Ruter je na spratu u predsoblju i klima, koja se nalazi na istom spratu u jednoj od soba, je par metara udaljena od njega i odvojena praktično, jednom zidom. Klima u prizemlju, je direktno ispod rutera, tj.odvojena pločom same kuće. Čudno je, što 7-10 dana, sve radi kako treba, a onda počinju problemi: naizmenično se diskonektuju, čas jedna, čas druga, a zatim obe. U recenzijam aplikacije na Google Play-u, korisnici se žale na isti problem. Neko je naveo kao rešenje, da se klime dodaju kao "komercijalne". I to smo uradili, problem se i dalje javlja.Da eleminisemo fizički problem, dali su klime daleko i u drugim prostorijama u odnosu na ruter ?
Ona u prizemlju je direktno ispod rutera, koji je na spratu ( deli ih ploča, izmeđju sprata i prizemlja). Druga je u nivou rutera, na istom spratu, na udaljenosti od oko 5 metara. Jedina prepreka, je jedan zid. Dok su na vezi, pravilno primaju komande sa telefona, bez obzira na vrstu interneta.Kod mene je HismartLife i bagovita je aplikacija,
Ne ponasa se isto, dok je telefon na kucnom wi fi i poslije kad prezme mobilni internet. Cesto se zbuni, bar kod mene, ako je na mobilnom netu (tj kad odem negdje). Ne znam da li je uopste i prihvatila komandu i da li pravilno ucita.
Dok aplikaciju koristim na kucnom wi fi, radi bolje.
I jos nesto bitno, koliko su ti udaljenje klime od izvora wi fi?
Ja je nisam uspio povezati na drugi telefon.
Kod mene je connectLife na energy pro plus i mogu vam reci da sve radi bez ikakvih problemaKod mene je HismartLife i bagovita je aplikacija,
Ne ponasa se isto, dok je telefon na kucnom wi fi i poslije kad prezme mobilni internet. Cesto se zbuni, bar kod mene, ako je na mobilnom netu (tj kad odem negdje). Ne znam da li je uopste i prihvatila komandu i da li pravilno ucita.
Dok aplikaciju koristim na kucnom wi fi, radi bolje.
I jos nesto bitno, koliko su ti udaljenje klime od izvora wi fi?
Ja je nisam uspio povezati na drugi telefon.
Najnormalnije: dođem do klime sa telefonom, pritisnem 6 puta usmeravanje vazduha "levo-desno"...drugim rečima, pratim uputstva aplikacije. Postupak ponavljam već treći put, jer kada jednom izgube vezu, jedino rešenje je brisanje uređaja iz aplikacije, pa sve ispočetka. Moraću da se pozabavim tim "cg-natom". Čuo sam za to, mada mi nije baš jasno čemu se radi. Znam samo, da je ti neki protokol, koji koriste provajderi. Inače, u pitanju je klasični adsl, što mislim, da ne bi trebalo da je od značaja.@edvard @cetverooki
Da vam ne pravi možda probleme cg nat? Ja imam bas tu istu klimu (KA50BS0EG) - 18icu, montirana pre 13 meseci i za svo to vreme samo 2 dana nije mogla da se poveže na net, ali to je bilo do njih nešto (hisense) i do njihovih servera. Osim toga, sve vreme je povezana i radi odlično. Doduše, kod mene je povezana na Hismart life. @edvard kako si uopšte uspeo da je povežeš na connect life, ja nisam mogao?
Drago mi je, da je tako. Kad dobro radi sa jednim modelom, valjda bi trebalo da radi i sa ostalima.Kod mene je connectLife na energy pro plus i mogu vam reci da sve radi bez ikakvih problema
Vracaj je.U prvih 6 meseci imas pravo da vratis klimu ili da ti je zamene za drugu.Energy Se je dobra klima,ali tebi se pogodila.Poštovani, posedujem Hisense Energy SE klimu koju sam uzeo pre 2,5 meseca. Specifikacije su bile dobre još sam dobio neki popust preko drugara. Dvoumio se između ove i Lg S12EQ koja je bila cak i jeftinija prema tim nekim pogodnostima koje je dobijao taj drug.
27. Januara klima je stala. Pokrene ventilator,posle 3-4 sekunde stane i kraj.
Videh ovde komentare za temperaturu,imao sam taj problem, nisam obraćao pažnju nakon iskustava sa sajta. Dalje, radila je isto non stop, rekli su mi tako radi inverter, i to je to. Zvuk čudan, ali nisam mogao da komentarišem jer nikada do sad nisam imao nikakvu klimu. Ono što je tačno je da zvuk nije bio bučan, dakle klima je tiha i grejala je kao zmaj, znači vreo vazduh je išao iz nje, dok nije stala, jednostavno ništa.
Prijavio sam problem, evo serviseri već dva puta izlaze, ne znaju sta joj je, naručuju neke delove, evo msm da su danas menjali elektroniku, unutra sve lepo izgleda, mogu Vam slikari, ne izgleda kao da je fušerski odrađena,ali opet kažem, prvi put imam klimu. Kad aje upredim sa koleginicinom Gree Muse, moja unutrasnja je manja i verov manje kvalitetnija plastika, na oko, malo vak i krcka,ali samo dok se pokrene, spoljna jedinica velika, ogromna i deluje moćno. Montaža je dobro odrađena, prostor koji greje je 36 kvadrata stan, novogradnja, super izolovan, nalazi se u sredini. Nije ledila ni malo.
Da li neko ima slična iskustva, šta raditi, kako se postaviti ?
Ono što je fascinantno ni serviseri ne znaju da mi kažu sta joj je.
Imam li pravo da tražim drugu klimu ?
Serviser kaže da je mnogo klima prodato ove godine,otuda i toliko reklamacija, to ima logike.
Pomažite!!
Znaš li šta može da joj bude ? Kako da je vratim.Vracaj je.U prvih 6 meseci imas pravo da vratis klimu ili da ti je zamene za drugu.Energy Se je dobra klima,ali tebi se pogodila.
Mislim da sam zahtevam da mi je zamene.Mogućnosti su ili da je poprave ili zamene za novu klimu.
Moras da kontaktiras Hisense u zemlji gdje si kupio klimu. Samo je to pravilna procedura, ne servis kao u mom slucaju Gorenje (ovlasteni servis),Mislim da sam zahtevam da mi je zamene.
Koliko sam razumeo tebi su menjali elektroniku i nisu nista uradili?Nek ti donesu novu unutrasnju jedinicu ako ne mogu da poprave ili komplet klimu.Znaš li šta može da joj bude ? Kako da je vratim.
Izbunjivao sam se zbog garancije, nemam neke nalepnice, nalepio mi serviser nešto na garanciji, valjda je to to. Msm poznajem coveka,rekao mi da im pišem.
Druga stvar, imam račun od ugradnje,ali decko koji mi je nabavio klimu i ugradio radi samo sa ovim pravnim licima, vidim prihvatili su garanciju, ali sad ne znam kako da se postavim. Koje su mi mogućnosti ?
Jeste, prvo su menjali ventilator u unutrasnjoj, nije on. Pa su se vratili, narucili deo, dosli posle 2 nedelje, doneli elektroniku, ali ne poklapa im se.Koliko sam razumeo tebi su menjali elektroniku i nisu nista uradili?Nek ti donesu novu unutrasnju jedinicu ako ne mogu da poprave ili komplet klimu.
Verovatno treba zameniti elektroniku i na spoljašnjoj i na unutrašnjoj jedinici. Često se dogodi da zamenom elektronike u samo jednoj jedinici ostane isti problem. Tek kad se zameni elektronika u obe jedinice klima proradi.Jeste, prvo su menjali ventilator u unutrasnjoj, nije on. Pa su se vratili, narucili deo, dosli posle 2 nedelje, doneli elektroniku, ali ne poklapa im se.
Klima inace izbacuje gresku 19.
Ono sto sam primetio, je da je unutra ona lepo odrađena, ne razumem se baš, ali fino to izgleda kada se ona otvori.
To je greska oko kompresora.Sigurno je ploca u spoljnoj jediniciJeste, prvo su menjali ventilator u unutrasnjoj, nije on. Pa su se vratili, narucili deo, dosli posle 2 nedelje, doneli elektroniku, ali ne poklapa im se.
Klima inace izbacuje gresku 19.
Ono sto sam primetio, je da je unutra ona lepo odrađena, ne razumem se baš, ali fino to izgleda kada se ona otvori.
Znači, dupe mi pomeraju, jeftinije bih prošao sa Lg S12EQ, ali ne, ja hoću Hisense, čitam specifikacije 😁To je greska oko kompresora.Sigurno je ploca u spoljnoj jedinici
Kao sto rece postovani Aleksa tebi se potrefila.Ja u decijim sobama imam dve Hisense exspert smart invertera skoro bez ikakvih problema savladava minuse predhodnih nedelja,druga mi je Hisense Fresh Master koja funkcionise bez ikakvih problema dnevna potrosnja je oko 450w po satu za stan od 44m2 sto je po meni super.Tebi se pogodila losa ta Hisense.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari