Dobro bitno da nije drasticno losija od s22 ultra. Jedan dan srednje upotrebe meni je dovoljno. A ovako generalno kako si zadovoljan telefonom? Jel nije glomazan u odnosu na s22u? Nemam gde da pogledam uzivo fold.. mislio sam na s23u da idem ali mislim da necu imati osecaj da prelazim na drugi telefon, jeste bolja baterija, kamera itd, ali manje vise isto.Baterija je vrlo subjektivna stvar. Moj je 95% vremena proveo u stanu, na Wi-Fi-u, nemam FG ili IG instaliran, i generalno sam bio zadovoljan baterijom. Ali nije tako dobra kao S23U. Dok na S22U (Exy) nisam bio zadovoljan baterijom.
Pogledajte prilog 383070
Možda ti to može biti neki reper.
Naprotiv, mnogo bolje leži u ruci, jer je uži, a i to što je deblji ne utiče toliko, koliko to što je uži znači za ergonomiju. Prešao sam na S23U jer sam hteo opet bolju kameru i autonomiju, a i uži ekran mi je išao na živce, jer sam puno grešio pri kucanju. Za rad i konzumiranje sadržaja je dušu dao. 🙂Jel nije glomazan u odnosu na s22u? Nemam gde da pogledam uzivo fold.. mislio sam na s23u da idem ali mislim da necu imati osecaj da prelazim na drugi telefon, jeste bolja baterija, kamera itd, ali manje vise isto.
Sto se tice gabarita, Fold4 mi lepse lezi u ruci al oseti se dodatna tezina, pogotovo kad se nosi u dzepu pa moras dobro da vezes petrlu na trenerci![]()
Jeste, nema tih problema kao trojka. Još je kod mene Samsung Care + aktivan, da je bila i najmanja tačka reklamirao bih.Da li se zna da li je fold4 malo otproniji na pucanje ekrana i odlepljivanje folije?
Meni sutra ili prekosutra stize fold4, samo je iz EU, i dalje imam trip da se tamo salje malo vise klasa uredjaja. Ne mora da znaci. Imam S21U 256GB Sivi iz nemacke i nikad ni najmanji problem sa njim.Jeste, nema tih problema kao trojka. Još je kod mene Samsung Care + aktivan, da je bila i najmanja tačka reklamirao bih.
Da, ista je roba u celoj Evropi, nego ti je verovatno tamo lakše ostvariti pravo na garanciju. Meni je to glavni plus.i dalje imam trip da se tamo salje malo vise klasa uredjaja. Ne mora da znaci.
Zato je flip 4 zakon za sva godišnja doba🤣. Ne oseti se ni u šortsu.Meni baterija na Fold4 traje slicno kao na S22U, mozda za nijansu duze. Na Fold4 mi cak stoji onaj limit do 85%, uvece odem na spavanje sa ~40% otprilike. Nisam neki heavy user, veliki ekran koristim mozda max 30% vremena, uglavnom sve zavrsavam na malom.
Sto se tice gabarita, Fold4 mi lepse lezi u ruci al oseti se dodatna tezina, pogotovo kad se nosi u dzepu pa moras dobro da vezes petrlu na trenerci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari