Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Treba mi androidbox da podrzava miracast koji valjano radi, da mogu instalirati EON i iris ako je aplikacija bolja od ovog sr4nja sto daju uz ugovor. Naravno kodi, Netflix i stremio se podrazumevaju :)
Mogu da nadjem otkljucan eon box za se 5500 dindzi a ne daju mi se pare za Mi box S. Hoce li neki jeftiniji da mi zavrsi posao ili da se isprsim i pazarim Mi Box?
Pa ako se ne varam Mi Box se moze naci za 10e vise nego taj otkljucani eon,samo treba pronjuskati.
Ne znam koji podržava eon i iris, ali uzmi odmah kvalitetniji boks i miran si na duže.
Ima li novog Shielda u kakvim najavama? Ili neki novi Box od Xiaomija?

Čisto sumnjam da će biti novi Shield uopšte. Čitao sam da novi Xiaomi stick izlazi.

Čisto sumnjam da će biti novi Shield uopšte. Čitao sam da novi Xiaomi stick izlazi.
Ja bih da uparim nesto sa LG TV,al nije mi nesto hitno,i kao sto ti vec 100x rekoh Xiaomi Box i Shield mi nekako zbog godista ne deluju privlacno. Ovaj A95X F4 sto imam je koliko vidim bio rizicna kupovina,i na to ne smem ni da pomisljam u buducnosti (iako moj model jos uvek radi najnormalnije) i sve se nadam da ce izaci neki novi TOP model,al nikako :)

Treba mi androidbox da podrzava miracast koji valjano radi, da mogu instalirati EON i iris ako je aplikacija bolja od ovog sr4nja sto daju uz ugovor. Naravno kodi, Netflix i stremio se podrazumevaju :)
Mogu da nadjem otkljucan eon box za se 5500 dindzi a ne daju mi se pare za Mi box S. Hoce li neki jeftiniji da mi zavrsi posao ili da se isprsim i pazarim Mi Box?
Ako ti se Netflix podrazumeva onda moraš neki kršteni box, sa licencom.
Ne znam za miracast ali chromecast je pouzdan kod xiaomi box-a ili stick-a.
Kod klinaca radi sve to na mi sticku, onom starom bez problema. Na mi box-u kod mene takođe sve lepo gura što si naveo, još su tu i plex, spotify...
Ne znam kakav je novi mi stick 4k, nisam probao, ni nemam potrebe za time trenutno.
Imaš u BC g.... radnji za 2000 dinara više mi box npr... od eon box-a koji je otključan, sa dve godine garancije.

Што се тиче еона и Ириса то подржавају сви андроид боксеви новији, то скинеш из Гугл продавнице на боксу, коди такође скидаш из продавнице, стремио преко довлоандера, што се тиче Нетфликса, мора да има сертификован за андроид бокс, код нас у Србији су ти боксеви ретки и готово је немогуће нађи, тачније не може се наћи, мој предлог ти је што се тиче бокса а да није много скуп а да против ти заврши посао то је мецол км2 плус и мецол км7 плус, оба имају 2/16 меморију то што теби треба је и више него довољно меморије, код нас у Србији те боксеве нећеш наћи, са ознаком плус већ само обичне, на њима све наведено можеш да инстслираш сем Нетфликса, јер они немају сертификован нетфликс, ако си из Србије и хоћеш баш бокс онда ти је једино решење жао ми бокс како га ја зовем, ако хоћеш да купиш у Србији и да не чекаш ништа, као што рекох не знам одакле си!!!

Da li valja nesto ovaj Tanix W2? Vidim da ima da se poruci 2/16gb varijanta vec za 27-28eur sa postarinom. Vidim da je ovaj S905W2 32bit procesor, ne znam koliko mu je to hendikep? Namena bi mu bila za multimediju, KODI, Youtube, mozda EON ili Arena app.

Koristi moj brat nesto stariji model sa 905w cipom 2/16. Odneo sam mu skoro Mibox 3 i kaze da je progledao. Ono ako nisi zahtevan,za osnovne stvari radice onako.

Tanix W2 ne bi trebalo da je los,jos ako mu ubacis slimbox,podrzava AV1,kazu naslednik Tanix TX9S.
S905W2 je noviji od S905W.
Na KP imas X96 Air 4/64 sa s905x3 za 4 500.

Poslednja izmena:
Da li valja nesto ovaj Tanix W2? Vidim da ima da se poruci 2/16gb varijanta vec za 27-28eur sa postarinom. Vidim da je ovaj S905W2 32bit procesor, ne znam koliko mu je to hendikep? Namena bi mu bila za multimediju, KODI, Youtube, mozda EON ili Arena app.

Ja imam TransPeed W2 sa istim procesorom, 4/32gb i radi odlicno.
S905W2 je dosta brzi od starog S905W tako da se ne mogu porediti.
Ima na KP ista verzija za 6600din.

Preko provajdera sam dobio tv box A95X F4 sa preinstaliranom aplikacijom koja se automatski startuje prilikom ukljucenja boxa. Da li neko za kako da onemogucim autostart ove aplikacije, jer bih zeleo ako je to moguce da ga koristim kao regularan box .

Иди на почетни екран (тастер кућица на даљинцу), па погледај у подешавањима и искључи да се покреће апликација од IPTV провајдера.

Немогуће да не може да се изађе на почетни екран из апликације притиском на тастер HOME на даљинцу!?!?! :unsure:
Па и на ЕОН боксу је могуће.

Који провајдер је у питању, и откуд то да дају бокс са обичним андроидом?

Kućica, rekao ti je kućica za izlazak u pločice ili programe. Ili u samim tim plejeru u setings nađi gde mu je uključeno autostart pa isključi. Uostalom kod svake apk na back, back, back se izlazi iz nje.

Naruči drug sa američkog Amazona preko Pesoto (BiH) Google TV 4k , stigao mu obični HD .
Nije loš toliko , mada je daljinski krš .
Ima samo 1.5 gb rama i osjeti se u Kodiju kada koristiš elementum.
Ostale aplikacije dobro rade.

Kako je naručio 4k a stigao mu HD?🤣 ja sam burazeru namestio Kodi klot sa elementumom na ccgtv 4k i radi odlično.

Екипа... На наговор пријатеља са форума, реших да се упустим у ову причу. Надам се да ће имати лепу будућност а и вашу подршку ;) . Биће ту, Боже здравља, полако свашта да се представи, а и да се људи подуче.
А вала и досадило ми је да стално куцам једне те исте поруке за објашњења, упутства... Лакше ће бити овако.

ПС - не замерите на лошој монтажи. Ипак се тек учим. А нисам ја моћан као наш вољени бенчмарк, па да имам одличну продукцију 😁

Jel neko pokusao povezati EON daljinski sa CC with google tv 4K? Zanima me radi li ta kombinacija ako neko mozda ima

Nazad
Vrh Dno