Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

^ vidicemo da li će kolege koji imaju S22 i S21 da se pozale, barem tako tvrde ovi iz bajtboxa

Šta znači ovo enterprise edition? Nisam viđao to na kutijama s23u.
Pogledajte prilog 376257
Si uzeo preko firme?
Enterprise edition je za poslovne korisnike, trebalo bi da ima valjda godinu dana više security update-a i češće, jer nakon par godina valjda ide jednom u dva meseca ili kvartalno, a za Enterprise svaki mesec kao i u prve tri-četiri godine.

Nisam ja uzimao, to je sa kp, samo mi je bilo čudno jer nisam viđao to pa da pitam :)

S23 FE (Fan Edition) is due for a return in 2023 with the Galaxy S23 FE launching around the August/September period.
The upcoming FE phone will launch with either the Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy or 2022’s top dog Snapdragon 8+ Gen 1.

Nema vise folija za s23 Ultru u Galeriji, tek od ponedeljka da neko ne ide za dzabe.

Свака част људима који од овога успеју да направе виралан видео и да нешто зараде. Узбудљивије буде распакивање пакле цигарета (рецимо Sobranie има квалитетнију кутију).

Da li neko može da mi objasni zašto mi se ova tema ne prikazuje na opcijama "nove poruke" i kada kliknem na samsung telefone već je samo mogu naći pomoću pretrage. Inače sve ostale teme uključujući S21, S22 pronalazim na gore naveden način.

i ja sam ostala na 25w imam ga od s21u suludo je da kupujem drugi
ne bi ni dobila nešto mnogo više, tako da ne propuštaš ništa 👍
Da li neko može da mi objasni zašto mi se ova tema ne prikazuje na opcijama "nove poruke" i kada kliknem na samsung telefone već je samo mogu naći pomoću pretrage. Inače sve ostale teme uključujući S21, S22 pronalazim na gore naveden način.
možda si je stavio nekako na ignore?

Danas stigla ultra, ali nisam se pripremila s punjačem. Je zaključak da je 45w ok ili je bolje 25w zbog očuvanja baterije itd?
Gledala sam ovaj punjač, s kabelom koji je došao uz mobitel

Не треба се оптерећивати бројкама у овом случају, има више тестова који показују да је разлика између 25 и 45w на нивоу gimmick-a (неких 10мин у случају самсунга)
А мој став је да максимално подржавам куповину "third party" пуњача (попут Anker и Baseus који су проверени) уместо самсунга, кад већ бирају да буду "зелени као јабука" да од тога не профитирају, нек им се такве одлуке одразе на кварталне извештаје.

Presao sa s22u na s23u, odma cim se uzme u ruke prosto bolje lezi u istoj, nekako je mesnatiji i bas lepo legne u šaku.
Hteo sam da porucim maske pa nikako da stignem, ali ovaj mob se drasticno manje klize u ruci od s22u sto je vrlo pohvalno.
Sad sam u dilemi da li uopste i porucivati, a sa druge strane tel bas deluje za duze staze, mada tesko kod mene😃 sve deluje lepo upeglano, tecno od prvog paljenja..posto mi je u stanu generalno los signal, sa ovim snapom je kvalitetniji bez dileme..eventualno cu da stavim folije, jel stavljaju mozda u ProMobi u NS u centru, jel zna neko?

Nista, ko bude prvi prodavao 512GB varijantu nek pusti PM :)

P.s. crnu

Već ima Ultra na KP za 1100e.
S23 običan 800-850e.
Na jesen lagano Ultra za 900e nov, biće dobra kupovina. 😁

Nije bilo bas nesto reci o wireless-u.
Dosta dobro je odradjen na s23u.
Screenshot_20230216_164702_Speedtest.jpg
Paket je inace 1000Mbps/50Mbps
Probano u prostoriji u kojoj je ruter.
Upload nije relevantan posto je jos uredjaja na mrezi ali download kida.
Inace sta mi je jos zanimljivo na s23u...
Hotspot sa wifi6 i wap3, to nisam do sada vidjao...

Рецепт за некупити овај телефон је само један: не отварати ову тему и не читати нове поруке 🤣🤣
Apsolutno! Posle S šestice sam utvrdio da nisam normalan i zakleo se da nikad više neću kupiti nijedan flegšip. Koliko sam samo para sprcao na iste, od Nokie 6110, 7110, HTC HD dvojke - 'ajde, na nju je mogao da se instalira windows 95😁, kojekakvih Note makina... Zahvaljujući vama sedim vezan za radijator - kartica je u drugoj sobi. Svako čita ono što želi da vidi. Izdržaću, mada ne znam kako!😂😂😂 Usput, Honor 70 je sve što normalnom čoveku treba.

Poslednja izmena od urednika:
45W punjač ima smisla samo ako često dopunjujete telefon, npr. od 15 do 60%, inače za noćno punjenje nema svrhu da li je 5-10 minuta brže.
I da, ne znam zašto se ekipa Bencha na recenziji ustručava da kaže da su dnevne fotke na S22U bolje, u ovom trenutku većinom jesu, o tome se i govorilo u temi.

Nazad
Vrh Dno