to je povod tj. prilika a neki imaju barem jedan razlog koji nema veze sa tom najavom poskupljenja. al' da ne idemo više u off-topicali ako je vama 150 din dovoljan razlog za raskid ugovora samo napred![]()
Nije uopšte problem u 100-200 dinara.Замишљао сам да се у теми о мобилним/интернет оператерима размењују искуства у раду истих, а овамо 70% кукњава када поскупе 100-200 динара, и `оће ли нам дати да гледамо џабе у току уговорне обавезе. Даје ли вам Рубин џабе вињак пошто га пијете 20 година? Или пивара пиво омиљено? Филип Морис цигаре? Пекара леба? Дајте, уозбиљите се више.
Ne kapiras poentu. Ako si nesto potpisao neka to postuju. Manite se prica kako mozes da raskines ugovor, sta ako ne zelim? Sta ako hocu da se postuje ono potpisano? Poskupljenjem ljude teraju pred svrsen cin, sta da radi neko ko nema alternativu? Prvi bi kukao da ti sutraКаква кукњава око 150 динара, као да је то 150 евра. Нешто не видим да се поломисте да кукате како је леба поскупео, бензин, цигаре... Народ све сиромашнији, Златибор све пунији. Ко ту кога? Не подржавам ни влас` ни поскупљења, али ми то не иде једно са другим никако.
Да, овде се код нас кмечи када нешто, без чега се може, поскупи 100-200 динара, и деле се налозиза стриминг сервисе. За оно без чега се "не може" се ћути. Сви би да користе мобилни и гледају ИПТВ џабе. Када се помене да се треба платити - `оће очи да ископају. Најбоље би било када би провајдери мобилне телефоније, интернета и телевизије нама плаћали да их гледамо.
Штеде се паре, а 8 од 10 аутомобила се вози празно (наравно, само возач). Нико да повезе комшију, колегу до посла - најбоље сам да се иде.
Замишљао сам да се у теми о мобилним/интернет оператерима размењују искуства у раду истих, а овамо 70% кукњава када поскупе 100-200 динара, и `оће ли нам дати да гледамо џабе у току уговорне обавезе. Даје ли вам Рубин џабе вињак пошто га пијете 20 година? Или пивара пиво омиљено? Филип Морис цигаре? Пекара леба? Дајте, уозбиљите се више.
iz prve ruke hoces info? Naravno da ne bi. Imam slucaj sa sestrom, do prosle godine (avgust) bila pod ugovorom sa SBB, istekla UO, ostala je dizna nekim slucajem 1.500 din, ne znam koliko, sada kad udje na moj.sbb tamo je ceka da je duzna nekoliko hiljada. Ide kamata na 1000+ dinara, to je taj SBB. Naravno da je tebala da plati ali misli li ko da bi je tamo saslusali i oprostili joj to kad bi im pričala kroz sta je sve prosla u prethodnom periodu, dal bi se sazalili kad bi im kukala kako je ovo ili ono poskupelo?Gledaj to sa ove strane, da ti njima duguješ 1200 dinara, da li misliš da bi ti oprostili ili kontaktirali izvršitelja?
Nije uopšte bitno šta želiš ili ne želiš (bilo ko od nas). Imaš prava u skladu sa zakonom i ugovorom koji si potpisao. Tu se sva priča završava. Nikog nije briga da ispunjava tuđe želje.Ne kapiras poentu. Ako si nesto potpisao neka to postuju. Manite se prica kako mozes da raskines ugovor, sta ako ne zelim? Sta ako hocu da se postuje ono potpisano?
Slažem se za loš tajming, ali obaveštenje je tako vešto sakriveno na njihovom sajtu da ga 98,5% korisnika neće ni videti, već će saznati za to u martu kad stigne račun za februar. Ne znam kako će se samo ovo odraziti na nas koji imamo promociju 12 meseci po 1 dinar. Meni konkretno to traje do maja meseca. E sad, da li će februarski račun biti 1 ili 151 dinar?Ne podržavam niti jedno poskupljenje ma o kakvom se iznosu radi, ali pitam se samo da li su mogli izabrati neki drugi tajming da nam to saopšte, da makar ljude puste za praznike da zaborave na svakodnevne probleme i opuste se malo.
Stres nam je ceo život oko nas, mogli smo makar za praznike da se koliko toliko opustimo bez ovakvih negativnih vesti.
Bas sam hteo da napisem da nigde ne vidim tu vest na sajtu (total tv). Izgleda da su je bas dobro sakrili..Slažem se za loš tajming, ali obaveštenje je tako vešto sakriveno na njihovom sajtu da ga 98,5% korisnika neće ni videti, već će saznati za to u martu kad stigne račun za februar. Ne znam kako će se samo ovo odraziti na nas koji imamo promociju 12 meseci po 1 dinar. Meni konkretno to traje do maja meseca. E sad, da li će februarski račun biti 1 ili 151 dinar?
odeš na sajt, pa na vesti gore levo u ćošku pa na ono sivo servisne informacije i eto gaBas sam hteo da napisem da nigde ne vidim tu vest na sajtu (total tv). Izgleda da su je bas dobro sakrili..
I nisam uspeo da je nadjem, jos uvek..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari