Pa na tom TV u nema šanse da je 3.0 WebOS.Iz 2022?To će pre biti 7.0 ,a to što si video je verovatno verzija softvera.Uostalom, imaš HBO MAX aplikaciju a ona je podržana tek od, čini mi se, WebOS 4.0.Treba da ti radi Stremio ali samo ako imaš plaćem RD nalog.Kod mene na lg nano76 (2022) je webos 3.x.x.
Nema nadogradnje.Samim tim nece stremio.
Mislim da je bilo azuriranje prvi put,ali sam odbio zadnji put azuriranje jer je bagovao hbo max,sad u zadnje vreme kad proveravam azuriranje nema ništa.Dal ima način,a da se ne radi factory ?
A nisam proveravao kad je izbacivao azuriranje koja je verzija,kontam tv iz 2022 valjda treba da je zadnja.
Zato i ne radi.Inače preporučujem ti,pošto je jako povoljno,a moje iskustvo je mnogo bolje kada je direktno na tv-u ,a ne preko Android boxa.Uostalom ne zavisiš od seedera.Pozdrav!Ma jok,šta ce mi bilo šta placeno,koristim ono što je free tipa torrentio i sl...kao na android tv boxu..
Ne razumem kako nema veze.Kao prvo,nije tačno da ne radi kao što si tvrdio,a drugo -rešenje ti je da platiš.Molim.To nema veze sa mojim pitanjem i rešenjem.
Radi preko browsera.I izbor kvaliteta keširanih fajlova je bolji (4k) ,a kapiram da imaš 4K TV,instant je premotavanje, nema baferinga ,pa i sam kvalitet slike je bolji direktno preko browsera nego eksternog ulaza(HDMI).Zbog svega ovoga odlučio sam da platim RD nalog po ceni jedne kafe mesečno.Iako može besplatno.Zato.A ti imaš pravo na svoj izbor.I ja sam dugo koristio tako.Pozdrav!

Izvini,a gde su ti ovde rezultati sa RD pretrage?Nemaš nijedan RD link zato što nisi platio premium RD nalog,i uneo API key u Torrentio addon.Zato ti ne radi.Meni radi.
Ajde objasni mi zašto?Jesi li probao?Znaš li kakvo je iskustvo?Ili tek tako to kažeš ,samo zato što si negde čuo da nije dobro?Savršeno je jednostavno, i korisničko iskustvo mnogo bolje nego na eon smart boxu.Samo nemoj da mi kažeš da to opterećuje α5 Gen 5 AI Processor ,pošto taj isti procesor pokeće i mnogo zahtevnije aplikacije od browsera.Mislim da niste ni jedan ni drugi skapirali najvažnije, a to je da se ovakav sadržaj ne gleda preko pretraživača na tv-u🤦♂️.
Slažem se da je za većinu stvari browser na WebOS-u nepraktičan,a to što ga NE koristiš razumem kao da NISI probao kako radi Stremio u browseru(a isto je kao na PC-ju) te stoga i NE ZNAŠ i verovatno nema svrhe da te ubeđujem da je audio i video BOLJI (oštriji,fluidniji ,ima podršku za HDR ,što neki boxovi nemaju) nego na androidu ,pošto koristim i KODI i Stremio aplikaciju na boxu pa mogu da UPOREDIM, za razliku od tebe.Svaka dalja rasprava je bespredmetna.Reći ću ti samo da grešiš.Pozdrav!-Browser na tv-u ne koristim, jer je đubre pa samim tim i stremio preko browsera će ti dati loš audio/video kvalitet. Ako ti je to jedina opcija samo napred, ali čak i cast sa telefona je bolja opcija
-Za pravi ugođaj RD se koristi u aplikacijama Stremio, Syncler, Kodi, Wako, Weyd, itd. Da li ćeš koristi iste na boksovima, pc-ju ili android televizorima na tebi je.
Hvala!Lol, čak i naziv operativnog sistema na LG TV-ovima daje dovoljan "hint" da su aplikacije za isti najobičnije web aplikacije a ovde se lupeta o različitim video i audio performansama za app vs browser...
Ma ne iste su performanse, pali se hdr, atmos i cepaju kanali isto kao i u aplikacijama. Neka odstrane sve ostale aplikacije imamo pretraživač🤣🤣🤣 shamane koji si ti kralj🤡Lol, čak i naziv operativnog sistema na LG TV-ovima daje dovoljan "hint" da su aplikacije za isti najobičnije web aplikacije a ovde se lupeta o različitim video i audio performansama za app vs browser...
Koga boli uvo kako se izvršavaju aplikacije u pretraživaču
Ne postoje.Aplikacije.Stremio za LG.I Šta ćemo sad?Poenta nije bila kako rade web based aplikacije(što si objasnio) nego da se ne koristi đubre od pretraživača na tv-u kada već postoje aplikacije i uređaji za konzumiranje medije i pun ugođaj.
Ne postoji.Tačka.Pozdrav!Ne čitaš baš ono što je napisano ili se praviš Toša. Izgleda da ne vredi. Nastavi da gledaš u pretraživaču i sve ok😉 Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari