da imam toAko nisi bacio ambalazu vidi da nisu dodelili RR RS traking broj
da imam toAko nisi bacio ambalazu vidi da nisu dodelili RR RS traking broj
I ja juče poručio singapurćanina, baš ću da pratim za koliko će da stigne...Moja RB....SG već stigla u moju poštu. Ako danas donesu, to će biti tačno 7 dana od porucivanja, definitivno rekord.
Pogledajte prilog 382056
Naručen 12.dec i nikako da stigne 😶Stigao paket danas iz UK, Royal mailom, 15 dana ukupno trebalo da stigne dosta brzo s obzirom da su imali cyber attack, 80$ item, nisam platio ni carinu ni PDV niti dostavu!
Nisam ni ocekivao da ce danas da stigne posto posta.rs tracking nista nije rekao samo stoji jos ono GB-GBLALE Приспелa i GB- Пријем od pre par dana![]()
Evo stigao i drugi danas, efikasnost na deluČekam dva UA...HU paketa, poručeni isti dan (od različitih prodavaca), krenuli u isto vreme, dobijali iste statuse isti dan, poslednji statusi Out for delivery [RS]Arrived at local delivery center od 01.03. i danas poštar donese samo jedan, a drugi jokPošta 11120 Beograd u Kraljice Marije.
Taj LA---HU nece pre 60 dana da ti dodje...U madjarskoj na aerodromu mi stoji paket sa aliexpresa od 17.02.
Da li neko zna sta mogu da uradim ?
Poslala sam im mail ,medjutim naravno da ne odgovaraju. Nikada nisam cekala ovako dugo paket ,a bas cesto narucujem .
U pitanju je paket pod brojem LA.....HU
Zavisi sve od prodavaca, Moze tu da pise sve i svasta oni na kraju posalju kako njima odgovara i ti tek tada vidis koji si kod dobio i preko koga ce da ide paket.Preko koga ide AliExpress Selection Standard, koji kod dobija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari