Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel to proverena info? da ne produzavamo previse ugovor onda
Sto se EL tice neki pominju ova i jos jedna sezone na SK a onda na Arenu kada se menja format cele lige .Mada Zugic sa Telekoma juce opet pomenu veliku zelju EL .Deluje da zna da je zavrsena vec cim je pominje .Imas aplikaciju EL sljaka odlicno sve utakmice ima u HD vracanje unazad sve .Ja sam sacekao i popust Od januara i uplatio 1700 rsd za narednih 12 meseci .I mogu Ti reci odmorio usi Od strucnjaka komentatora sa Arene i SK

Kakva su iskustva, da li neko od bivših korisnika SBB-a koristi D3 mini ili D3cam karticu od komšije, rođaka i sl., kroz kabl SBB-a?

Ja sam davao drugaru na skroz drugoj adresi, drugom kraju grada onaj D3 V2 i radilo mu je par godina bez problema.

Prilozi

• IMG-e5cd3c127c358068b327f606c5cdabcb-V.png
    IMG-e5cd3c127c358068b327f606c5cdabcb-V.png
    335.4 KB · Pregleda: 152
Kakva su iskustva, da li neko od bivših korisnika SBB-a koristi D3 mini ili D3cam karticu od komšije, rođaka i sl., kroz kabl SBB-a?
Odlicna, ja sam razduzio opremu pre 5-6 meseci i pre neki dan mi komsija dao dva d3 minija, oba rade... Jedan stavio zbog Euroleague, da ne moram preko android boxeva, a drugi klincima u sobu nek imaju, posto inace sve gledaju preko sticka.

Prijatelju uskoro ističe ugovorna obaveza za SBB. U zgradi ima MTS optiku i dobio je super ponudu za prelazak. Glavni razlog zašto bi ostao na SBB je Formula 1. Da li neko zna do koje godine je United Media kupila prava na prenose Formule 1? Unapred hvala

Prijatelju uskoro ističe ugovorna obaveza za SBB. U zgradi ima MTS optiku i dobio je super ponudu za prelazak. Glavni razlog zašto bi ostao na SBB je Formula 1. Da li neko zna do koje godine je United Media kupila prava na prenose Formule 1? Unapred hvala
Po Wiki-u prava imaju do 2023.godine.
Paket je za Srbiju, BiH, Sloveniju, Hrvatsku i Makedoniju.

Edit: A koliko vidim istice im i cetvorogodisnji ugovor za Evroligu na kraju sezone.
Vec su izgubili NFL pre neki dan.

Poslednja izmena:
Po Wiki-u prava imaju do 2023.godine.
Paket je za Srbiju, BiH, Sloveniju, Hrvatsku i Makedoniju.

Edit: A koliko vidim istice im i cetvorogodisnji ugovor za Evroligu na kraju sezone.
Vec su izgubili NFL pre neki dan.
Verovatno ce biti i sledeće godine EL na SK a posle na Arenu .Kad smo kod SK I Arene ne postoje sportski kanali sa lošijim on screen logom na ekranu .Arena onaj crni flor predugacak SK crtan i paintu sa dijamantom i gomilom najava ispod logoa .Doduse Arena je prpmenila sajt stavila nove boje i logo koji je 5 puta lepsi na sajtu nego na ekranu .

Prilozi

• Screenshot_20230215_153014_com.huawei.browser_edit_308576405336768.jpg
    Screenshot_20230215_153014_com.huawei.browser_edit_308576405336768.jpg
    33.4 KB · Pregleda: 91
podsetio bih sve prisutne da je ovo tema isključivo o provajderu SBB

zamolio bih da otvorite temu "Arena Sport vs SportKlub" u kojoj možete da pišete ko šta do kad otkad prenosi (a i da upoređujete logoe itd). hvala na razumevanju

Kako je kvalitetna slika na SK5, a tek komentarori na SKHD i SK5.

Mene interesuje da li postoji mogucnost da sbb utvrdi da se uredjaj koristi van adrese kojoj je namenjen i da korisnik snosi neke sankcije?

Jel neko uspeo da dobije statiku kao privatno lice?
Informaciju koju sam dobio od operatera, to je navodno samo za poslovne korisnike.

Jel neko uspeo da dobije statiku kao privatno lice?
Informaciju koju sam dobio od operatera, to je navodno samo za poslovne korisnike.
Ko plati dobije statičku javnu, ali fizičkim licima ne daju bridge mod. Tako da, kao fizičko lice možeš da zakupiš i istovremeno se "zakitiš" sa statičkom IP adresom.

Mene interesuje da li postoji mogucnost da sbb utvrdi da se uredjaj koristi van adrese kojoj je namenjen i da korisnik snosi neke sankcije?
mozda nece raditi ako je daleko druga adresa, ali ako su na istom modulatoru, onda ce raditi.

Jel prošlo ovo za raskid zbog izbacivanja kanala nekome?

Meni je ova u poslovnici odmah krenula priču kao ne ne mogu vam napraviti raskid bez plaćanja penala, sve je po ugovoru mogu se menjati kanali, i dalje imate preko 180. Rekoh po ugovoru možda i jeste ali nije po zakonu samo vi pravite zahtev za raskid. I napravila je. To je bilo danas, videćemo šta će biti od ovoga.

Jel prošlo ovo za raskid zbog izbacivanja kanala nekome?

Meni je ova u poslovnici odmah krenula priču kao ne ne mogu vam napraviti raskid bez plaćanja penala, sve je po ugovoru mogu se menjati kanali, i dalje imate preko 180. Rekoh po ugovoru možda i jeste ali nije po zakonu samo vi pravite zahtev za raskid. I napravila je. To je bilo danas, videćemo šta će biti od ovoga.
Jeste meni prošlo.To im je standardna priča ali hoće da uvale nalog neki za reklamaciju kad im tražiš raskid.

Ko plati dobije statičku javnu, ali fizičkim licima ne daju bridge mod. Tako da, kao fizičko lice možeš da zakupiš i istovremeno se "zakitiš" sa statičkom IP adresom.
Realno to me i interesuje, hocu da bridge-ujem na neki Cisco 1841 sto mi je ostao. Hteo da dignem ipsec izmedju kancelarije i kuce ali izgled da nista od toga, bezveze.
Nema veze igracu se sa zerotier-om, vidim da je MT ubacio neku podrsku preko kontejnera.

SBB je mene izgubio zauvek.

1. Zašto plaćamo punu pretplatu za EON van mreže kad ne koristimo SBB net?
2. Zašto prilikom raskida naplaćuju priključnu taksu od 3500 dinara a ceo njih rad je bio jedan klik da se pusti signal dok sam ja razvezao kablove po kući, bušio rupe?

Toliko vredi jedan klik sbb zaposlenog :):):)
Naravno da je nenormalno.

Poslednja izmena:
30.marta mi istice ugovor za Total TV. Kada ja mogu da ih obavestim da necu produzavati ugovor, da li 29. februara ili mogu i ranije? Kako da vratim opremu, Total TV nema predstavnistvo u mom gradu ali imaju ovlascenog servisera koji mi je sve povezao.

Uradi to 30 dana pred istek, za slučaj da imaš i otkazni rok klauzulu.

30.marta mi istice ugovor za Total TV. Kada ja mogu da ih obavestim da necu produzavati ugovor, da li 29. februara ili mogu i ranije? Kako da vratim opremu, Total TV nema predstavnistvo u mom gradu ali imaju ovlascenog servisera koji mi je sve povezao.
Moraš ići do poslovnice da najaviš raskid. Najaviš recimo 28.2. 30 dana posle najave odneseš risiver, ispravljač i daljinski u poslovnicu i vratiš.

Ako najaviš 29. ferbruara, onda si 11 meseci too late :ROFLMAO:

Moraš ići do poslovnice da najaviš raskid. Najaviš recimo 28.2. 30 dana posle najave odneseš risiver, ispravljač i daljinski u poslovnicu i vratiš.
Moram licno da odem u poslovnicu da najavim raskid?? Znaci, predjem 200 km do najblize poslovnice da najavim raskid, i posle mesec dana predjem ponovo 200 km da vratim opremu??
Reci mi da se salis...A sta je to ispravljac?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno