Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mojih iskustava sa paketomatom :)
  • Uspešno sam preuzimao pošiljke preko linka iz Viber poruke. Telefon emituje neki zvuk i vrata se otvore. Čak moram da ručno ugasim zvuk posle toga, jer ne prestaje sam da svira.
  • Dva puta sam probao da podignem preko aplikacije i oba puta je bilo neuspešno. U aplikaciji se pojavi neki Unknown error i ne emituje se bilo kakav zvuk. Probao sam i da promenim na NFC, ali ništa. Možda je neka nekompatibilnost sa telefonom (Xiaomi Redmi Note 8 Pro)
  • Probali smo i kako radi ovlašćenje. Drugu je stiglo obaveštenje o poruci, a on nije bio tih dana u gradu. U aplikaciji je izabrao opciju za ovlašćenje i mene ovlastio da podignem pošiljku (potreban je bio moj broj telefona). Kod mene se, u aplikaciji, pojavila njegova poruka, ali nisam uspeo da je podgnem preko aplikacije, zbog pomenutih problema. Rešili smo tako što mi je prosledio link iz Viber poruke, a zatim i šestocifreni kod.

Meni je posle mesec i po stigao IronWolf Pro 14Tb bez carine :). Na tracking sajtovima jos uvek stoji status : Arrived in country.Kaze sin : idem do Poste stigla mi maska za mob...dolazi i nosi zavijeno trakom njegovo pismo za box paketic sa diskom :) . A njemu pre neki dan sa bookdepository naplatise carinu 1000 kinti na knjige :) .

i sada minimum 16 dana u SRB :D

Čekam dva UA...HU paketa, poručeni isti dan (od različitih prodavaca), krenuli u isto vreme, dobijali iste statuse isti dan, poslednji statusi Out for delivery [RS]Arrived at local delivery center od 01.03. i danas poštar donese samo jedan, a drugi jok :ROFLMAO: Pošta 11120 Beograd u Kraljice Marije.

Narucio nesto od Kineza u vrednosti 21 evra (od toga 10 evra je shipping ali zapravo i to je dodatak na cenu) izabrao pracenje i da posalju preko FOR SPECIAL GOODS. Obicno su mi kad to izaberem slali preko Litvanije i Singapura i stigne sve u roku dve nedelje do 20 dana. Sada su mi dodelili LA HU broj. Koliko brzo idu obicno te posiljke za Beograd i da li zaista ima pracenje?

^ Ima praćenje i očekuj ga za 40-60 dana. Ide preko Mađarske.

Moja RB....SG već stigla u moju poštu. Ako danas donesu, to će biti tačno 7 dana od porucivanja, definitivno rekord.

Screenshot_20230321-090819.png

Kakva su iskustva sa SYRM?

Do sada nikada nisam imao,a vec 7 dana stoji samo status "pre-shipment info to Serbia"

U madjarskoj na aerodromu mi stoji paket sa aliexpresa od 17.02.
Da li neko zna sta mogu da uradim ?
Poslala sam im mail ,medjutim naravno da ne odgovaraju. Nikada nisam cekala ovako dugo paket ,a bas cesto narucujem .
U pitanju je paket pod brojem LA.....HU

Evo kako sam ja prosao sa cekanjem na carni za SG posiljku, Danas bi trebalo da mude isporucena.

Prilozi

• Screenshot 2023-03-21 101653.jpg
    Screenshot 2023-03-21 101653.jpg
    59.3 KB · Pregleda: 23
Meni u Beogradu SG stizu u roku 12 do 15 dana. Pod uslovom da ne ode na carinu. Ako ode, onda mi paket stigne za 22-25 dana. Madjari mi obicnu stignu u roku 20ak dana. Tu nema pracenja paketa i Carina takodje nikad ne zaustavljava paket. A iz Turske mi dugo nista nije stizalo tjs tranzit iz tog pravca.

Stigao paket danas iz UK, Royal mailom, 15 dana ukupno trebalo da stigne dosta brzo s obzirom da su imali cyber attack, 80$ item, nisam platio ni carinu ni PDV niti dostavu!
Nisam ni ocekivao da ce danas da stigne posto posta.rs tracking nista nije rekao samo stoji jos ono GB-GBLALE Приспелa i GB- Пријем od pre par dana
:)
Naručen 12.dec i nikako da stigne 😶

Prilozi

• Screenshot_20230321_111928.jpg
    Screenshot_20230321_111928.jpg
    145 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_20230321_111914.jpg
    Screenshot_20230321_111914.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 19
Evo malopre našao u sandučetu papiric, idem posle da pokupim, 7 dana 😎

stigao jos jedan u paketomat, taman da testiram app :)

9F13973A-CE07-4467-9BF2-9B95134B6B79.jpeg

Čekam dva UA...HU paketa, poručeni isti dan (od različitih prodavaca), krenuli u isto vreme, dobijali iste statuse isti dan, poslednji statusi Out for delivery [RS]Arrived at local delivery center od 01.03. i danas poštar donese samo jedan, a drugi jok :ROFLMAO: Pošta 11120 Beograd u Kraljice Marije.
Evo stigao i drugi danas, efikasnost na delu :)

Ja imam jednu UA...HU 22.2. [RS] Arrived at local delivery center, ni traga ni glasa jos uvek.
I jedan slucaj koji mi se desava prvi put, od 3.3. stoji Received by local delivery company. Uglavnom dobiju [RS] Arrived status par dana nakon toga.

U madjarskoj na aerodromu mi stoji paket sa aliexpresa od 17.02.
Da li neko zna sta mogu da uradim ?
Poslala sam im mail ,medjutim naravno da ne odgovaraju. Nikada nisam cekala ovako dugo paket ,a bas cesto narucujem .
U pitanju je paket pod brojem LA.....HU
Taj LA---HU nece pre 60 dana da ti dodje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno