Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali off:
Da li na ovaj D3mini uredjaj može da se nakaci ruter da bi imao internet u tom delu stana?
Na tv box da nakačiš ruter za internet????😳
Nije to modem prijatelju.
Da bi proširio (koliko sam shvatio) wi-fi mrežu u stanu/kući treba ti najmanje 2 ili više rutera sa opcijom mesh mreža.
Glavni ruter (prvi) nakačiš u modem (Ubee ili neki drugi koji su ti dali) KABLOM (ovo obavezno prvi ruter se povezuje kablom), a ostale u mesh opcijama rutera povezuješ (kucaš u brouzeru 192.168.3.1 i imaš mesh opcije rutera gde podešavaš).
Kada to završiš ostaje ti da ostale rutere razmestiš po stanu/kući ga ti je slab signal i uključiš u struju da bi radili.
Sve dalje ruteri će sami iskonfigurisati i dobićeš veći domet wi-fi signala.

@GoranIT to mu objašnjavamo u drugoj temi. valjda se smilovao da okači skicu rasporeda prostorija. dalja diskusija o tome u toj temi

IMG_20230211_122455.jpgJel ovo SBB optika?Ako nije čija je?

Danas okačen flajer u mojoj zgradi u Kraljevu (18 meseci po 1 din.) ...

IMG_20230211_152659.jpg

EON Light (prosečna mesečna cena 913,00 din.)
EON Full (prosečna mesečna cena 1038,00 din.)
EON Premium (prosečna mesečna cena 1287,50 din.)

Lepa ponuda . Još malo pa džabe .

Poslednja izmena:
Kod mene dosao plakat sa dodatkom ispod

Kada drugi ovi rade onda je represija nad demokratijom i gusenje medija, a sada ovi isti kao oni drugi...

Prilozi

• 20230211_160544.jpg
    20230211_160544.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 244
Ko je u prilici treba lepo kao novi korisnik da iskoristi "tihi rat" na relaciji Telekom-SBB i da uzme kod obe firme u isto vreme promo akciju 18 meseci po 1 din. i namiren je sa svim potrebnim sadržajima .

P.S. Živela represija nad demokratijom i gušenje medija sa obe strane

Ko je u prilici treba lepo kao novi korisnik da iskoristi "tihi rat" na relaciji Telekom-SBB i da uzme kod obe firme u isto vreme promo akciju 18 meseci po 1 din. i namiren je sa svim potrebnim sadržajima .

P.S. Živela represija nad demokratijom i gušenje medija sa obe strane
Ja sam to iskoristio letos, uzeo Yettel, nisam hteo mts iz nekog kvazi principa, mada isto mu dodje. 18m dinar i onda 12m full cena. Sad raskinuo sa SBB zbog 150 din, ustedeo 400 evra prakticno.

Pa za 2 godine, ko bude najjeftiniji, ispocetka, boli me uvo

Ja sam to iskoristio letos, uzeo Yettel, nisam hteo mts iz nekog kvazi principa, mada isto mu dodje. 18m dinar i onda 12m full cena. Sad raskinuo sa SBB zbog 150 din, ustedeo 400 evra prakticno.

Pa za 2 godine, ko bude najjeftiniji, ispocetka, boli me uvo

Bravo !!! O tome pričam .

P.S. Želim da se što duže i što jače nastavi "tihi rat" između svih provajdera i da svi oni ponude promo akcije od 18 meseci po 1 din. za prelazak u njihov tabor .

18 meseci po 1 dinar sa ugovornom obavezom od 30 meseci, provereno.
U pravu si . Sad sam pozvao Radeta koji je okačio promo flajer u mojoj zgradi .

Promo opcije za EON trio pakete su :
a) 12 meseci X 1 din. + 12 meseci full pretplata
b) 18 meseci X 1 din. + 12 meseci full pretplata

U situciji pod b :
EON Light (prosečna mesečna cena 1.460,20 din.)
EON Full (prosečna mesečna cena 1.660,20 din.)
EON Premium (prosečna mesečna cena 2.060,20 din.)

Čak i ovo nije loša ponuda !

Poslednja izmena:
Jel ima ovakva ponuda za Nis mozda?:)

Ja podneo zahtev za raskid ugovora i zvali iz Bgd i nude 12mes po 1din da nastavim ugovor.
Nije mi problem da potpisem na drugo ime. 18mes po 1din je brutalno :)

Da li se moze promeniti mail adresa za logovanje na mojsbb nalog?

Kod mene dosao plakat sa dodatkom ispod

Kada drugi ovi rade onda je represija nad demokratijom i gusenje medija, a sada ovi isti kao oni drugi...
Zvao lika u Kraljevu, ovo je samo za prelazak korisnika sa mts na sbb, samo za to je akcija 18mes po dinar.

Kao starom korisniku dali su mi 20 % popusta (milim da je moglo i više ali meni je ok). Isto tako aneks sam potvrdio putem SMS...bilo je sve gotovo za 5 min...kakav oštar kontrast od onoga ko hoće da raskine ugovor...

Malopre poziv iz SBBa...Dobar dan, bili ste nas korisnik..MTS je ukinuo nekoliko kanala, pa mozete besplatno preci kod nas...18. meseci 1din...

Garantujem, da sam se nagadjao, izvukao bi dva eon boksa i premium po ceni ful paketa...Ali dzaba kada je SBB kod mene isljucivo koaksijala...a MTS optika.

Нуде ти 18х1 а ти би извукао премиум за 4к х 24 месеци?

Zato sam i tražio raskid ugovora nakon što je istekla UO, kako bi dogovorili cenu koja je i meni i njima prihvatljiva. Naravno, ukoliko žele da razgovaraju.
Da citiram sebe; zvali su i ponudili umanjenje 30% za ostanak na premium paket. Za mene sasvim OK ponuda, tako da smo se našli na sredini.

Zvali i nude 12mes po dinar za full paket. Izvukao ja preko drugog 18mes po 1din ali to vazi na 30 meseci a ne na 24.

Komedija šta se radi. 😁

Elem, nigde nema informacija do koje godine sbb ima prava na Evroligu.

Kad to predje na arenu, verujem da će mnogi preći na drugog operatera.

jel to proverena info? da ne produzavamo previse ugovor onda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno