Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

ako nekom treba 2.500 din popust na kupovinu telefona na rate, pisite u PP

Prilozi

• Screenshot_20230303_081743_Yettel.jpg
    Screenshot_20230303_081743_Yettel.jpg
    245 KB · Pregleda: 55
Imam isti kod za ponuditi za popust od 2500 dinara za kupovinu novog telefona pa ako nekome treba neka pise.

Daj da barem saberemo, pa da neko kupi fon :D

Da li neko zna šta se dešava sa preostalim prepaid kreditom kada se pređe sa prepaida na postpaid? Pojeo vuk magarca?

U slucaju da imas vise kredita nego sto je racun u prvom mesecu, prenece se i umanjiti i na sledeci mesec. Tako da ne brini...

Vidim da su mi preostale gigabajte preneli u novi mesec (Total 10 paket). Nisam znao da to rade. Ili je samo neka greska?
Takodje me zanima kada e-racun stize na e-mail? U aplikaciji se pojavio 3. marta.

Prenosi se 3 meseca net.

Meni je prošlog meseca stigao 6 og, sinoć dodeliše još 10 giga za e racun...

Jutros opet stigao sms. 20 giga za e racun.

prebacuju tri meseca,znaci mozes nagurati do 30gb maximalno.

Nisam pitao zbog placanja, nego zbog cuvanja istorije svih racuna (ne samo Yettelovih) na jednom mestu (e-mail).

Je l dobija još neko 10 gb za e racun. Evo meni treća poruka...

Screenshot_20230304-174609_Yettel.jpg

Šta radite sa tolikim gigabajtima?🤣

^ skidaju koješta sa torrenta😀

Da li neko zna šta se dešava sa potpuno novim korisnicima i kako oni mogu da dobiju taj popust na total pakete 50%.
Ovde je detaljno objašnjen proces ako ste kod drugog operatera, pa onda prebacite broj na prepaid u yetel i za par dana vam stiže poruka u aplikaciji da se prebacite na neki total paket sa 50% popusta.
Ono što nisam našao je šta u slučaju da kupujem novi broj? Da li ću, ako kupim novi prepaid broj u yetelu, dobiti tu poruku u roku od par dana za total pakete u popust 50%?

Добоћеш понуду са 50% попуста...

Ne, nije potrebna prethodna registracija.
Kupiš broj na trafici, poslovnici... I za 24h je gotovo.

Da li postoji neka fora da se uzme mobilni net sa ruterom ali bez ugovorne obaveze na samo mesec dana? Jer, za toliko mi treba na leto 😁

Samo mobilni net bez rutera.

ako ti je dovoljno samo 50 gb, imas npr ovo

Screenshot_20230304_214445_Chrome.jpg

a za jos 600 din mozes dodati jos 50 gb. nije povoljno ali u toj ceni dobijas i mifi uredjaj.

Prilozi

• Screenshot_20230304_214445_Chrome.jpg
    Screenshot_20230304_214445_Chrome.jpg
    86.2 KB · Pregleda: 16
Huawei i ZTE 4G LTE WiFi rutere ( otkljucane za sve mreze ) mozes da kupis za
2000 dinara ( pogledaj KP )

I onda tokom leta za tih mesec dana izaberes najpovoljniju ponudu u tom trenutku.

npr. Yettel turisticki paket 50GB/30dana za 999din.

E super, videću da li drugar ima mifi ruter pa bih onda uzeo taj turistički paket od 999din, ne bih uzimao ruter od Yetella jer mi u principu ne treba. Mada, pade mi na pamet, mogu i da dopunim net na svom broju pa da delim sa telefona, mada mi to nije baš praktično rešenje.
Uglavnom 50gb za 999 nije loša ponuda.

E super, videću da li drugar ima mifi ruter pa bih onda uzeo taj turistički paket od 999din, ne bih uzimao ruter od Yetella jer mi u principu ne treba. Mada, pade mi na pamet, mogu i da dopunim net na svom broju pa da delim sa telefona, mada mi to nije baš praktično rešenje.
Uglavnom 50gb za 999 nije loša ponuda.
Prvo obavezno izmeri preko net speeda brzine meni su u proseku do 8bita dal ces sa tako 'brzim' netom i moci potrositi 50giga, ako imas pun domet verovatno ces moci do 30-40 mbita

Nazad
Vrh Dno