Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

Meni baterija duze traje posle apdejta. Kako je kod vas?

Kod mene je tezak battery drain, greje se telefon i moram puniti isti dva puta dnevno do 100% posle apdejta na MIUI 14.

Kod mene nema draina, uradio sam reset...dugo drži na 100% posle toga onako, kao i na prošloj verziji

Meni nikad bolja baterija posle prelaska na 14, zivahniji telefon, oseti se. Osecaj je kao da sam promenio telefon😊

Danas. Možda malo bolje nego ranije, ali nekad ne izgura ni 3 sata.

Prilozi

• Screenshot_2023-02-17-18-28-19-982_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-02-17-18-28-19-982_com.miui.securitycenter.jpg
    51.7 KB · Pregleda: 27
Ipak ima jedna negativna stvar u vezi ovog update-a, čini mi se kao da kamera dosta laguje u odnosu na ranije.

Meni mnogo sporo otkljucava fon na otisak prsta. Pre je bilo trenutno a sad...nemam pojma....stavim prst i cekam pa onda ponovo.

Nisam primetio lag ni kamere ni sporog otključavanja otiskom prsta nakon update-a, doduše kameru sam tek par puta palio, pa nisam ni obraćao pažnju. Svakako sam uradio reset telefona, pa sve radi kako treba.

Call log, SMS, notes i sistemska podešavanja na Xiaomi cloud. Fotke i snimke kablom na računar, iako idu na Google Photos. Viber chat na Google Drive, kao i fraze sa Microsoft Swift tastature, a history i bookmarks sa Opere kroz njegovu sinhronizaciju podataka.

Meni mnogo sporo otkljucava fon na otisak prsta. Pre je bilo trenutno a sad...nemam pojma....stavim prst i cekam pa onda ponovo.
Ucitao sam juce ponovo otisak prsta. Brze otkljucava fon ali i to brze je dosta sporije u odnosu na stariji sistem.

Možda je počeo da se kvari senzor....tako je i kod mene bilo, prvo je usporio, pa mi je posle toga otključavao posle par pokušaja, da bi konačno prestao da radi...

Malo je neobicno da je bas poceo da se kvari posle apdejta ali bukvalno. Do tad je radio super :)

U velikom broju slučajeva se to i desilo posle apdejta...ako se pokvario videćeš uskoro

Ljudi, ja sam bio preoduševljen ovim telefonom kada sam ga pazario ženi. Uz A52s je bio best buy 2021. i 2022. Ali, telefon definitivno ima ozbiljnijih problema sa senzorom otiska. Ženi krenuo prvo da baguje, pa onda vrisno totalno (sa sve dugmetom za paljenj, palila ekran na double tap). Naručio drugi senzor. Radilo sve super neko vreme. Sad opet isto. Kreno da baguje, da bi totalno nestao ovih dana. Naručujem ponovo senzor, popravljam i prodajem fon. Prepostavljam i da su senzori na zalihama isti oni koji su ugrađeni prvobitno, tako da nema pomoći.

Izgleda da to zavisi od primerka do primerka. Eto moj od prvog dana radi besprekorno i nikada nijedan problem na koji su se drugi korisnici žalili.

I meni je radio godinu i po bez problema pa je odjednom počeo da usporava, teže učitava i na kraju je nestala opcija iz podešavanja...držaću ga ovako dok je u garanciji, kada prođe garancija preći ću na face unlock

Šteta zbog otiska a i proksimiti senzora, sve drugo je extra...
I meni počinje da ne otključava na prvu.

Već sam ga reklamirao i zamenjen je taster....
U tom slucaju trazi novi uredjaj ili drugi jaci model uz tvoju doplatu. Mislim da ne vredi popravljati vise, jer ako se vec jednom pokvario pa popravljen pa sada opet da poravljaju sigurno ce i treci put da vrisne samo moze da se desi da onda nemas garanciju.

Licno bih trazio drugi jaci telefon ili pare nazad.

Ne zavisi od primerka do primerka telefona, već od primerka do primerka senzopra/tastera. Ja sam zamenio taster pa isto. Ali sam opet uzeo mint green. Drugar koji je uzeo black (na mint green) nema problem. Biće fora kao sa Redmi note 9 Pro serijom gde se ispostavilo da se Tropical Green primerci proizvode u Indiji a ne Kini i da je tu kontrola kvaliteta lošija, te je ta serija bila katastrofalna.

Nazad
Vrh Dno