Za prelazak sa telekoma na sbb akviziteri nude ugovor 18 meseci za 1 dinar na 30 meseci ugovor.Veoma je povoljno.Pozdrav svima.Da li neko ima broj nekog SBB akvizitera u Nišu,aprila ističe fiksni i tv ugovor kod MTS na adresi gde treba da se preselim pa bih iskoristila akciju 12 meseci po 1 din?Na toj adresi do sad nije bilo paketa sa netom😂.
+381 62 432538 MihajloPozdrav svima.Da li neko ima broj nekog SBB akvizitera u Nišu,aprila ističe fiksni i tv ugovor kod MTS na adresi gde treba da se preselim pa bih iskoristila akciju 12 meseci po 1 din?Na toj adresi do sad nije bilo paketa sa netom😂.
evo sad su me zvali sa pricom nemate pravo da raskinete, mozete da podnesete ZVANICAN zahtev za raskid. rekoh ja sam i bio da podnesem zvanican raskid ali ste vi prevaranti. i na pitanje sta sad, proslo je mesec dana pa nece proci novi zahtev sam dobio naravno neki oblik pakosnog smeha. eto da znate sa kim imate posla. od danas dobijaju svako jutro lepu poruku na twiter profil.Jel prošlo ovo za raskid zbog izbacivanja kanala nekome?
Meni je ova u poslovnici odmah krenula priču kao ne ne mogu vam napraviti raskid bez plaćanja penala, sve je po ugovoru mogu se menjati kanali, i dalje imate preko 180. Rekoh po ugovoru možda i jeste ali nije po zakonu samo vi pravite zahtev za raskid. I napravila je. To je bilo danas, videćemo šta će biti od ovoga.
Sve je to lepo, ali meni nisu hteli da prihvate papir. Cekam odgovor oko raskida, posto sam te prve sto su me zvali odbio.Pisano je vec ovde koji papir treba da se odnese i na koji clan zakona da se pozove i poneses opremu i sve zavrsis odmah.
Kad odes usmeno da trazis raskid, oni to zavedu kao reklamaciju i vacare vas na ove fore. Ovo su pokusavali i mts i SBB.
Za koliko para?Овај има 1000/100, премиум пакет.
Prvih 12meseci po 1 rsd si zaboravio5150 дин месечно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari