Šta je novo?

Google Pixel 7

Hah, ogradio sam se od komentara i poredjenja, ali da, bas sam srecan uz novu spravu. Napokon zasluzen apgrejd :)

Ali je bukvalno vise od duplo skuplji :D Oko 500-530e za Pixel 7 je stvarno vise nego dobra cena, ne moze se nikako reci da je precenjen..

Na KP nasao par komada, ali vecinom su oko 550, 560, sto je opet sjajno.

Kako kome, neko je zadovoljan neko nije. Za mene je precenjen jer apsolutno nista posebno ne nudi osim pomenutih problema.
Ne menjam cesto telefone i dugo nosim model kojim budem zadovoljan. Iz ove perspektive bih odmah uzeo flagship koji cu nositi barem 4 godine bez ovih izleta u neispitano...

Imao sam i ja Pixel 7 i prodao. Kamere su vrhunske, i to mi je ubedljivo najbolji deo telefona. Baterija je prosečna, sa punjenjem koje podržava meni se to nije svidelo.
Zvuk je prosečan, sad imam Xiaomi 11 ultru i ne može se porediti. Genralno ko nije neki zahtev korisnik telefon je dobar

Malo preterujete sa tim nezahtevni korisnik pa kao pixel je ok i ne može se porediti sa xiaomi 11u🤣. Zvuk na flagship telefonima se razlikuje u nijansama. Za tu lovu nema boljeg telefona od pixela.

Mislim da nije pljuvanje. Ljudi koji su imali loše iskustvo ga ovde dele, to je valjda smisao foruma. Ja sam pisao o svom lošem iskustvu sa P7. Jednostavno je tako sa ovim telefonom više nego sa drugima, neko ima dobro a neko loše iskustvo, očigledno im je kontrola kvaliteta slabija strana

Poslednja izmena:
Ja sam samo iskren. Stvarno nisam zadovoljan telefonom, uzeo sam mnogo bolji i to je to. Ne zelim da mracim, ne volim ni jednog proizvodjaca, kao ni sto oni ne vole nas niti sam vezan za bilo kakav brend.
Poneo me hype jer se pixeli odavno hvale na sva vrata pa rekoh da probam sam.
Tako da pored hvalospeva normalno je imati i neki post sa manama i problemima.

Slažem se. Kritika je uvek dobrodošla.
Ali isto tako mislim da je uglavnom pro varijanta malo utrgnutija od nonpro.
Ako ništa ima bolji ekran, što je svakako najbitniji deo telefona.

Sve u svemu ako nekog interesuje rešio sam da preskočim seriju 7 i da se smirim tako što ću kupiti pixel stand 2 :)
Čekamo okt i da se 8pro naruči day one :)

Malo preterujete sa tim nezahtevni korisnik pa kao pixel je ok i ne može se porediti sa xiaomi 11u🤣. Zvuk na flagship telefonima se razlikuje u nijansama. Za tu lovu nema boljeg telefona od pixela.
Kad napišem da su kamere vrhunske verovatno je i to "pljuvanje". Ne razumem za šta služi tema nego za iskustva, pohvale i kritike. Ne treba niko da me ubeđuje da nije sporo punjenje, ili da mi telefon prilikom video poziva na Viberu ne bude blago rečeno topao. I što se tiče zvuka bolji je na Mi 11 ultra, to je realnost pošto sam koristio oba.

Ja sam isto preskočio 7, po mom mišljenju to je samo dobro utegnuta šestica. I ja čekam P8, ali kako je to popularno sada kod nas reći, imam crvene linije ;) , u mom slučaju to su VoLTE i 5g . Nekako mi ne ide da za to treba da "budzimo" sw, posebno što kod nas to na A1 ne radi ni na taj način. A možda je vreme da posle tri generacije Pixela pređem na nešto drugo.... ;)

Kad napišem da su kamere vrhunske verovatno je i to "pljuvanje". Ne razumem za šta služi tema nego za iskustva, pohvale i kritike. Ne treba niko da me ubeđuje da nije sporo punjenje, ili da mi telefon prilikom video poziva na Viberu ne bude blago rečeno topao. I što se tiče zvuka bolji je na Mi 11 ultra, to je realnost pošto sam koristio oba.
Ma i treba da se piše o raznim iskustvima, ali nešto je baš ono banalno doseglo neke "nepojmljive visine i razlike" između uređaja. Samo sagledati činjenice i best buy za uloženo. Tu je pixel 7 bez premca.

I trebaju se iznositi misljenja, iskustva itd.. na 50 pozitivnih komentara i dojmova naci ce se jedan los.
Gore izreceno mi je apsolutno nepoznatno na pixel 7 pro, otisak brz, pouzdan. Zvucnici pristojni(nijanse), uspostava poziva bez problema, punjenje baterije nije uopce strasno kako se navodi ,na 25w punjacu napune za sat malo vise. Da nas jesu razmazili sa brzim punjenjem od 20 tak minuta jesu ali koliko je stetno za bateriju. UI je utegnut mozda ne toliko napucan opcijama kao u drugim skinovima ali kontam da ce stici.

Meni je apsolutni upgrade sa mi 10 t pro..

Da sluzi 2 do 3 godine
Jel ovo neki steak, coleslaw i Dianne ili bernaise sos?
Steak, coleslaw i Dianne..

Prilozi

• PXL_20230305_154648477.jpg
    PXL_20230305_154648477.jpg
    226.1 KB · Pregleda: 111
Poslednja izmena:

timeline-desktop-en.svg

Poslednja izmena:
Radi kod mene na A1, nista specijalno nisam radio. Doduše A1 je poslao aktivaciju dok je kartica bila u motoroli.

Jesi ih zvao naknadno da ti aktiviraju, ja ubacim A1 karticu u neki drugi mob i tamo radi VoLTE vratim u Pixel nece. Odradio celu proceduru sa Shizuki app bez problema ali i dalje nece.

^ Isto i kod mene. Ubacim yettel karticu odmah se pojavi volte.
Ako radi kod nekog onda je mozda do same sim kartice. Ja jos imam onu vip od pre par godina

Na pixelu je kapacitet 4355 mAh. Nisu iste baterije i nisu iste mašine pa nije merodavno poređenje. Nije ništa radilo u pozadini, svaki telefon isto setujem i instaliram iste aplikacije i tako ga koristim.
Jedino ostaje da je telefon felerican u šta iskreno sumnjam.
Bilo šta je bilo, prodat je juče.

Meni je prve dve nedelje baterija bila uzas, sada je dosta bolje, punim svaki drugi dan ali sam 90% na wifi. Nije to IP13P nivo, ni priblizno, ali nije nije ni autisticni iOS :D

Ja sam skoro ceo dan na 4g, bt ukljucen uvek zbog mi band, dosta koristim i pixel buds pro itd. Samo nocu ga punim i nisam imao problema sa baterijom, izdrzi dan sve ok. A nisam bas lagan korisnik.

Izdrzavala je i meni baterija dan bez problema, pred spavanje je negde na 40-45% ali je poenta da je telefon kraće trajao u odnosu na stari sa kojim sam imao oko 60-65% sa istim načinom korišćenja.
Bt mi je uvek upaljen zbog kola, WiFi uvek, 4g po potrebi kad sam van, lokacija po potrebi... neko normalno korišćenje.

Nisam zahtevan korisnik ali ako ga nagazim pašće na 30% uveče a ne mogu da ga brzo dopunim jer ne podržava brzo punjenje.

Nemam vise pixel ali evo ga neko moje standardno korišćenje telefona, slika sa ultre jer sad nju imam. Punio sam je prekjuče:

Prilozi

• Screenshot_20230309_114250_Device care.jpg
    Screenshot_20230309_114250_Device care.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 67
Neka moja zapažanja, koristim telefon oko mesec dana. Prethodno sam imao Mi note 10 (ne Redmi) pa ujedno mogu i da uporedim:
1. Baterija mi je slaba, kao i punjenje, tako da se gubi komoditet. Ko ima neki telefon sa boljim punjenjem i baterijom zna šta pričam.
2. Wi fi signal slabije hvata, u odnosu na prethodni telefon koji sam imao
3. Bluetooth ne može da mi se poveže sa satom, a to nije mala stvar, šta da radim sa satom od stotinak eura?
4. Kamere su dobre
5. Ekran nije jača strana
Tako da sam stvarno u nedoumici, zamenio bih ga ali za ove pare ne znam šta valjano da se kupi......

Vrh Dno