Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Odgledah recenziju na benchmarku. Nisam pametan vecina slika mi lepsa na S22U nego na S23U. Nema kontrasa slike mi nesto isuvise osvetljene boje nisu realne(to se trazi kapiram). Nadam se da ce naredni update to ispeglati
Update uglavnom i dolazi za kameru, najviše će da se pegla. Sami rekli na benčmarku da će da urade ponovo test kamere kada stigne taj update.

Što se mene tiče, ja sam zadovoljan i ovime, valjda što sam navikao na slabije kamere. Snimak u 4k u 60 fps super, još bolje na 30 fps.

Pitanje za ekipu koja prati cene detaljnije, koliko je trebalo S22u da padne na oko 1000e na oglasima?
Menjao bih moj S21u dok je jos u garanciji, ali mi je nerealno da moram da dam njega i 800 ili 900e, ipak nije toliko losiji. S21u + oko 500e bi mi bilo idealno iskreno.

Danas stigla ultra, ali nisam se pripremila s punjačem. Je zaključak da je 45w ok ili je bolje 25w zbog očuvanja baterije itd?
Gledala sam ovaj punjač, s kabelom koji je došao uz mobitel

@shomiNBGD Nazalost, realna situacija trenutno je doplata od oko 900 EUR (tako sam ja prosao). Na oglasima cene mogu padati eventualno kada se stabilizuje potraznja i ponuda, ali je rizicno kupovati telefon od preko 1k EUR na rec da ce neko da placa rate.

@shomiNBGD Nazalost, realna situacija trenutno je doplata od oko 900 EUR (tako sam ja prosao). Na oglasima cene mogu padati eventualno kada se stabilizuje potraznja i ponuda, ali je rizicno kupovati telefon od preko 1k EUR na rec da ce neko da placa rate.
Da, da, to je bas bas mnogo. Kada se realno sagledaju stvari za bolji chipset i kameru i 500e je previse, ali trziste je takvo kakvo je..

Sto se tice ovog drugog dela, tako sam uzeo i S21u, pre njega S10+, pre njega S8 i nista se nikad nije desilo - no to je vec offtopic :)

Odgledah recenziju na benchmarku. Nisam pametan vecina slika mi lepsa na S22U nego na S23U. Nema kontrasa slike mi nesto isuvise osvetljene boje nisu realne(to se trazi kapiram). Nadam se da ce naredni update to ispeglati
Такође и мени, ево пустио на ТВ-у да баш погледам на већој дијагонали, боје некако испране, много боље слике на 22 серији, можда су зато и чекали то ажурирање..

Da li je neko imao prilike da testira neke usb-c slušalice a da sigurno rade na ovom telefonu? Probao sam akg , koje su mi ostale od S8+ preko adaptera ali neće.
Nisu menjali ništa tu kao ni sa punjačem...
Možeš da uzmeš neke bežične, a možeš i ove Samsung Type-C (Tuned By AKG).

14929702.jpg

EO-IC100BBEGEU

Рецепт за некупити овај телефон је само један: не отварати ову тему и не читати нове поруке 🤣🤣

kliko: sve sam čuo pre dva dana, da su im ''poslali'' crypto i da je opšti haos već treći dan, zato i pitam da li neko može da ubrza isporuku za Samsung S23 Ultra...

Baš se napredovalo u par dana :D

Znaš i sam kako to ide ovi se bune sa jedne strane, a ovi sa druge strane. Mada bomba natpisi su bili konačno Qualcomm izbacio dobar chip brzi od A16 ili iste jačine. Znaš kakve su glasine bile na početku.

Iskreno mislim da je već pre 4-5 godina postalo glatko koriscenje pojavom većeg refresh rate-a.

Bas nigde nije pisalo da je Gen 2 brzi od A16, vec da je jaci od A15 a slabiji od A16😅 Na netu se moze naci informacija da ce tek Gen 3 biti brzi od A16.

Pitanje za ekipu koja prati cene detaljnije, koliko je trebalo S22u da padne na oko 1000e na oglasima?
Menjao bih moj S21u dok je jos u garanciji, ali mi je nerealno da moram da dam njega i 800 ili 900e, ipak nije toliko losiji. S21u + oko 500e bi mi bilo idealno iskreno.
Dosta se čekalo. S23U će još bolje držati cenu zbog Snapdragona. Sutuacija je takva da nećeš ni na leto bolje proći. Trenutno tržište je takvo da za S23U treba da daš dva S21U.

Akcija u Yettel-u.

Samo kod nas uzmite ugovor i paket i platite telefon po mnogo većoj ceni nego bilo gde 😁

198 hiljade. Suše pa uši zavrću 🤣

Prilozi

• Screenshot_20230216_092148_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20230216_092148_Kiwi Browser.jpg
    68 KB · Pregleda: 77
@Hbis Oduvek je Yettel drao korisnike kad su uređaji u pitanju. Kod njih samo 50% popust plus Deezer i HBO.

Prilozi

• Screenshot_20230216_100106_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230216_100106_Samsung Internet.jpg
    127.7 KB · Pregleda: 103
Nisu menjali ništa tu kao ni sa punjačem...
Možeš da uzmeš neke bežične, a možeš i ove Samsung Type-C (Tuned By AKG).

14929702.jpg

EO-IC100BBEGEU
Da li imaš original samsung adapter 3,5mm na USB-C? Meni isto nije radilo ni sa jednim slušalicama sve dok nisam kupio originalni adapter. Besmisleno, ali tako je.

Potreban je adapter koji ima DAC u sebi, jer ga Samsung telefoni nemaju od S10 na ovamo. Imate ih i na aliju za par dolara.

Mislio sam da je do toga da je Samsung implementirao neku vrstu provere autentičnosti da bi nam uzeo novac za originalni adapter, nisam znao da je samo do tipa adaptera. Good to know, hvala.

^ otisak radi normalno, dok spen će ti ostaviti na foliji sitne riseve(izgleda kao da je zagrebana folija) kad je budeš koristio

Vrh Dno