Moze solidno.Може ли андроид бокс са неким amlogic s905x 2/16 да подржи Ирис смарт и ЕОН апп без превише лага? Буквално би се користио само за то, можда још Коди са неким адонима за ТВ стрим.
Moze solidno.Може ли андроид бокс са неким amlogic s905x 2/16 да подржи Ирис смарт и ЕОН апп без превише лага? Буквално би се користио само за то, можда још Коди са неким адонима за ТВ стрим.
Sa tim proc i 1gb ram-a,bez problema rade:eon,supernova app,hbo max,kodi+elementum naravno do 1080p,ott navigator.Може ли андроид бокс са неким amlogic s905x 2/16 да подржи Ирис смарт и ЕОН апп без превише лага? Буквално би се користио само за то, можда још Коди са неким адонима за ТВ стрим.
Није само x96 мини користе га доста брендова, можеш да гуглаш ако те баш занима. Размишљам да пазарим неки са тим процесорем јер ако добро ради заново што сам навео онда да не бацам паре на неки s905x2, s905x3, s905x4 итд...Sa tim proc i 1gb ram-a,bez problema rade:eon,supernova app,hbo max,kodi+elementum naravno do 1080p,ott navigator.
Ovaj sto ga pominjes je garant x96 mini?
Нема друже те боксеве што ја хоћу нема их ту уопште, нити на другим местима, све сам покушао, км2 плус или км7 плус нема их уопште!!!@Владица Imaš na KP
![]()
KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!novi.kupujemprodajem.com
Која од ове две је једноставнија?Odes u bioskop i pogledas. Salim se,gledas ga preko Kodi ili Stremio aplikacije. Ili ga skines na komp pa ga gledas preko mreze. Naravno ako taj film postoji negde na netu.
StremioКоја од ове две је једноставнија?
Komplikovano mi. Ovako je lakse.Pa sta te sprecava da skines sa bilo kojom torent aplikacijom?
Ako već imaš realdebrid onda Stremio. Može i da ti ostane na RD cloud kada ga skineš sa nekog sajta. Ako nemaš RD možeš i Kodi sa elementum addon-om.Која од ове две је једноставнија?
Браво. То је то.Naziv titla isti kao naziv filma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari