Pa kad kupiš naslednika sa novijom verzijom Android TV skontaš da nema auto refresh rate? 😆Verujem da će i oni uskoro izbaciti naslednika sa novim androidom, već izbacuju nove slabije modele.
Kao što su i ostali naveli svaki ima neku manu. Ono što sam ja probao: fire tv 4k, Shield 2017 & 2019(koji sada koristim) i Google chromecast with google tv 4k.A koji valja npr?
Samo km6 deluxe to ima, ne bi me čudilo da samo kod top modela ostane i ubuduće.Pa kad kupiš naslednika sa novijom verzijom Android TV skontaš da nema auto refresh rate? 😆
@tambur88 -ov Mecool (što ima Netflix certificate) beše neme tu funkcionalnost?
Kod mene se Mi Stick 4K restartuje, čim kliknem na pauzu u toku filma na RD većem od 70GBZa nekog prosečnog korisnika u koji spada 95% ljudi stikovi su i više nego dovoljni
1. Xiaomi TV Stick 4K
2. Amazon Fire TV Stick 4K Max
3. Google Chromecast with Google TV (4K)
Ostatak "zahtevnih" korisnika uzme neki dobar box i nema zime:
1. Nvidia Shield TV Pro
2. Nokia Streaming Box 8010 (Homatics Box R 4K Plus)
3. Amazon Fire TV Cube
4. Mecool KM7 Plus
...
Ja bi uzeo BPR2S plus, pre svega jer njega nisam imaoKoji od ova dva?Da ima tise tastere i da mu je ziroskop precizniji?
50% skuplje i nije neka razlika ??? bgm jes...ajd da je 2000 din pa da covek razumeKoliko je Amazon Cube 2nd generation bolji od Tanix TX4 Pro? Gledam da uzmem novi box. Vidim da Tanix četvorka ima procesor S905X4 koji ubija u performansama po ovim upoređivanjima po Antutu i ostalim sajtovima ovaj moj sadašnji S905X2 (Tanix peticu). No gledao sam Saletovu recenziju Amazonove kocke 2nd i pogledao sam cenu i nije neka prevelika razlika između Amazona i Tanixa, Kocka 2nd može da se pazari na KP za 100 E dok je Tanix 4 oko 8000 dinara, što stvarno nije velika razlika ako je razlika u performansama bolja kod Kocke.
А шта ако је човеку БИТНА подршка за Dolby Vision/Dolby Atmos?50% skuplje i nije neka razlika ??? bgm jes...ajd da je 2000 din pa da covek razume
govorim da nije bas nebitna razlika od 50%...a i ne slazem da je za USB bitan BOX, imaju dodaci u koji se udjene USB stik, takav sam kupio za Amazon FSAntutu је једно, реалан рад нешто сасвим друго.
Tanix TX4 pro нисам имао прилику да користим, па нисам нешто меродаван да причам како ради. А реално, не користимо сви боксеве на исти начин. Када видим за шта све користе људи боксове и како, дође ми да се прекрстим левом и десном руком. А вероватно и многима када ја почнем да с**ем о гледању 4К филмова преко 100GB.
У принципу - пре куповине бокса човек треба да постави приоритете за шта се користи. Штаће некоме нетфликс UHD/DV/DA бокс када ће да гледа нетфликс. Некоме је апсолутно доваљан ћоми стик јер неће убадати флеш да гледа нешто са флеша. Онај коме је то потребно, боље је да одмах узме бокс који има USB улазе. Некоме је битно да може да инсталира емулаторе и игра игре, па му је та могућност уређаја врло важна.
Па чак и нама омражени боксови са рокчип чипсетом могу да се користе нормално за оне којима је довољна једна IPTV листа и јутјуб 1080р.
А шта ако је човеку БИТНА подршка за Dolby Vision/Dolby Atmos?
Ne nalazim taj tx4 pro na netu?! Ima tx4 bez pro. Jesi razmišljao o Homatics r 4k lite? Vidim na YT da fino radi.Koliko je Amazon Cube 2nd generation bolji od Tanix TX4 Pro? Gledam da uzmem novi box. Vidim da Tanix četvorka ima procesor S905X4 koji ubija u performansama po ovim upoređivanjima po Antutu i ostalim sajtovima ovaj moj sadašnji S905X2 (Tanix peticu). No gledao sam Saletovu recenziju Amazonove kocke 2nd i pogledao sam cenu i nije neka prevelika razlika između Amazona i Tanixa, Kocka 2nd može da se pazari na KP za 100 E dok je Tanix 4 oko 8000 dinara, što stvarno nije velika razlika ako je razlika u performansama bolja kod Kocke.
kupio jutros na "tvoj nagovor " Tanix 4 ku sa boljim daljinskim za 50 USD, sto je oko 3000 din jeftinije od KP, dzaba, a zaista dere po performansama, prodajem Amazon FS koga imam 2 god i radi odlicno, ali ajde malo da mijenjam...Koliko je Amazon Cube 2nd generation bolji od Tanix TX4 Pro? Gledam da uzmem novi box. Vidim da Tanix četvorka ima procesor S905X4 koji ubija u performansama po ovim upoređivanjima po Antutu i ostalim sajtovima ovaj moj sadašnji S905X2 (Tanix peticu). No gledao sam Saletovu recenziju Amazonove kocke 2nd i pogledao sam cenu i nije neka prevelika razlika između Amazona i Tanixa, Kocka 2nd može da se pazari na KP za 100 E dok je Tanix 4 oko 8000 dinara, što stvarno nije velika razlika ako je razlika u performansama bolja kod Kocke.
ja koristim EON, stremio, HBO, Netflix, tivimate...bez kodija, ma sljakace perfektno, kod FS sam morao dokupiti USB dongle i samo bezicno se povezujeAla si odlično prošao. Pretpostavljao sam da bi trebale performanse da mu budu dobre, jer ovaj prosecor koji ima vidim da je u vrhu trenutno Amlogic-ovih. Ja imam 5-icu i stvarno radi prilično dobro s obzirom koliko sam ja Kodi napakovao i da je to ipak ne tako izvikan uređaj. I ova moja 5-ica je Android TV, mogu da povežem aplikacije sa tv-a na uređaj i da kontrolišem preko telefona. Youtube i Spotify rade bez problema. Nisam gledao sa četvorkom kako je, ali pretpostavljam da je isto?
E ovo bi mi već bilo bitno. Kako misliš ovo? Jel Android 11 ima nekih problema ili je to pošto nije sertifikovan? Tanix petica vozi 50 fps bez problema. Mislim da je Android 9 u pitanju.Uz to većina tih android 11 androida ne rade strim TV kanala 50 FPS. Desetke rade.
Netflix mi je najmanje bitan, imam Xiaomi Box u dnevnom boravku, ovo mi je za sobu^Kako planiraš da gledaš Netflix, odnosno u kojoj rezoluciji na ovom Tanix-u? Koliko znam oni licence nemaju?
ovaj radi i 60 FPSZato je trebao uzeti za doplatu 20 euro mecool km9 pro sa android 10 sertifikovan. Uz to većina tih android 11 androida ne rade strim TV kanala 50 FPS. Desetke rade.
Je l' to ovaj? Šta podržava od audio/video formata, HDR, itd?kupio jutros na "tvoj nagovor " Tanix 4 ku sa boljim daljinskim za 50 USD, sto je oko 3000 din jeftinije od KP, dzaba, a zaista dere po performansama, prodajem Amazon FS koga imam 2 god i radi odlicno, ali ajde malo da mijenjam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari