Ovo ima da bude biblijski potop.
Znaci mi smo kockari.Taj momenat stvaranja para bez da se mrdne dupe sa fotelje i meni nije baš mnogo prijemčiv.
Ali ono, treba imati 00 pa baciti žetone i zavrteti novu turu...za to svim kockarima skidam kapu.
Na koliko ti je otvoren short i gde ce da se aktivira SL?
Meni stvaranje para radom kao zaposlen u nekoj firmi od 9-5 je ravan nemogucem, svim ljudima koji zive od toga skidam kapu.Taj momenat stvaranja para bez da se mrdne dupe sa fotelje i meni nije baš mnogo prijemčiv.
Ali ono, treba imati 00 pa baciti žetone i zavrteti novu turu...za to svim kockarima skidam kapu.
Pojam "dupe" je bio više figurativna stilska figura.Ja ceo život zarađujem sa dupetom u fotelji. Nije baš da ne može tako da se radi.
I meni, ali ponavljam, skidam kapu ko kockom izdržava sebe i porodicu.Meni stvaranje para radom kao zaposlen u nekoj firmi od 9-5 je ravan nemogucem, svim ljudima koji zive od toga skidam kapu.
Ne baš hardcore, više kao oni koji čuče u kladionicama.Znaci mi smo kockari.![]()
Dok se ne zavrsi rat u ukrajini nema sanse da dodje do pucanja bilo cega velikih razmera...moze to da se odlaze fino... politika je jaca od ekonomije...zapad to ne moze da priusti u ovom trenutku.Vikali su da je inflacija prolazna, na kraju da vidiš da će da se ispostavi da je disinflacija bila prolazna. Otpuštanja su krenula, recesija je krenula, taman hladan tuš bi bio da inflacija uprkos tome ostane visoka.
Američki bond yield curve izvrnut celom dužinom. Trenutno ti Ujka Sem plaća više da mu pozajmiš pare na mesec dana nego na 30 godina. Yield curve na nemačke vladine onbveznice izvrnut tek drugi put u istoriji. Ovo ima da bude biblijski potop.
Ako, nismo bolje ni zaslužili. Decenija i po stimulusa i šta smo uradili sa time? Promet sportskih kladionica u svetu je skočio 15x u poslednjih pet godina, prođoše oni bolje nego ove kripto kladionice. Kockari se šepure okolo, kažu stigla finansijska nezavisnost, nema više rada, došla nova vremena para iz ničega, biće večito ovako.![]()
Radio sam 10 godina posao od 9-17h, nakon toga 6+ godina u kriptu. Radom od 9-17h sam prezivljavao, sada zivim i nadoknadjujem propusteno. Svih 24h u toku dana koristim kako ja zelim i ne poklanjam trecinu svog vremena nekim random i nebitnim likovima. Vreme nema cenu.Meni stvaranje para radom kao zaposlen u nekoj firmi od 9-5 je ravan nemogucem, svim ljudima koji zive od toga skidam kapu.
pa kocka je da otvoris kafic..ulozis 50k eura i ako ne uspes..ostane ti inventar koji posle prodajes na KP i prica kako si zakupio lokal na godinu dana ali *** nije bilo para..sve nosi neki rizik, nesto manje nesto vise..fax je rizik, odlazak u inostranstvo je rizik, da probas da budes profi sportista je rizik..***..sve zavisi na sta i kako gledasPojam "dupe" je bio više figurativna stilska figura.
Ako za život zarađuješ kockanjem i za to ti skidam kapu, treba imati i za to cohones, pogotovo ako ne izdržavaš samo sebe.
I meni, ali ponavljam, skidam kapu ko kockom izdržava sebe i porodicu.
Kome je to ventil i ima para, samo napred.
Ne baš hardcore, više kao oni koji čuče u kladionicama.
Radio sam i ja preko 15 god. u jednoj firmi gde nisam imao odredjeno vreme, noc, dan, ma ko te pita, vazno je da se radi sto bi rekao moj cale. Ni staz mi nisu uplatili, uplatili samo oko 2.5 god. Tako da sam prodisao od kako ne radim u toj firmi. E, sad imam mnogo vise vremena, radi se po nesto privatno i ako mogu jos sa kriptom da zaradim, extra...Radio sam 10 godina posao od 9-17h, nakon toga 6+ godina u kriptu. Radom od 9-17h sam prezivljavao, sada zivim i nadoknadjujem propusteno. Svih 24h u toku dana koristim kako ja zelim i ne poklanjam trecinu svog vremena nekim random i nebitnim likovima. Vreme nema cenu.
Iskreno ne poznajem ni jednog kladionicara koji je nesto stvorio u zivotu od kocke, znam tu i tamo ponekog koji je dobio neki dzekpot pa je za dio novca kupio kola ili neku slicnu glupost, a ostatak vratio kladionici.Pojam "dupe" je bio više figurativna stilska figura.
Ako za život zarađuješ kockanjem i za to ti skidam kapu, treba imati i za to cohones, pogotovo ako ne izdržavaš samo sebe.
I meni, ali ponavljam, skidam kapu ko kockom izdržava sebe i porodicu.
Kome je to ventil i ima para, samo napred.
Ne baš hardcore, više kao oni koji čuče u kladionicama.
Kladjenjem nazivaju oni ispred dragstor i oni sto i dalje misle da je btc ponzi šema, oni koji su izgubili na kriptu pa mrze sve oko sebe, oni koji nisu ništa zaradili na kriptu pa mrze one koji jesu, odnosno oni koji pojma nemaju ni o čemu što se piše na ovom podforumu ali eto vole da napišu da je to prevara i kladjenje.
Onda je kladjenje sve u zivotu. I ulaganje u akcije, nekretnitne i osnovanje firme, studiranje, svadba, izbori no to nije tema za ovaj topic.Kripto jeste klađenje i (osavremenjena) Ponzi šema, ali u široj slici to je sasvim nebitno, da nema kripta, bili bi neki drugi tulipani. Najzad, kripto balon i nije nešto veliki kad ga uporediš sa balonima u akcijama, nekretninama, itd.
Sec napao paxos koji izdaje busd, osnova im je izgleda malo pomeranje stablecoina I zato što može na tome da se zaradi.
Onda je kladjenje sve u zivotu. I ulaganje u akcije, nekretnitne i osnovanje firme, studiranje, svadba, izbori no to nije tema za ovaj topic.
Kladjenje na kriptovalute imate na meridianu dal ce 2025 btc biti ispod 20 000 ili preko 20 000 sa kvotama 1.95 1.78. To je kladjenje kao sto imate dal ce se ozeni ponovo Bred Pit i ko ce dobiti na izborima.
Ovde ne pricamo o kladjenje vec o toku cena kritpovaluta. Ako je to Vama isto onda ne vredi da Vam objasnjavam dalje.
Stopirao dok se ne završi ovo sada.. Sto je logično i normalnoPaxos se povlači iz izdavanja stablecoina, kako čitam. Oni su jedini izdavali sigurne i transparentne stablecoine, svi ostali su verujte nam na reč da imamo da ih pokrijemo.
Ja sam do sada kupio više stvari koje sam direktno platio kriptovalutama. Prema tome ima i upotrebnu vrednost mimo špekulacije.Kripto ima jedino špekulativnu vrednost, tako da je svaka transakcija njime po definiciji špekulacija. Zbog toga ljudi nazivaju kripto kladionicom. Što rekao profesor Miodrag Zec, pola Srbije je u Bitcoin-u ili u kladionici, ni on ne vidi razliku između njih.
Stopirao dok se ne završi ovo sada.. Sto je logično i normalno
Ja sam do sada kupio više stvari koje sam direktno platio kriptovalutama. Prema tome ima i upotrebnu vrednost mimo špekulacije.
Po tebi onda i svaka fiat valuta ima samo špekulativnu vrednost, pošto se njima trguje na Forex-u
Bas zato sto određeni ovde potencijaraju da je kritpo kladionica. Nije. Jer ako jesteo, onda je i berza i bilo koja investicija kladionica, i zaposlenje, svadba, osnovivanje firme... Dokle god se ponavlja da je kritpo kladionica ja cu ponavljati da je svadba kladionica.Ne znam što potenciraš da je sve u životu rizik. Nije da u osnovi nisi u pravu, ali nema dodira sa temom. Čovek može da stavi sve što ima na broj na ruletu i dobije ogroman dobitak, ali to nije pametna investicija i onaj ko to uradi nije mudar investitor.
Kripto ima jedino špekulativnu vrednost, tako da je svaka transakcija njime po definiciji špekulacija. Zbog toga ljudi nazivaju kripto kladionicom. Što rekao profesor Miodrag Zec, pola Srbije je u Bitcoin-u ili u kladionici, ni on ne vidi razliku između njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari