da li je sada moguće postaviti melodiju koju želiš za zvono
Zbog lepog naplacivanja ringtone-a uzeli su milione, nece nikad promeniti. No postoji program odlican (3uTools) koji ima svasta nesto, tu radi drag and drop.
da li na kameri možeš sam da menjaš iso, shutter speed
iPhone mislim da ima najbolju automatiku na svetu (po meni), tu su se osvrnuli jos neki na to na YT, gde od 100 fotki 100 bude u fokusu zajedno sa dobrim WB-om. Naravno ko hoce pro opcije (a takvih je na iP jako malo) ima da se kupi 3-4 dobre app.
da li može bt da šalje fajlove Android telefonu
Ovo mislim da nikad nece biti, jer drugacije koriste protokol. Jedna od stvari je zbog slanja app krekovanih.
Inace nikad ne reci nikad, ali mislim da stvari koje se ocekuju kod jednog odnosno drugog tabora se nece promeniti. Apple se jedini uporedjuje sa svojim proslim modelima, dok svi android proizvodjaci se uporedjuju i sa Apple-om. Skoro neka statistika je bila gde je od 10 telefona, 8 iPhone, prva dva, a treci je A13 dok je na desetom mestu A03. Iako su najskuplji, opet nekako ih ljudi kupe. Samo se kod nas hvata iPhone je statusni simbol, a cene android modela kao da su 50% manje. Gde je tek USA, DE, FRA, UK, Azija, koji imaju bolji standard, pa se opet prodaje bolje.
Mislim da bi mogla S23 serija da bude konacno bar u top 5, jer su konacno posle S7 (po meni) napravili odlican uredjaj. Ako se iole ugrozi Apple, napravice bolji telefon, a to znaci i bolje po iP korisnike, odnosno kontra po Samsung korisnike.