Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Pitam za običan 23. Zanima me za ogrebotine i da otisak prsta radi bez problema
Већ сам писао на ту тему и качио линк који је прошао не запажено на претходној страни.
Погледај видео где човек тестира ~20 заштита за екран на 23+ и 90% њих ради посао (ради отисак) чак и за самолепива стакла, без UV лепка.
На крају клипа извлачи најбоље из 3 класе:
Фолије, стакла, UV лепак стакла.

Ne zapazišmo nezapaženo. 😊
Ispravićemo grešku.

Hvala, samo me zanimalo iz vašeg iskustva da li recimo sa Mobile outfitters otisak radi bez problema. Ne bih naručivao staklo i čekao mesec dana

Radi lepo otisak sa MO, ali po meni ne vredi toliko para.

Najbolje je staklo, jer najbolje apsorbuje udarac i ono puca, dok ekran prolazi bez oštećenja. A ako se brineš samo za ogrebotine, onda pretpostavljam da i bilo koja folija može poslužiti. Jedino što olovčica hoće da malo zapinje. Tako kažu kolege koji su nalepili folije.

Ja sam na jednom telefonu imao kvalitetno zaštitno staklo i prilikom pada se desilo da tom staklu nije bilo ništa dok je ekran pukao na par mesta. Pod koju foru ne znam. 🤣

^
s-l1600.jpg

Umotas ga jos malo i onda ti treba i ranac :D

Ja se častio isto njihovim kožnim kejsom čim sam uzeo telefon. Bas je prijatno na dodir i uopšte ne nabudzi telefon.

Meni je stigao spigen liquid air pre nedelju dana i deluje mi kao savim ok maskq. Kao što kažete lepo je na dodir, vidi se da je kvalitet, ima taj neki premium osećaj. Rekao bih da je gruboće bas kako treba, tj nije ni premekana ni previše tvrda. Cenim da nema poente tražiti masku koja telefon čini manjim nego što je slučaj sa njom.

Jedina mini zamerka su dodatni zaštitni krugovi oko kamere koji čine telefon malcice neetabilnim kad stoji ravno na stolu, ali isključivo u smislu kad se iz tog položaja koristi telefon, pa malo jačim pritiskom na telefon po levoj strani ume malo da "zaklacka" sam telefon.

Posto imam i Nillkin CamShield, mislim da će drugi liquid air ići na prodaju, pogotovo sto sam razmisljao da poručim i Spigen Slim Armor, tako da mi je ova onda svakako višak.

Pitam za običan 23. Zanima me za ogrebotine i da otisak prsta radi bez problema
Ja sam na obican S23 stavio mobile outfitters. Moj utisak je da otisak radi kako treba samo kad je ph vrednos moje koze na prstu savrsena i na sobnoj temperaturi.
Salu na stranu ne mogu da kazem da radi kako treba. Nekad iz prve a vrlo cesto ne uspem nego doteram do max broja pokusaja pa moram PIN.

Ja sam na obican S23 stavio mobile outfitters. Moj utisak je da otisak radi kako treba samo kad je ph vrednos moje koze na prstu savrsena i na sobnoj temperaturi.
Salu na stranu ne mogu da kazem da radi kako treba. Nekad iz prve a vrlo cesto ne uspem nego doteram do max broja pokusaja pa moram PIN.
Jel si brisao prethodni fingerprint? Meni je na S21 Ultra radio odlično.

^ ponovo registruj otiske i onaj prst koji najviše koristiš registruj 2 puta . I obavezno uključi opciju "osetljivost na dodir" .

Svi problemi će biti rešeni 😊👍

Nije ni bilo prethodnog. Dao ga liku iz kutije neukljucenog da stavi foliju pq tek posle setupovao.
Jedino nisam probao da povecam sensitivity ekrana mada sve ostalo radi besprekorno
Cudno jer je meni na Note 10+ i s22u radio bez greske sa mobile outfittersom. Probaj drugacije da ostavis otisak, skeniraj po trecinu prsta, iz drugacijih uglova.

Veoma zanimljivo je da i kad sam snimao otisak gomilu puta mi kaze da duze zadrzim prst na ekranu a ja ga nisam ni podigao sa ekrana

@andramisko vidim da si zeni dao S21 plus, jel mi mozes reci kakvi su zvucnici na s23 plus u poredjenju sa s21 plus (bez dolby atmos na oba), jel su glasniji i da li imaju vise bassa, uopste generalno kakav je zvuk, posto planiram uzeti s23 plus

Ja isto čekam april ili maj, pa da uzmem Ultricu za pristojni novac, keš. Ima da padne na 950-1000€, već sada je oko 1150€ na oglasima 😌 Kod operatera 1400€ pa na gore i još avans 😂
Ja sam Ultru uzeo pre 2 dana u Loznici za 1050 evra u prodavnici mobilnih.
Zeleo sam zeleni, ali je imao crni i uzeh crni lep je i on :)

Ko hoce mobile outfitters mat foliju na zadnjoj strani s23u, nece se lepo provesti.
Drugacija je struktura od s22u i nece folija da se zalepi. Na sredini je ok ali ivice uopste ne hvata. Cekam vec 2 sata da malo duze drzi pod svetlom da vidi da li ce uspeti, ali izgleda da mora ili obicna folija ili nista. :mad:

Ljudi, posto s23 serija ima izbocene kamere u odnosu na kuciste telefona, kada bih kupio onu zastitu za kameru 3D, da li bih mogao da koristim silikonske maske koje vec imaju prstenove oko kamere ili ne, tj da li ce moci da se stave te makse preko te zastite za kamere hoce li biti deblje malo, ili je ta zastita kamere samo za maske koje nemaju te prstenove oko kamere?

Videh da spigen ima neku kao foliju za kameru, koja je u sustini neprimetna kad se stavi. Ja bih to kombinovao sa nekom maskom koja ima proširenje za zaštitu kamere.

Kaze meni teta iz Yettel-a danas (mesec dana nakon preordera), nemamo i necemo skoro imati 512MB, da li zelite 256?

I sta sad ja da im kazem...

Nazad
Vrh Dno