Tracak nade za sve nas.. Da li su te nekako kontaktirali i javili ti da ce isporuka biti obavljena? Koja je poslednja info koju si od njih dobio?Danas primio isporuku na adresu placenu pouzecem, roba porucena pre 8+ dana.
Tracak nade za sve nas.. Da li su te nekako kontaktirali i javili ti da ce isporuka biti obavljena? Koja je poslednja info koju si od njih dobio?Danas primio isporuku na adresu placenu pouzecem, roba porucena pre 8+ dana.
Pa da su normalni, tražili bi ti da im pokažeš email sa dokazom kupovine i plaćanjem, izvadili bi svoj izvod iz banke, potpišeš da si preuzeo TV i to je to. Umesto da zavuku rukave i reše porudžbine klijentima, oni se *****avaju i čekaju čudo.
Prosli ponedeljak je receno da salju, sad ne znam da li sam uhvatio poslednji voz dok je sve bilo normalnoTracak nade za sve nas.. Da li su te nekako kontaktirali i javili ti da ce isporuka biti obavljena? Koja je poslednja info koju si od njih dobio?
Zato sto nisu imali u radnji sam i porucio online i reko kad vec porucujem da odmah i platim i posle samo preuzmem u radnji koja je 50m od mene. Juce sam svratio do radnje da vidim sta se desava i tad su mi i rekli da je stigao tv, a i sam sam ga video ali da ne mogu da zavedu u sistemu jer im se vodi kao da nije ni stiglo. Valjda ce uskoro resiti problem na neki nacin bar da mi koji smo ranije porucili i platili mozemo da preuzmemo.Upravo to, nekad se i trgovalo bez interneta pa što ne bi i sada moglo. Trebalo bi da nađu rešenje tako da njihov tehnički problem što manje utiče na klijente. Fino su naplatili robu, čak više nije ni u rezervisanim sredstvima nego je i proknjiženo, a robe nema. U mom slučaju porudžbina je od 5. februara kada im je sistem radio, i potvrdili su mi da imaju uvid u moju porudžbinu i da sam platio telefon, tako da im eventualni dokaz o kupovini čak ni nije potreban, ali džabe kada neće da izdaju robu jer je nemaju u sistemu. Tako i taj tv, ako ga možda nisu imali na stanju u toj radnji već je stigao sa druge lokacije, možda ga nisu mogli zavesti u sistem i zato odbijaju da isporuče dok ne srede sistem, jer navodno ne mogu ništa ni da odštampaju već samo da prodaju robu sa lagera radnje. A što se tiče istorije kupovine na sajtu, ne prikazuje mi telefon tamo. Pretpostavljam da će se pojaviti naknadno. Sad je već prošlo i 15 dana, pa bi trebalo i bodovi da budu dodeljeni, ali ništa od svega toga do daljnjeg.
Druze, otisao si u krajnost. Podaci su enkriptovani, a ne preuzeti, hakere ne zanimaju ti podaci, vec da uzmu pare od zrtve, tj Gigatrona i koga vec...Ajd da vidimo kad će gospoda iz GT da izađu u javnost i kažu koje sve podatke su izgubili. Sigurno su naša adresa, brojevi telefona, ime, prezime i lista kupovine nekome na izvolte. Samo još fali da se to leakuje na net pa da kriminalci obiju nekome stan jer je kupio TV od 500k ili nešto slično. Stvar nije za *******ciju a oni kao da nemaju dva šrafa u glavi.
Da,ubedljivo najskuplji,ali su mi specifikacije robe kod njih uvek bile medju najkompletnijim i najpouzdanijim,i iskreno i komentare kupaca sam cesto citao i mnogo toga saznao i naucio iz istih.Sto se kupovina tice,na nivou statiskicke greske su,al taman toliko cisto da doniram podatke baziUzima sam u par navrata nešto kod njih ali kad nije bilo na drugom mestu, inače su mi poslednji na spisku.w
Fake af. Kao winwin komentari. Ako 1 od 100 kupaca ostavi legit komentar...komentare kupaca sam cesto citao i mnogo toga saznao i naucio iz istih
99.9% WinWin komentara je bilo legit. Znam, jer sam ja svojevremeno odgovarao na njih.Fake af. Kao winwin komentari. Ako 1 od 100 kupaca ostavi legit komentar...
Zvao radnju u Pancevu opet vezano za S23 telefone i dobio sam istu informaciju od koleginice. Uredjaji im jos nisu stigli, tako da nisu vezani za ovaj problem sa sistemom. Ceka se da im ih prvo dostavi samsung da bi ih onda nama poslali... Tako da im se sada price slazu, barem za to.Evo jedne nove informacije. Nisam uspeo da dobijem radnju u Galeriji od jutros, ali jesam u Kirovljevoj i rekoše mi da će sve porudžbine koje su obavljene pre 14. februara biće realizovane, i navodno nemaju veze sa problemom u sistemu, već još čekaju da im stignu S23 telefoni, a trebalo bi u toku ove nedelje. Jeste da se to malo kosi sa izjavama nekih drugih njihovih zaposlenih, pa ostaje da se nadamo da ćemo moći da preuzmemo robu u toku nedelje. Takođe, ako nekom znači info, pitah za Yettel kodove za popust u Gigatronu (koji se dobijaju petkom), rekoše da mogu da se iskoriste, nevezano sa problem u sistemu.
Da, to. Još sam gledao radnika kako ispred mene piše neke nebuloze u sred prodavnice.Ali ako misliš na recenzije, da, 20-30% je bilo fake.
Ne znam,meni su svi komentari uvek uredno pusteni,i nikad se nisu odnosili na njih,vec uvek samo na proizvod. U komentarima sam nalazio zapazanja za koja sam ubedjen da trgovci i ne znaju da takve mogucnosti proizvod poseduje,tako da verujem u verodostojnost komentara. A valjda i mi imamo toliko iskustva da umemo da prepoznamo kvalitetan komentar i kvalitetno misljenje. Win Win sajt gotovo nikad nisam koristio jer mi onako na prvu bio odbojan,a i komentari su vise bili tipa "Kada ce proizvod biti u radnji u Zemunu?" i sl.Da, to. Još sam gledao radnika kako ispred mene piše neke nebuloze u sred prodavnice.
Više puta sam pokušavao da ostavim legit review i na gtronu i ww-u gde dodam za i protiv i nikad objavljeno nije. Ako nisu "uwu, najjači ste, najbolja komponenta ikad", piši da neće izaći na svetlost dana.
Kad svi pređu na drop shipping onda ćeš proizvod moći isto tako, samo virtuelno, online da vidiš i probaš nešto.A najskuplji su na foru, jer masa ljudi ne ume da potraži online da li ima negde jeftinije. A to da deru deru pošteno npr. Samsung 980 Pro 1TB kod njih bio 21,000 na drugim mestima 16,700.
Nije mi ih žao kao firme nego strašno mi je žao ako ceo Internet ima podatke kupaca na izvolte (sumnjam da je user_data bio full kriptovan osim šifre).
Sinoć su me zvali iz radnje u Galeriji i nažalost priča nije ista. Kažu da će morati da se sačeka da sistem proradi jer bez njega ne mogu da izdaju račun. Nude mi crni telefon koji imaju na stanju, ali ne želim njega, poručio sam zeleni. Posle posla ću svratiti do njih da kupim bar punjač za telefon, pa ako bude novih informacija preneću.Zvao radnju u Pancevu opet vezano za S23 telefone i dobio sam istu informaciju od koleginice. Uredjaji im jos nisu stigli, tako da nisu vezani za ovaj problem sa sistemom. Ceka se da im ih prvo dostavi samsung da bi ih onda nama poslali... Tako da im se sada price slazu, barem za to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari