Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nedavno uzeo dva za 1600 na e planeta. Punjenje je naseckana memorijska pena, sabija se kao i svaki jastuk samo što se i vraća u prvobitan položaj. Ne znam da li su svi isti al recimo da je neka srednja tvrdoća jastuka.
Meni odgovara, malo je čudan koncept kad u sred noći skapiraš da je pola jastuka normalne debljine a pola sabijeno međutim brzo se sve vrati u normalu 🙂

Provericu sutra kakav je ako ga uopste imaju u radnji

Gomex

Provericu sutra kakav je ako ga uopste imaju u radnji
Tesko da ces moci da proveris onako na prvu. Razlog je sto je lepo spakovano u vakumu. Kad ga kupis i otvoris mora da ga ostavis neko vreme, moze i par sati da jastuk odradi svoje 🙂

Ja sam kupio neke memorijke jastuke sa ePlanete prosle godine, ocaj zivi. Seckana memorijska pena (bukvalno otpatci) koji su na jednom od jastuka imali stvrdnut lepak na sebi. 😀 Neprijatno lezati na tome, bode u obraz. 🤣 Onaj drugi bez lepka je bio bolji, ali isto dosta neudoban jer je ta seckana pena krupna i losa. Da su oba stigla bez lepka na peni, ostavio bi ih i ne se mucio sa vracanjem, ovako sam ih vratio ipak. Tu su bili korektni, bez problema prihvaceno i vracene pare. Proces trajao dosta dugo dok su zaprimili u magacin, pa prosledili dalje, obradili, itd.
Ne preporucujem! Ako su isti ti jastuci.

edit:
Evo ovi ako su, nemojte uzimati.

1679961298798.png

Ovo je bila cena septembra novembra prosle godine.

Izgleda su toliko losi da su spali sa 1600 din na 1000 din 👽

Javicu sutra, nadam se da nisu. Jer su mi potrebni a za 500 din tesko da ima sta bolje ..

IMG_20230328_075529001.jpg

Ja sam kupio neke memorijke jastuke sa ePlanete prosle godine, ocaj zivi. Seckana memorijska pena (bukvalno otpatci) koji su na jednom od jastuka imali stvrdnut lepak na sebi. 😀 Neprijatno lezati na tome, bode u obraz. 🤣 Onaj drugi bez lepka je bio bolji, ali isto dosta neudoban jer je ta seckana pena krupna i losa. Da su oba stigla bez lepka na peni, ostavio bi ih i ne se mucio sa vracanjem, ovako sam ih vratio ipak. Tu su bili korektni, bez problema prihvaceno i vracene pare. Proces trajao dosta dugo dok su zaprimili u magacin, pa prosledili dalje, obradili, itd.
Ne preporucujem! Ako su isti ti jastuci.

edit:
Evo ovi ako su, nemojte uzimati.

Pogledajte prilog 383051

Ovo je bila cena septembra novembra prosle godine.
Izgleda dsa su to bas ti isti jastuci.
Gadja se sifra artikla ova sa ePlanete i sa sajta uvoznika ovih u Gomexu.

Jeste taj iz eplaneta @lurkerr je sve napisao. Kao da si napunio kesu za djubre.. iscepkano "nesto" unutra raznih oblika i dimenzija. Aj nek odstoji 24 sata mada ne vidim sta moze da se promeni.

Trebao si ih vratiti Ananasu uz napomenu da ne prodaju djubre.

Da ne pominjem kako ti ostaci lepka mogu da ugroze zdravlje.

Hm da li bi ovo mogao da vratim u Gomex? 🤔jedan sam otvorio, drugi ne

To moraš videti sa njima. Zakonski nemaju obavezu da prihvate povrat kao što je regulisano za online kupovinu. Osim u slučaju reklamacije, a ti ostaci lepka i sve navedeno ovde u temi po meni može biti ozbiljan osnov za reklamaciju.

Napiši email i obrazloži sve ovo. Verovatno će prihvatiti. Ja bih im i sugerisao da sve povuku iz prodaje kada već pišeš email. Ostaci lepka u jastuku nisu dobri ni za kerove i mačke a kamoli za ljude.

Ipak je malo naraslo pocinje dobija neki oblik vec, ostavicu.

Nemam problema sa tim lepkovima 🍻

IMG_20230328_094949990.jpg

Ako trazite dobar jastuk, pogledajte Vitapur ponudu. Njima su proizvodi stalno kao na nekoj akciji, mada to je ustvari realna cena.

Za jastuke sa memorijskom penom, bacite pogled na: https://mlily.rs/product/jastuci/mlily-air-jastuk/
I ja mogu da preporučim Vitapur...

Ovakav sličan jastuk sa memorijskom penom, a bez arome lavande, ali sa onim gelom "hladna" i "topla" strana (ono rashlađuje leti) imam godinama i isti je kao prvog dana...
Jedino što se jastučnica pere i udri...

Čini mi se da su ranije koštali minimum 50€, ne sećam se više...

nije tema o jastucima

Au ja sam isto u potrazi za anatomskim jastukom,imam onaj od Dormea iz prve serije,i u medjuvremenu sam kupovao druge da ga zamenim,medjutim nijedan mi ne odgovara,bukvalno kao na kamen da stavljam glavu.Kupim jastuk,probam i odmah poklanjam,vec mi preslo u naviku 😀 I nikako da nadjem model koji mi odgovara

Da svako jutro započnete pripremajući najlepšu kafu☕, pripremili smo za vas specijalnu ponudu De Longhi espresso aparata.
UŠTEDITE💸40% kupovinom De Longhi espresso aparata po super ceni od 23.999 RSD. Ponuda važi do 25.04.2023.godine za uslugu dostave na kućnu adresu u Beogradu i Novom Sadu!

Link ka aparatu: bit.ly/delonghiaparat

Kupovinom u IDEA online prodavnici štedite vreme, izbegavate gužve i sami birate vreme i način dostave.
Vaša IDEA online💌📲!

Ipak je malo naraslo pocinje dobija neki oblik vec, ostavicu.
Kod mene je jedan narastao, drugi skoro nikako (taj sa lepkom). Ali i ovaj prvi sto je narastao, nije bog zna koliko bio udoban. Jeste bio dosta mekan, ali to je i dalje platnena kesa sa komadima memorijske pene. 😀 Mozda ovako za nasloniti se preko dana ili dok se gleda TV, ali za spavanje mislim da ne bi uopste bio dobar.

Treba izbegavati, ma kakav popust da nude. Osim ako nije dva komada za 1 dinar. 😀

Sve zavisi kome sta odgovara. Neko voli nizi polozaj, neko visi, odredjenu tvrdocu.. Krenem samo od mojih ukucana, svi različito. Kao mladji sa voleo da stavim i dva jastuka, pa posle presao na dormeo onaj kao anatomski, posle 15ak godina zamenih njega za neki klasican iz Jysk-a.

I ja mogu da preporučim Vitapur...

Ovakav sličan jastuk sa memorijskom penom, a bez arome lavande, ali sa onim gelom "hladna" i "topla" strana (ono rashlađuje leti) imam godinama i isti je kao prvog dana...
Jedino što se jastučnica pere i udri...

Čini mi se da su ranije koštali minimum 50€, ne sećam se više...
Dvoumim se bas dosta, znaci nije bilo jeftinije od ovoga pre, uzeo bih dva

Dvoumim se bas dosta, znaci nije bilo jeftinije od ovoga pre, uzeo bih dva
Koliko ja znam nije bilo jeftinije, ovde praktično dobiješ dva po ceni jednog...

Malo treba da se čovek navikne na jastuk, meni je npr. kad sam kupio ovaj jastuk prvih nedelju dana trnula ruka, pošto uglavnom spavam na stomaku sa rukama zavučenim pod jastuk, pa sam pritiskao glavom i jastukom ruku u snu...
Nakon toga sam se namestio ili navikao pa nisam imao nikakvih problema, osim što je vremenom ona hladna strana jastuka sa gelom malo oslabila pa ne hladi leti kao što je hladila ranije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno