Nije limitirana bila brzina netgear tukao do 120 potrosio sam gb na njoj pa znam.Turisticki paket - brzina protoka do 10Mbps
mislim da je to do kraja marta taj dodatak aktivan tako je bilo ranije.Tako je, nije limitirana brzina a i umesto tog turistickog 50GB za 1000din ima 100GB za 1100din kao prepaid dodatak
E super, videću da li drugar ima mifi ruter pa bih onda uzeo taj turistički paket od 999din, ne bih uzimao ruter od Yetella jer mi u principu ne treba. Mada, pade mi na pamet, mogu i da dopunim net na svom broju pa da delim sa telefona, mada mi to nije baš praktično rešenje.
Uglavnom 50gb za 999 nije loša ponuda.
I ti im poverovao...Već me drugi put zovu iz Yettela da pitaju da li bih njihov kućni net zamenio za optiku, pa sam ih usput pitao da li još uvek može da se dobije 50 posto popusta na produženje ugovora za mobilnu telefoniju. Odgovor je da ta opcija više ne postoji i da jedino može 30 posto bez uređaja.
Mora registracija prvi put posle ne sve preko smsako sam na pripejdu, i hocu na postpaid sa 50% popusta, da li moram u poslovnocu ili se zavrsava sve preko sms i e-maila? pripejd mi nije registrovan.
Pa nije internet neograničen. 😉Bio sad u poslovnici da se raspitam za turistički paket, uvali mi seka promenu mog postojećeg paketa😁
Ali nije loše, plaćao sam 1375 7gb (zbog nekih promocija sam imao 20gb) a sad Total Data (neograničen internet) 1875. Tako da ne moram da jurim ništa dodatno a interneta svakako nikad previše.🙂
Ne moraš registrovati svoj pripejd broj.ako sam na pripejdu, i hocu na postpaid sa 50% popusta, da li moram u poslovnocu ili se zavrsava sve preko sms i e-maila? pripejd mi nije registrovan.
Nije 50gb nego 100gb po punoj brzini, na koliko se posle smanjuje ne znam, moguće da je na 2mbps. Inače sam trošio oko 12-15gb mesečno bez uključivanja wi-fi ja tako da mislim da će mi 100gb po punoj brzini biti sasvim ok.Pa nije internet neograničen. 😉
Imaš 50GB po maksimalnoj brzini, a posle toga ti se brzina smanjuje na 2Mbps.
I nemaš mogućnost akumuliranja količine podataka u naredna 3 meseca.
Tako da manji (i jeftiniji) paket od tvog Total 40 za tri meseca nabaci 120GB i neograničene minute i poruke.
Njega bi verovatno dobio za oko 1400din. sa popustom koji si dobio na ovaj Total Data.
Ali ok ti znaš šta tebi najbolje odgovara
Ako nije tajna, koji tarifni paket ti imas i kod kog operatera?Pa nije internet neograničen. 😉
Imaš 50GB po maksimalnoj brzini, a posle toga ti se brzina smanjuje na 2Mbps.
I nemaš mogućnost akumuliranja količine podataka u naredna 3 meseca.
Tako da manji (i jeftiniji) paket od tvog Total 40 za tri meseca nabaci 120GB i neograničene minute i poruke.
Njega bi verovatno dobio za oko 1400din. sa popustom koji si dobio na ovaj Total Data.
Ali ok ti znaš šta tebi najbolje odgovara
Trenutno Go Data sa 30 GB 300min. i SMS neograničeno mesečnoAko nije tajna, koji tarifni paket ti imas i kod kog operatera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari