Jel radi VoLTE posle apdejta?
Neefikasno je nositi i pametnu ciglu u džepu da bi se skrolovale društvene mreže i razmenjivalo gifove pa opet ljudska rasa to praktikuje. 😄Bezicno je neefikasno punjenje. Previse bacene struje i toplote, gimmick obican. Jeste zgodno da ga bocnes u nesto ili autu da se puni al meh...
![]()
Xiaomi mi 20W wireless charging stand bežični punjači za mobilne telefone
Najbolje cene za Xiaomi mi 20W wireless charging stand bežični punjači za mobilne telefone od 2.690,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Bežični punjači za mobilne telefone i uštedite.www.eponuda.com
Koliko je W, u prodavnici jedan zalepljen pa nisam video snagu?Ja uzeo ovaj u IKEI prvenstveno jer mi se svidelo kako izgleda, i povezan na neki stari huawei 5w brick..
Pogledajte prilog 380822
Onda ga ubodes na kabl, meni sluzi kao mesto na stolu gde bi telefon i inace stajao i umesto da se ne puni sad se puni..Koja je poenta bežičnog punjenja?
Služi samo noću da puni ili sporo da puniš?
Sto bih punio sporo ako mi treba pun za pola sata?
Mogu da potvrdim od avega napisanog da FP senzor radi sada 10x brze i bolje - aka sad i u "cudnim" polozajima registruje. Skoro pa na nivou Oneplus optickog FP senzora. Skoro... Trebalo im je samo od Pixel 6 objave da to srede....Dosta peglanja na pixel7.
![]()
Pixel 7 gets over 40 fixes with Android 13 QPR2 update
Android 13 QPR2 introduces a number of fixes for both the Pixel 7 series and older supported Google phones...9to5google.com
Očekivana cena, zar si mislio da će prvi foldable Pixel biti jeftiniji? Pa još u vreme inflacije i ostalih problema.Za sta 1800$ rodjaci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari