Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Sta reci novo od onog sto je hiljadu puta receno... sklop ljudi koji pojima nemaju o materiji i bilo cemu... da je stari exe to bi resili dok trepnes... ovima i da nacrtas oni opet... sou... ocigledno da ih i ne zanima cak imam misljnje da im i odgovara kako bi forsirali njihove koksijalne ponude sa osakacenim netom i ogranicenjem od 2 tv-a....

Zanimljivo, iz ugovora za Super Exe Par 2
IMG_20230211_143806.jpg

Ma 3 je....
A i ima tu sad vise tacaka. Da li to izvalcis iz vremena EXE, ili ako je SN, onda koja je, cija....
Dalje, dozvoljavaju oni i 4 uz dolate... i tako dalje....
Ma nije to muka neka.

Ma 3 je....
A i ima tu sad vise tacaka. Da li to izvalcis iz vremena EXE, ili ako je SN, onda koja je, cija....
Dalje, dozvoljavaju oni i 4 uz dolate... i tako dalje....
Ma nije to muka neka.
Ma nisam mislio na to, nego ovo što piše MOVE STB u ugovoru za SN EXE pakete (inače ugovor štampan pre nedelju dana), ali naravno kada je otključana ponuda kanala možeš nakačiti koliko TV-a želiš... E sad onaj ko se upeca će da plaća...

Inače izgleda nešto zaključali Nickelodeon HD, traži CAM modul kako bi se gledao

Ma nisam mislio na to, nego ovo što piše MOVE STB u ugovoru za SN EXE pakete (inače ugovor štampan pre nedelju dana), ali naravno kada je otključana ponuda kanala možeš nakačiti koliko TV-a želiš... E sad onaj ko se upeca će da plaća...

Inače izgleda nešto zaključali Nickelodeon HD, traži CAM modul kako bi se gledao
Ubacen mu je CAID, ali je otkljucan i dalje.

Ubacen mu je CAID, ali je otkljucan i dalje.
Da da, videh, moguće da su promenili izvor, i dodat ruski audio...

Nego jel ima neko Euronews Serbia? Gledah na onom sajtu TVChannelLists da je na poziciji 12, mada ga kod mene nema, čudo da izbacuju kanale iz svog "paketa"...

Poslednja izmena:
Da da, videh, moguće da su promenili izvor, i dodat ruski audio...

Nego jel ima neko Euronews Serbia? Gledah na onom sajtu TVChannelLists da je na poziciji 12, mada ga kod mene nema, čudo da izbacuju kanale iz svog "paketa"...
Preskeniraj ti sve nanovo, sa opcijom NETWORK SEARCH + CLEAR BEFORE SCAN

Jel neki problem sa exe net-om u Nišu, ne radi mi ni jedan kanal. Ne radi ni internet.

Jel neki problem sa exe net-om u Nišu, ne radi mi ni jedan kanal. Ne radi ni internet.
Da isto, pomislio sam da je nešto sa kablovima , pozvao Call Centar naravno oni nikada ne znaju šta je ...pitao me lik : " Da li imam struje !?" ...
Valjda je grupna smetnja ništa novo

Oba broja call centra izbacuju, ne mogu ni kvar da prijavim.

I ja napisah na forumu pa obrisah post, prvo sam mislio da je samo do mene, jer mi je na sekund nestala struja u hodniku gde je ruter, ali izgleda kod svih, zvao sam 0800 311 312 ali kažu žao nam je, ovaj poziv ne može biti obavljen?? Verovatno nas unapređuju :D

I ja napisah na forumu pa obrisah post, prvo sam mislio da je samo do mene, jer mi je na sekund nestala struja u hodniku gde je ruter, ali izgleda kod svih, zvao sam 0800 311 312 ali kažu žao nam je, ovaj poziv ne može biti obavljen?? Verovatno nas unapređuju :D
Opet unapređenje 😃 Pa dokle više da nam daju bolju uslugu 😃😃😭

A za post videh ali si brzo izbrisao !

Ništa zovem ja MTS kol centar pa nek me preusmere na SN :D samo što ću se načekati i ha ha... Vreme čekanja duže od 5 minuta, milina

Meni ne radi ni uopšteonaj Huawei terminal ne svetli ni jedna lampica. Zvao sam 0800 311 312 i 19911 sa oba broja iz A1 i MTS kaže nedostupan.
Ništa ne radi

Da li se zna sta je sa exe netom nista be radi,takodje iz nisa

Preusmerili poziv sa MTS kol centra na SN, naravno ne daj Bože da ima neki slobodni operater :D

Zvao i ja sa MTS-a, na 0800 uključi se govorna poruka da je servis besplatan i pukne veza.

Treba lepo na 19911 da zovemo mi sa A1 i Yettela, jer kad nam skinu pare ima da budemo prvi na listi čekanja :D

Kazu da su upoznati sa problemom i da se strpimo, rade na resavanju problema 😂😂😂
Javili se na broj 19911

Sve mi se cini da se ovaj problem nece resiti brzo.

Vrh Dno