Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam rekao da je samo za beton, pitanje je bilo po cemu se razlikuje od "obicne". Kao odvijac je takodje jaca od one koja nema vibraciju.
I beton moze da busi samo manje precnike.

Pa nije naveden beton uopste,
Mislim nije da se ja razumem, samo citam sta pise 😀
I beton moze da busi samo manje precnike.
Ja bas sad trazim neku busilicu da izbusim rupe tiplove za luster, je l' bi onda ovo radilo posao?
Posto su mi rekli da mi treba hilti busilica za to..

Beton se po pravilu buši udardnim bušilicama ili kako se u narodu zovu "Hilti"

Ne razumem se mnogo, koja je razlika između ove dve?

Prva je vibraciona, ima opciju "čekić" za beton.
Da li ti je stiglo, ako jeste utisci?
Jeste, ali nisam je još probao. Ovako što se izrade tiče deluje dosta kvalitetno u ruci. Inače je "Made in Hungary", za divno čudo nije Kina. 😁

kameni.jpg

Koje su prednosti i mane? Sta je bolje?
Suštinski, uvek je bolje imati i opciju vibracionog, tj. udarnog bušenja, posebno korisno za bušenje betona (što je najčešće i nemoguće bez te opcije), kao i mogućnos snažnijeg uvrtanja šrafova.
Doduše, ova bušilica sama po sebi nije dobar primerak za tako nešto, ali opet bih pre uzeo vibracionu, posebno što je razlika u ceni mala.

Znam da postoji tema za to, ali pošto smo već pomenuli, mogu da ostavim i ovde ovaj link gde su bolje objašnjene razlike - po tome ova EasyImpact 18V-40 spada u kombinovane bušilice-odvrtače, jer realno nije prava udarna bušilica-odvrtač.

Bogte svi neke popuste dele a ovi u Nsport digli cene

Suštinski, uvek je bolje imati i opciju vibracionog, tj. udarnog bušenja, posebno korisno za bušenje betona (što je najčešće i nemoguće bez te opcije), kao i mogućnos snažnijeg uvrtanja šrafova.
Doduše, ova bušilica sama po sebi nije dobar primerak za tako nešto, ali opet bih pre uzeo vibracionu, posebno što je razlika u ceni mala.

Znam da postoji tema za to, ali pošto smo već pomenuli, mogu da ostavim i ovde ovaj link gde su bolje objašnjene razlike - po tome ova EasyImpact 18V-40 spada u kombinovane bušilice-odvrtače, jer realno nije prava udarna bušilica-odvrtač.
Kod srafilica (odvijača) udarna i vibraciona nisu isto. Udarne su za srafove , a vibracione ili čekić su za bušenje (kada se koriste za srafljenje poželjno je isključiti vibraciju)

Pominjane fleške sa 4. strane - ovog puta besplatna poštarina na eplaneti.

Pominjane fleške sa 4. strane - ovog puta besplatna poštarina na eplaneti.

Greota da se ne uzme ali realno nisam pipnuo flešku bar 3 godine

Kamo srece da ima toliko, verovatno ima 10 mb/s.

Ali kapacitet je dobar i cena je dobra, pregadi se covek lako

Sad poucen vasim iskustvima za Xiaomi soundbar 3.1 imam neki strah da kupim nesto za vreme Happy houra kod Xiaomija,pa me zanima,da li ste pre kupovali na takav nacina,da l je taj soundbar na snizenju samo slucajno bio sa greskom ili ste imali jos problema i sa drugim uredjajima kupljenim na popustima kod Xiaomija?

Meni crkla vaga posle godinu dana, trenutno je na reklamaciji.

Sad poucen vasim iskustvima za Xiaomi soundbar 3.1 imam neki strah da kupim nesto za vreme Happy houra kod Xiaomija,pa me zanima,da li ste pre kupovali na takav nacina,da l je taj soundbar na snizenju samo slucajno bio sa greskom ili ste imali jos problema i sa drugim uredjajima kupljenim na popustima kod Xiaomija?
Naruci slobodno, to je nova roba, samo po akcijskoj ceni. Ako bas sumnjas, mozes snimiti otvaranje paketa, plus mogucnost povrata od 14 dana.

Bilo je problema sa starom turom soundbara sto su skoro prodavali na snizenju, crkavali su odjednom, dosta ljudi je vracalo u prvih 15 dana i nudili su pare ili iz nove ture. Ova nova je dobra, sve radi OK.

isti soundbar sam porucio prosle godine kad je bio na nekom od popusta, radio je 5 dana i samo se odjednom ugasio, sveetlela je lampica crvene boje i nije hteo da se upali. Prvo su ga jedva primili na servis jer nisam nosio vufer, nisam hteo da teglim, i tamo sam se raspravljao sta ce im vufer kad ne mogu da upalm uredjaj, nema veze sa vuferom nista, cekao sam zamenu za drugi 15 dana, na istom se desilo isto posle bukvlano 2 sata. Odneo sam ga i cekao jedno nedelju dana i ponudili su mi opet drugi, iako ja mislim da oni popravljaju stvari ako mogu...nisam prihvatio i uzeo sam pare nazad, kupio sam neki samsung koji je bio mozda 5000 skuplji a isti manje vise. Sve u svemu gubljenje zivaca skoro mesec dana, ali za taj novac su se culi jako lepo, pogotovo sto mi je to prvi soundbar i bas sam bio iznenadjen

da se vratimo na temu. hvala na razumevanju

Mislim da je ovo danas dobra kupovina, jos kad se uzme u obzir free shipping... Ispravite me ako gresim.

Mislim da je ovo danas dobra kupovina, jos kad se uzme u obzir free shipping... Ispravite me ako gresim.

Ja sam uzeo pre dva dana na happy hour po 1290din. Inace obrati paznju negde se prodaju bele,a propratni tekst je za one u boji... Nista meni sa tim Xiaomiem nije jasno. Na Bazzaru sam uzimao njihove proizvode,ubedljivo najbolje cene daje PC Centar.I kad stigne paket,stigne zapakovan mi-Srbija trakom. Juce kupim na sajtu Mi Srbija i tek u mejlu vidim,robu salje PC Centar 😀 Oni su uvoznik i distibuter,a mnogo vece cene (i do preko 50%) su na Mi Srbija nego na Bazzaru recimo. Nekako mi se krsi sa logikom,al ajd

Ja do sad sa Xiaomi nisam imao problema, narucivao sam bas svugde i nisam pratio odakle stize, ali se secam jednom sam preko official sajta uzeo, a stiglo od PC centar.

Za ove sijalice pise da su white & color.

Ni na shoppsteru ni na bazzaru, nažalost, nema free shippinga...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno