Милисав
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 415
Evo ke opet. Nema šta nisam uradio, i zamenili mi eon bix, sada sam resetovao TV pobrisao sve, skinuo tv sa nosača, promenio hdmi ulaze...i opet isto. Ponovo pozovem SBB preusmere me na tehničku podršku, i čovek tamo verovatno listao kanale i kaže da da i ovde sada vidimo isti problem, nije to vas svuda je isto, prosleđujemo dalje na rešavanje.Imam čudan problem, neki kanali su mi čudni nekako su na srednjem delu ekrana je ok a levo i desno se širi slika. Ili kad ide slika, krajevi se uvijaju. To se dešava samo na nekim kanalima tipa MTV, Palma Jagodina, HRT... Bio čovek iz sbb-a zamenio mi eon i konekcije neke i opet isto. N akraju nešto reče da su možda na istom nekom kanalu ti programi... problem nije rešen ali ne smeta mi jer ionako ne gledam te kanale, sem MTV-a mada njega pustim da samo peva ne gledam
Čudi me da niko ovde nije to isto primetio, mislim realno nije ni za čuđenje jer sam nabrojao šabanske kanale koje iskreno verujem da gleda 2% ljudi, (sem možda Nikelodeona 163 mada njega nisam naveo prošli put) ali eto rešio sam i vama problem iako niste svesni 🤣
.