Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Tako je, nije limitirana brzina a i umesto tog turistickog 50GB za 1000din ima 100GB za 1100din kao prepaid dodatak

Tako je, nije limitirana brzina a i umesto tog turistickog 50GB za 1000din ima 100GB za 1100din kao prepaid dodatak
mislim da je to do kraja marta taj dodatak aktivan tako je bilo ranije.

Moguce, a mozda je vec gotovo. Meni nestao iz ponude a pre mesec, mesec i po sam koristio (kao i krajem prosle godine)

Sada je 12Gb za 1099 din, mislim da je izmenjeno od 1.marta (u pripejdu).

Već me drugi put zovu iz Yettela da pitaju da li bih njihov kućni net zamenio za optiku, pa sam ih usput pitao da li još uvek može da se dobije 50 posto popusta na produženje ugovora za mobilnu telefoniju. Odgovor je da ta opcija više ne postoji i da jedino može 30 posto bez uređaja.

E super, videću da li drugar ima mifi ruter pa bih onda uzeo taj turistički paket od 999din, ne bih uzimao ruter od Yetella jer mi u principu ne treba. Mada, pade mi na pamet, mogu i da dopunim net na svom broju pa da delim sa telefona, mada mi to nije baš praktično rešenje.
Uglavnom 50gb za 999 nije loša ponuda.

Bio sam u slicnoj situaciji i da kazem da je vrlo tesko kupiti mifi router ...ima neke zastarele ili da ides preko toga da narucis na KP ali to treba bar 7 dana da se dobije. Sto se tice kvalteta interneta (ta gore opcija), zavrsavao mi je posao ...Ono sto izdvaja Yettel je dobra pokrivenost i retko mi se desavalo po Srbiji da mi nesto ne radi ili da sa van dometa.

E sada da li ima nesto bolje, brze, jace nisam proveravao :)

S.

Već me drugi put zovu iz Yettela da pitaju da li bih njihov kućni net zamenio za optiku, pa sam ih usput pitao da li još uvek može da se dobije 50 posto popusta na produženje ugovora za mobilnu telefoniju. Odgovor je da ta opcija više ne postoji i da jedino može 30 posto bez uređaja.
I ti im poverovao...

Pređeš na prepaid par dana, i eto ponude za 50%.

Bio sad u poslovnici da se raspitam za turistički paket, uvali mi seka promenu mog postojećeg paketa😁
Ali nije loše, plaćao sam 1375 7gb (zbog nekih promocija sam imao 20gb) a sad Total Data (neograničen internet) 1875. Tako da ne moram da jurim ništa dodatno a interneta svakako nikad previše.🙂

ako sam na pripejdu, i hocu na postpaid sa 50% popusta, da li moram u poslovnocu ili se zavrsava sve preko sms i e-maila? pripejd mi nije registrovan.

Bio sad u poslovnici da se raspitam za turistički paket, uvali mi seka promenu mog postojećeg paketa😁
Ali nije loše, plaćao sam 1375 7gb (zbog nekih promocija sam imao 20gb) a sad Total Data (neograničen internet) 1875. Tako da ne moram da jurim ništa dodatno a interneta svakako nikad previše.🙂
Pa nije internet neograničen. 😉
Imaš 50GB po maksimalnoj brzini, a posle toga ti se brzina smanjuje na 2Mbps.
I nemaš mogućnost akumuliranja količine podataka u naredna 3 meseca.
Tako da manji (i jeftiniji) paket od tvog Total 40 za tri meseca nabaci 120GB i neograničene minute i poruke.
Njega bi verovatno dobio za oko 1400din. sa popustom koji si dobio na ovaj Total Data.
Ali ok ti znaš šta tebi najbolje odgovara

ako sam na pripejdu, i hocu na postpaid sa 50% popusta, da li moram u poslovnocu ili se zavrsava sve preko sms i e-maila? pripejd mi nije registrovan.
Ne moraš registrovati svoj pripejd broj.
Moj savet ti je da odmah sve završiš u poslovnici da ne ni dugo čekao poštu na svoju adresu ( bar 3-4 radna dana da ti dođe ugovor i da se vrati njima )

Tako da manji (i jeftiniji) paket od tvog Total 40 za tri meseca nabaci 120GB i neograničene minute i poruke.
Njega bi verovatno dobio za oko 1400din. sa popustom koji si dobio na ovaj Total Data.
Nije 50gb nego 100gb po punoj brzini, na koliko se posle smanjuje ne znam, moguće da je na 2mbps. Inače sam trošio oko 12-15gb mesečno bez uključivanja wi-fi ja tako da mislim da će mi 100gb po punoj brzini biti sasvim ok.

Ma nema sanse da potrosis vise od 40 mesecno,na sta?Jedino ako strimujes onda ok..Ko jos skida sa torrenta toliko i sta,i zasto bi neko skidao preko telefona ogromne fajlove preko 25-30gb,tu je racunar za tako nesto..Koliko god da se nategne sa koriscenjem telefona,85% korisnika ne moze da potrosi vise od 25-35 gb mesecno..

nije bas da nema sanse. takodje imam total data, gledam potrosnju za prethodni mesec, 50 gb potroseno preko mobilne mreze i jos 50 gb potroseno na wifi. i to bez nekog velikog striminga (yt 2gb, deezer 3 gb, podkasti 3gb) i bez torenta naravno. tako da.. sve se moze kad se ima dovoljno gb 😁

^ Па на шта оде тих још 42гб? Које апп скинуше толико?

Ja nema šanse da potrošim toliko.
Poenta je bila da nabavim još neta za letnji odmor, idem sa devojkom negde gde nema wi-fi ja pa da dajem i njoj i da pogledamo nešto povremeno preko Eona.
Za standardne mesečne potrebe mi je sasvim dovoljno.

Ako nije tajna, koji tarifni paket ti imas i kod kog operatera?

Ima još neko ovaj bag :)

Uredno nakon sms-a stižu gigabajti...

Screenshot_20230305-213056_Messages.jpg

Јел вам отвара део са уређајима на сајту? Мени грешку избацује цео дан...

Мени овако...IMG_0509.jpeg

Da li je neko imao sličan problem sa Yettelom da mu zaduženje za prošli mesec bude na računu banke zaduženo 2 puta ???? U nedospelim obavezama mi se pojavljuje isti iznos 2 puta???? Raspitao sam se u poslovnici i kažu da je možda u pitanju neka sistemska greška i da pratim situaciju ukoliko bude duple naplate iznosa da će pisati reklamaciju...

Nazad
Vrh Dno