To sam i hteo da ti kazem...Predaleko za hdmi 😂
mozes nvr da stavis kod tv, pa ga utp kablom povezes sa switch-om. Tako bi ti bilo zgodnije za koriscenja misa prilikom podesavanja i pregleda snimaka i za striming.Nisam siguran da kapiram. Kako kroz lan kabl? Pored snimaca mi je i switch i svi lan kablovi koji idu kroz zidove do rj45 uticnica svuda po stanu.
Edit: je l na ovo mislis?
I kod dahua smartpss mora da se otvara jedna po jedna kamera, ali treba da ima neki preset pa da na klik otvoris sve kamere u rasporedu kojim zelis.
A kamere u tom slucaju? Gde njih ukljucujem?mozes nvr da stavis kod tv, pa ga utp kablom povezes sa switch-om. Tako bi ti bilo zgodnije za koriscenja misa prilikom podesavanja i pregleda snimaka i za striming.
Pa kako si sad povezo kamere sa NVR, kabli ili wifi , sta imas NVR ili DVRA kamere u tom slucaju? Gde njih ukljucujem?
sve ostaje kao sto jeste, samo nvr izmestis i ide duzi utp kablA kamere u tom slucaju? Gde njih ukljucujem?
Da odgovorim sam sebi na jednu od ovih nedoumica. Kontaktirao sam Imou support, rekli su da bez plaćanja Imou Protect usluge nije moguće pregledati ni preuzimati sadržaj snimljen na SD karticu. Godišnja pretplata iznosi $30 po kameri ili $100 za do 5 kamera, pa bi u mom slučaju za dve kamere pretplata bila $60 godišnje, odnosno praktično vrednost jedne njihove nove kamere. To mi se ne isplati.Da li može neko da potvrdi da postoji Imou (ili neka druga) kamera koja, kad je povežem kablom na lokalnu mrežu, bez dodatnih troškova cloud servisa, može da:
- snima sadržaj 24/7 na SD karticu
- šalje obaveštenje za motion detection
- live stream sadržaj može da se gleda van lokalne mreže na Android telefonu i Windows PC-u
- sav sadržaj snimljen na SD karticu može da se pregleda van lokalne mreže na Android telefonu i Windows PC-u i, po potrebi, preuzme
- motion detection sadržaj snimljen na SD karticu može pojedinačno da se pregleda van lokalne mreže na Android telefonu i Windows PC-u i, po potrebi, preuzme
- snima sadržaj 24/7 na SD karticu
- šalje obaveštenje za motion detection
- live stream sadržaj može da se gleda van lokalne mreže na Android telefonu i Windows PC-u
- sav sadržaj snimljen na SD karticu može da se pregleda van lokalne mreže na Android telefonu i Windows PC-u i, po potrebi, preuzme
- motion detection sadržaj snimljen na SD karticu može pojedinačno da se pregleda van lokalne mreže na Android telefonu i Windows PC-u i, po potrebi, preuzme
Kod mog jeftikaner kineza mogu da pristupam bez pretplate sadržaju sd kartice + sve ostalo što si naveo.Da li postoji proizvođač koji ovako ne uslovljava pregledanje sadržaja na SD kartici?
Pitao sam dva puta da potvrdim, prvi put je rekao da sadržaju sa SD kartice može da se pristupi kad se uzme kartica i ubaci u PC, ali sam ga opet pitao i naglasio da želim udaljeni pristup SD kartici i rekao je da ne može bez pretplate. U aplikaciji, kao jedan od benefita pretplate, navedeno je preuzimanje sadržaja sa SD kartice. Jedino da je mislio na to kad sam ga pitao, a da čisto pregledanje može bez plaćanja, mada je to i dalje bezveze..nesto si pogresno razumeo ili si lose postavio pitanje.
To nije tacno ,evo kartica od 60GB snima svaki pokret od 05/12/2022 do sada , tri kamere ImouDa odgovorim sam sebi na jednu od ovih nedoumica. Kontaktirao sam Imou support, rekli su da bez plaćanja Imou Protect usluge nije moguće pregledati ni preuzimati sadržaj snimljen na SD karticu. Godišnja pretplata iznosi $30 po kameri ili $100 za do 5 kamera, pa bi u mom slučaju za dve kamere pretplata bila $60 godišnje, odnosno praktično vrednost jedne njihove nove kamere. To mi se ne isplati.
Da li postoji proizvođač koji ovako ne uslovljava pregledanje sadržaja na SD kartici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari