Njegova ubedljivo najbolja uloga, a i serija uopšte. Baš mi nedostaje 😢Inače, meni je Boston Legal bila top serija. Glumačka ekipa fenomenalna.
Odgledao! Odlična, naravno 👏The English na HBO
Trenutno sam na 4. epizodi, za sada vrlo dobra. Ima feel Serdja Leonea, fotografija odlicna, glumacka ekipa takodje.
![]()
Cekaj bre nije to HBO produkcija nego Prime.Iz dosade odlgedah "Three Pines"na HBO... iz istog motiva je jedva i zavrsih...
Ne bacajte vreme... mozda 4-5/10, ne vise.
Molina je korektan ali ne moze sam da izvuce seriju, koja je toliko pitchovana na najgoroj streaming plaformi ikada (eee, nemaju ni rejting sadrzaja, ni filtere, nemaju zapravo nista,
nego evo pisajte i pijte svi iz istog korita, ionako ste svi za nas ista goveda...)
Danny Crain you are safe with me...James Spader stvoren za TV serije. Igrao u The Practice (zadnje dve sezone), pa u Boston Legal (spin off predhodno pomenute) pa u Black List. Na TV-u od 2003. do 2023. I sve su bile gledane, a lista serija u datom trenutku.
I ja sam Blacklist gledao prvih par sezona. Po meni serije i ne treba da traju duže od par sezona. Smori ma kako dobra bila.
Inače, meni je Boston Legal bila top serija. Glumačka ekipa fenomenalna.
the king's avatar, kineska serija sa netflixa, znam da je malo čudno no ali uopste nije lose![]()
![]()
Prve 3 EP...prejadno. Od onako zanimljive knjige napravise amatersku sprdnju. Ovako nesto ni RTS ne bi napravio.
preuzeo je "hulu" umesto hbo-a, bezveze.. ali svakako će se pogledati, dobra serija..Krenula Snowfall S06, trebalo bi da bude poslednja. Mada, to su rekli i za S05, pa su pred kraj objavili da će biti još jedna.
pa jeste zapravo njihova, oni je i premijerno emituju.. ali je bila dostupna i na hbo-u gde sam je inače i gledao..Zar nije od početka FX?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari