Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ne postoji, samo stoji neograničen net.
Pa bas sam se danas ulogovao na aplikaciju sa total paketom i pokazuje potrosnju posebno za net, posebno za minute i posebno za sms.
Medjutim, pogledam ponudu za prelazak na druge, skuplje pakete... i pise za total sa 100Gb cena oko 2850 din. To je kao sa popustom za stare korisnike. Zatim pogledam na drugom telefonu u kome je pripejd sim, cena za isti taj paket sa popustom za prelaz sa pripejda je 2024 dinara. Znaci stare korisnike globe mesecno za vise od 800 dinara, to im je valjda nagrada za vernost.

Poslednja izmena:
Mali off:
Da li Yettel ima neki roaming paket koji pokriva Tunis?

1096. strana ove teme. Jason13 ti je odgovorio: "Koliko znam, samo MTS ima net dodatak koji važi u Tunisu" :)

Pozdrav svima,
Drugarica je trenutno yettel postpaid korisnik i treba da produzi ugovor, pa sam joj predlozio da predje na prepaid i da ceka opciju za 50% popusta na pretplatu. Da li ce ona moci da predje na prepaid i ponovo na postpaid sa 50% popusta na pretplatu?

Kada se predje sa yettel postpejda na yettel pripejd tek posle 30 dana ce moci ponovo na postped sa 50%.

Pozdrav svima,
Drugarica je trenutno yettel postpaid korisnik i treba da produzi ugovor, pa sam joj predlozio da predje na prepaid i da ceka opciju za 50% popusta na pretplatu. Da li ce ona moci da predje na prepaid i ponovo na postpaid sa 50% popusta na pretplatu?
samo treba da pozove 063-9000 i neka kaže agentu da želi da je pozove služba za brigu o korisnicima radi ostanka u jetelu.
Nakon dan-dva kad je ta služba bude zvala neka im kaže da bi ostala u jetelu samo uz 50 % popusta na bilo koji Total paket bez uređaja.
Kada se sve dogovore, doćiće joj sms poruka sa opisom ponude i popusta i samo treba da odgovori sa DA.
Ne mora nigde da ide, odmah joj startuje sve nakon što odgovori na sms.

Kada se predje sa yettel postpejda na yettel pripejd tek posle 30 dana ce moci ponovo na postped sa 50%.
I ja sam isto hteo da pitam ali u temi za Hipernet piše da se čeka oko 2-3 dana, i onda samo ne znam... Želeo bi ćale da isproba to, ali 30 dana čekanja je baš mnogo.
A ovo za brigu korisnika ne znam da li će pristati, jer na jednom ugovoru već imamo 3 broja, od kojih je jedan trenutno u ovoj akciji 50% popusta zbog prelaska na postpejd, a ostala 2 plaćaju punu cenu Total 5.

I ja sam isto hteo da pitam ali u temi za Hipernet piše da se čeka oko 2-3 dana, i onda samo ne znam... Želeo bi ćale da isproba to, ali 30 dana čekanja je baš mnogo.
A ovo za brigu korisnika ne znam da li će pristati, jer na jednom ugovoru već imamo 3 broja, od kojih je jedan trenutno u ovoj akciji 50% popusta zbog prelaska na postpejd, a ostala 2 plaćaju punu cenu Total 5.
ostala dva što plaćaju punu cenu Total 5 paketa, kad i njima bude isticala ugovorna obaveza, neka odrade ovo što sam naveo u upustvu kako bi i ta dva broja imala 50 %

I mene danas odjebaše na keca za 50%, iako istu stvar imam već 6-7 ugovora na dva broja, do sad sam uvek pretko Twittera. Ako može bar ovako telefonom, nije strašno, ne bih da se njakam sa prelaskom na prepaid

iz nekog razloga, ni u radnji, ni call centar ni na društevim mrežama neće da daju 50 % radi zadržavanja korisnika.
džabe i da si 20 godina korisnik.
Jedino ovi koraci koje sam naveo u postu #32952 i sve završiš odmah kad te zovu, ne ideš nigde

Da li sam samo ja u bunilu ili se yettel mreža brzo raspada ?
U stanu su mi počeli da iskaču pozivi kada zovem nekoga, ili ako se ne prekine poziv onda mi ljudi sa druge strane žice kažu da prekidam.

Ne znam ni ja... I meni je kvalitet zvuka na pozivima nekad užas, i odjednom random nestane signal na par sekundi iako budem u nekom prometnijem delu grada.
Ja sam tražio na telefonu ali nisam uspeo da nađem da aktiviram voLTE, tu već barem što se kvaliteta zvuka tiče ne bi trebalo da bude problema, koliko sam shvatio

I meni je pocelo kod kuce da se desava da mi prekida tokom razgovora. Od 2010. godine sam korisnik i nikada nije prekidalo do sada,

Da li sam samo ja u bunilu ili se yettel mreža brzo raspada ?
U stanu su mi počeli da iskaču pozivi kada zovem nekoga, ili ako se ne prekine poziv onda mi ljudi sa druge strane žice kažu da prekidam.
Nisi u bunilu, meni je signal katastrofa, a godinama je sve bilo ok. Najavljivali su svi ovako nešto kad je istekao onaj ugovor o kvalitetu mreže ili šta je već bilo

Mozda rade promenu opsega ili spremaju neke testove za 5G.

2G i 3G mreža su na Yettel-u odavno "ugurani" na 900MHz band, tu će "čučati" do konačnog gašenja.

4G sada zauzima i 800 i 1800 i 2100MHz band u potpunosti. 5G će dodati 700MHz i 3600-4000MHz, a radiće se i DSS sa 4G. Jedino će 2G i 3G ostati na 900MHz dok im ne dođe kraj.

Ono što je možda yettel uradio - da je u urbanim sredinama ugasio 2G na po nekim stanicama (kao što je to mts uveliko već uradio) i ako nemate sreće, možda do vas ne dopire baš dobar 2G ili je isti taj 2G preopterećen...

Ovo je samo moja pretpostavka.

Nisam siguran da gase 2g. Ima dosta korisnika koji koriste stare telefone koji nemaju ni 3g.
Ako ugase 2g i 3g bice problema, VoLte nije jos znacajno zaziveo niti 4g moze pokriti ono sto mogu 2g i 3g posebno van gusto naseljenih podrucija.
Kod Yetela je konstantan pad kvaliteta mreze i usluge generalno. Rezanje troskova bez znacajnih ulaganja u mrezu proizvodi takav efekat.

Sta se desava sa yettel portalom ne mogu na par prepaid brojeva sto administriram da se ulogujem kaze nije dobra lozinka a kucam username brojtelefona i sifru kao i ranije a nemam fizicki pristup tim karticama.

Sta se desava sa yettel portalom ne mogu na par prepaid brojeva sto administriram da se ulogujem kaze nije dobra lozinka a kucam username brojtelefona i sifru kao i ranije a nemam fizicki pristup tim karticama.
Isto i meni se to dešava.

Može li neko da mi objasni od kada Yettel za kupovinu telefona traži masne depozite i to dugogodišnjim korisnicima koji su kod njih decenijama prolazili KB bez ikakvih problema?
Za S23 Ultra 512GB sa paketom Total 40 traži se uplata depozita od 75000din.?????
Na njihove ultra mega giga preskupe cene još i ovoliki depozit odjednom????
Jedan Vip (A1) mi u životu nije tražio toliki depozit, a poznati su da vole da ga svako malo uzimaju i traže.
Da ne pričam što mi pored ovolikog depozita traže da platim i 24 rate po 8500din.????
Vip (A1) bar te pare računa u avans pa ne plaćaš prvih mesec do dva.
Ovi iz Yettel-a su do daske izgubili kompas. 👎

Odavno se telefoni više ne uzimaju u jetelu, prosto nema računice pogotovo za jače ajfon i samsung telefone.
Kod njih jedino što valja je varijanta 50 % popusta uz bilo koji Total paket bez uređaja i jedino za to su najbolji na tržištu.

Odavno se telefoni više ne uzimaju u jetelu, prosto nema računice pogotovo za jače ajfon i samsung telefone.
Kod njih jedino što valja je varijanta 50 % popusta uz bilo koji Total paket bez uređaja i jedino za to su najbolji na tržištu.
Znam ali tako ispalo da sam morao da i kod njih probam naručivanje.
Kad ono međutim 🤢👎

Nazad
Vrh Dno