Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Може ли андроид бокс са неким amlogic s905x 2/16 да подржи Ирис смарт и ЕОН апп без превише лага? Буквално би се користио само за то, можда још Коди са неким адонима за ТВ стрим.
Moze solidno.

Може ли андроид бокс са неким amlogic s905x 2/16 да подржи Ирис смарт и ЕОН апп без превише лага? Буквално би се користио само за то, можда још Коди са неким адонима за ТВ стрим.
Sa tim proc i 1gb ram-a,bez problema rade:eon,supernova app,hbo max,kodi+elementum naravno do 1080p,ott navigator.
Ovaj sto ga pominjes je garant x96 mini?

Sa tim proc i 1gb ram-a,bez problema rade:eon,supernova app,hbo max,kodi+elementum naravno do 1080p,ott navigator.
Ovaj sto ga pominjes je garant x96 mini?
Није само x96 мини користе га доста брендова, можеш да гуглаш ако те баш занима. Размишљам да пазарим неки са тим процесорем јер ако добро ради заново што сам навео онда да не бацам паре на неки s905x2, s905x3, s905x4 итд...

Ovo mi se drugi put desava,umesto da otvori aplikaciju na ok,otvara mi dijalog koji treba da otvara duzim drzanjem ok(slimbox).
Moze li se vratiti?

Prilozi

• tx3.jpg
    tx3.jpg
    154 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
To se i meni jednom desilo na Eon boxu. Kako sam resio nemam pojma. Da li sam obrisao kompletan kes boxa ili sam restartovao box ne secam se. Svasta sam nesto cackao i uspeo da vratim.Nisam ti mnogo pomogao znam.

Поздрав другари, размишљам да узмем неки мелцол андроид бокс, наравно км2 плус и сличне који имају сертификован уређај за рад и 16гб меморију, оно што мене интересује занима да ли може такав бокс да се нађе да се купи у Србији, све сам покушао што сам се сетио на интернету и нигде нисам нашао, да ли неко можда зна где се могу купити сертификовани мецол боксеви у Србији типа км 2 плус или рецимо км7 плус??? Хвала на одговору ако неко зна можда!!!

@Владица Imaš na KP

Нема друже те боксеве што ја хоћу нема их ту уопште, нити на другим местима, све сам покушао, км2 плус или км7 плус нема их уопште!!!

Šta je trenutno najkvalitetnije sa dvb-c?

Мала помоћ.
Хоћу да гледам неки филм који нема ни на једном од ови 5/6 стриминг сервиса.
Нема га чак онлајн са преводом.
Како најлакше да га гледам преко Гугл ТВ оперативног система?
Најлакши начин,ово је први филмо који нема нигде да се гледа.
Како се скида филм на ТВ са Гугл ТВ ОС?

Odes u bioskop i pogledas ;). Salim se,gledas ga preko Kodi ili Stremio aplikacije. Ili ga skines na komp pa ga gledas preko mreze. Naravno ako taj film postoji negde na netu.

Najbolje da koristiš i kodi pored stremia, samo osnovnu instalaciju i dodatke za torent i titlove.
Stremio neki put ne povlači titlove dok kodi može da ih skine sa titlovi.com npr.
Nije tako komplikovano kao što izgleda 🙂

Jel ima neka app za android, koja omogućava da skinem film ili seriju koju gledam, da posle pogledam ponovo? Kad bi Strimio imao tu mogućnost za Android, bilo bi dobro, al nema.

Pa pusti opet sa neta.
Inače, ostane ti kopija neko vreme u memoriji. Sve zavisi koliko memorije ima i kako je podešeno da se briše stari materijal.
Primetio sam da kada povežem debrid servis na stremio da mi ostanu na seedboxu svi fajlovi.
Ako baš hoćeš da skidaš, onda torrent klijent i kodi.

Pa sta te sprecava da skines sa bilo kojom torent aplikacijom?

Шта треба да урадим да би ми ВЛЦ плејер(или неки други) препознао титл кад се филм пушта преко усб стика?
Скинуо сам преко торента филм на рачунар.
Направио сам фолдер и у фолдер убацио видео фајл,покренуо видео фајл преко Пот плејара,скинуо титл и на рачунару ради без грешке. Све то сам пребацио на усб и убацио у ТВ.
Покренуо сам га на ТВ-у са ВЛЦ плејером,видео ради али не види титл!
Пробао сам са још једним плејером и неће.
ТВ је са ГУГЛ ТВ ОС.

Naziv titla isti kao naziv filma?

Treba mi androidbox da podrzava miracast koji valjano radi, da mogu instalirati EON i iris ako je aplikacija bolja od ovog sr4nja sto daju uz ugovor. Naravno kodi, Netflix i stremio se podrazumevaju :)
Mogu da nadjem otkljucan eon box za se 5500 dindzi a ne daju mi se pare za Mi box S. Hoce li neki jeftiniji da mi zavrsi posao ili da se isprsim i pazarim Mi Box?

Ne znam koji podržava eon i iris, ali uzmi odmah kvalitetniji boks i miran si na duže.

Vrh Dno