Šta je novo?

Diablo IV

Ima je na xboxu jos od 17h, ja preloadovao, samo moras da trazis na store-u "open beta". Zaseban je download, nije u okviru postojeceg preordera
Tražio je tako na turskom store-u, nisam je našao, evo sad se pojavila.

Kod mene nema i dalje za koji region ? Moj nalog je US.

US PlayStation 5
Screenshot_20230315-211946_PS_App.png

Jel to preko aplikacije mora da se doda ? Ja nemam aplikaciju. Kako preko Sony-a ? Ovako se ne vidi u store-u.
Uspeo sam nekako preko sajta. Ovako ga nije bilo.

Poslednja izmena:
Uđi u prodavnicu , traži Diablo 4 i onda na ... odaberi verziju.

Ja sam preko aplikacije sve radio.

Jedno pitanje ko je kupovao za PC. Kad kupujem preko sajta daje mi cenu u dolarima a preko Battle net aplikacije onda mi je cena u evrima. Kako ste vi kupovali?

Ja sam preko Battle net aplikacije i platio sam u evrima.8300 RSD Standard verziju.

Pitam se koliko će EU servera da bude

Nema vise servera za eu, us ili trece... sada je sve zajedno i moci se ps5 igraci da igraju sa pc i xbox igracima jednostavno svako sa svakim ce moci da igra.
znam da je immortal bio crossplay za mobile i pc ali je bilo puno servera za izabrati

Jedno pitanje ko je kupovao za PC. Kad kupujem preko sajta daje mi cenu u dolarima a preko Battle net aplikacije onda mi je cena u evrima. Kako ste vi kupovali?

Slobodno kupi u dolarima, isti je djavo, ne pravi Battle.net razliku, bar za D4 koji nema nikakva regionalna ogranicenja

Ne ja to pitam za druga :)...ja ne igram klase koje igraju devojčice :)

Poslednja izmena:
Šta će im DLSS3 kad D4 radi na tosteru :D

pa sta koji k izbacuju nove gpu onda :D

Onda se nadam da za ovo necu morati da apgrejdujem xbox series S na X, ionako mi ni za sta drugo ni ne sluzi, upalio ga dva puta od nove godine, ali se nadam da ce dobro da se izdrnda uz D4 : )

Ovo je co-op na konzolama, meni licno izgleda uzasno.
Potpuno drugacije od onoga sto smo videli do sada. Ovo je svetlije, sareno, grafika je ocaj, UI uzas

Diabla nikad nisam niti ću da igram u coopu, diablo je mračna igra i treba je tako igrati, u mračnoj sobi i solo, igranje sa još nekim pored sebe uz zezanje mi gubi smisao ozbiljnosti i atmosfere diabla, ali to sam ja, ko kako voli.

Ja sam pomislio da je D3 upitanju zbog onih krugova u boji. Ovo nije ona grafika koja je do sada bila prikazivana. Uostalom sutra ce vidite na cemu ste. Ako je ovo resenje za co-op onda ok, mene ne zanima jer svakako co-op necu igrati.

Samo neka ne diraju nista za solo i multyplayer.

Nazad
Vrh Dno