Na tv box da nakačiš ruter za internet????😳Mali off:
Da li na ovaj D3mini uredjaj može da se nakaci ruter da bi imao internet u tom delu stana?
Ok nisam znao sorry@GoranIT to mu objašnjavamo u drugoj temi. valjda se smilovao da okači skicu rasporeda prostorija. dalja diskusija o tome u toj temi
Ja sam to iskoristio letos, uzeo Yettel, nisam hteo mts iz nekog kvazi principa, mada isto mu dodje. 18m dinar i onda 12m full cena. Sad raskinuo sa SBB zbog 150 din, ustedeo 400 evra prakticno.Ko je u prilici treba lepo kao novi korisnik da iskoristi "tihi rat" na relaciji Telekom-SBB i da uzme kod obe firme u isto vreme promo akciju 18 meseci po 1 din. i namiren je sa svim potrebnim sadržajima .
P.S. Živela represija nad demokratijom i gušenje medija sa obe strane
18 meseci po 1 dinar sa ugovornom obavezom od 30 meseci, provereno.Danas okačen flajer u mojoj zgradi u Kraljevu (18 meseci po 1 din.) ...
Ja sam to iskoristio letos, uzeo Yettel, nisam hteo mts iz nekog kvazi principa, mada isto mu dodje. 18m dinar i onda 12m full cena. Sad raskinuo sa SBB zbog 150 din, ustedeo 400 evra prakticno.
Pa za 2 godine, ko bude najjeftiniji, ispocetka, boli me uvo
U pravu si . Sad sam pozvao Radeta koji je okačio promo flajer u mojoj zgradi .18 meseci po 1 dinar sa ugovornom obavezom od 30 meseci, provereno.
Ima 😁Jel ima ovakva ponuda za Nis mozda?
Ja podneo zahtev za raskid ugovora i zvali iz Bgd i nude 12mes po 1din da nastavim ugovor.
Nije mi problem da potpisem na drugo ime. 18mes po 1din je brutalno![]()
Mislim da moras da kontaktiras korisnicku podrsku da ti obrisu postojeci nalog pa da otvoris novi sa novom e-mail adresom.Da li se moze promeniti mail adresa za logovanje na mojsbb nalog?
Zvao lika u Kraljevu, ovo je samo za prelazak korisnika sa mts na sbb, samo za to je akcija 18mes po dinar.Kod mene dosao plakat sa dodatkom ispod
Kada drugi ovi rade onda je represija nad demokratijom i gusenje medija, a sada ovi isti kao oni drugi...
Da citiram sebe; zvali su i ponudili umanjenje 30% za ostanak na premium paket. Za mene sasvim OK ponuda, tako da smo se našli na sredini.Zato sam i tražio raskid ugovora nakon što je istekla UO, kako bi dogovorili cenu koja je i meni i njima prihvatljiva. Naravno, ukoliko žele da razgovaraju.
jel to proverena info? da ne produzavamo previse ugovor onda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari