprava.gov.rs/ pa Moja eUprava - Prijava, iz iskustva sa tim portalom mislim da je najbolja opcija koristiti Google Chrome, takođe grešku koju si dobio (priložena slika) možeš rešiti tako što ćeš da isprazniš keš iz Browser-a, restartuje ga i probaj ponovo da se prijavišDa Proverio uredno regestriju i javni i privatni kljuc.Zvacu ujutru pa ako resim napisacu ovde ako jos nekom bude trebalo.
Browser ti je iskeširao nešto, probaj da brišeš keš, vremenski opseg oduvek, restartuj ga i probaj da se prijaviš.Ево да јавим да ради само у инкогнито моду.Такво просто решење ми никад неби пало на паметНемам појма што избацује грешку у нормалном моду .Немам ни један addon.
Хвала свима на помоћи
Ja sam dobio u e sanduce za dan.Koliko dugo se čeka za izvod iz matične knjge rođenih na eupravi?
Ne moraš ništa da kriješ, radi normalno.treba mi pomoć.
da li neko ima iskustva sa instalacijom ConsentID na rutovanom telefonu, da li ima problema? da li mogu preko magisk-a i modula da je sakrijem, tako da aplikacija ne zna da je telefon rutovan, kao što može da se uradi za google pay i neke ebanking aplikacije?
+1Да ли је тај извод у сандучету валидан ако га одштампаш?
Jeste ja sam predavao na taj način. Zato i postoji na njemu QR kod.Да ли је тај извод у сандучету валидан ако га одштампаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari