Pisali su u temi da broj može biti neki totalno random, ne utiče na kupon. U tom slučaju bih našao broj nekog ministarstva ili neke druge parazitske ustanove i počastio ih, možda čak i neki broj od Delte 😆Izbacili mi ona polja za vaučere, osvojio sam famoznih 500 din (nalog sa kupovinama od 20k din. u poslednja 3 meseca) tako da izgleda nema veze sa ukupnim iznosom.
I sve bi to bilo ok da ne traže prijavu na newsletter i sms servis 🤡 Traže da te smaraju zbog 500 din. uštede, smešno.
Da ti nisu tek sad skinuli taj rezervisan iznos?Samo da napomenem šta rade ovi banditi iz Ananasa pa vi razmislite da li ćete i dalje da plaćate karticom, bilo preko sajta, bilo preko paket zone/paketomata. Imao sam 4 porudzbine, 1 u decembru i 3 u januaru, preuzeto i plaćeno karticom u paket zoni, iznos na tekućem odmah zadužen i više nisam raspolagao njime.
Danas, 27.2.2023. ulazim u mobilnu aplikaciju i vidim da su mi OPET skinuli taj iznos sa računa.
Skucao sam mail ananasu, kontaktirao i banku, ali ovime sam definitivno završio sa ovim diletantima.
Iznos raspoloživih sredstava i u SMS-u a i u app banke odmah umanjen tada kada sam plaćao i sredstva bila u statusu "rezervisana." Nisu mi "vraćena" u međuvremenu a da nisam primetio, a sad definitivno realizovana, redovno gledam stanje, svaki dan bukvalno.Da ti nisu tek sad skinuli taj rezervisan iznos?
Piše kolega @Envoy da su njemu tako.
Prilično sam siguran da nije moguće da se desi ovo što si ti napisao, a to je da ti opet skinu već plaćen iznos...
Meni je odmah stigao sms kada sam plaćao i preuzimao u paket zoni da je plaćeno toliko i toliko, i raspoloživo toliko (umanjeno za plaćeni iznos), i kada sam tada ulazio u app banke, te transakcije su bile rezervisane, i stanje na racunu umanjeno za te iznose. I danas ulazim u app, kad ono opet skinuto sve to, kažem proveravam račun svaki dan bukvalno, plaćam sve i svašta i online i fizički na licu mesta, pa moram da upoređujem šta je skinuto a šta ne.@Bassnectar91
Ja mislim da se iznos rezerviše kada se poruče artikli, a iznos se skida sa kartice kada se isporuče. U slučaju da se ne isporuče svi artikli koji su naručeni, sa računa se ne skida rezervisani iznos već umanjen za neisporučene artikle.
Pomislio sam i na to, ali kako to utvrditi? Od banke sam dobio instrukciju da kontaktiram ananas i da mi odgovore da neće raspolagati navedenim novcem, da to prosledim banci pa da odrade chargeback.Tu ti je onda banka adresa a ne Ananas, bez banke to ne bi moglo, neka obrazlože šta se desilo...
Verovatnije je da su to tek sad realizovali definitivno skidanje rezervisanih sredstava, nego da su dva puta skinuli...
Meni u izvodima banke ne stoji da su skinuli kada sam platio karticom ali nesto se secam da su onda naplatili...Da ti nisu tek sad skinuli taj rezervisan iznos?
Piše kolega @Envoy da su njemu tako.
Prilično sam siguran da nije moguće da se desi ovo što si ti napisao, a to je da ti opet skinu već plaćen iznos...
evo sad se pojavila kad je prosla akcijada li je proveravao neko sa ananasom kada ce biti dostupne xiaomi friteze?
Vala bas preterana cena.,ali dobro ima jos 20tak dana pa mozda spuste...evo sad se pojavila kad je prosla akcija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari