kako nam ide do sada
Koliko otprilike?veliko otkljucavanje..treba mozda postaviti neke ordere ko hoce sand da kupi![]()
The Sandbox (SAND) | Tokenomics, Supply & Release Schedule
The Sandbox (SAND) tokenomics data includes detailed insights on supply, allocation, emissions, and release schedules. Easily analyze whitepaper information, on-chain activities, and stay updated on the latest token releases to identify market opportunities and make faster, informed decisionstoken.unlocks.app
Mislio sam koliku cenu da stavim za order?
2026..ne pratis planSamo HODL. Kupiš 2022 u novembru, prodaš 2025 u novembru.
Samo HODL. Kupiš 2022 u novembru, prodaš 2025 u novembru.
Slažem se, ima logike. Zlato, BTC i garsonjere treba kupovati isključivo kada im je cena na istorijskom maksimumu. I nema greške 🙂Izgubiš 70%. Budeš bag holder u dugogodišnjoj recesiji.
2026. će biti ponovo bear. Četvorogodišnji ciklus.2026..ne pratis plan![]()
secam se da su tako ljudi pricali na ovom forumu ovde dok je trajao bull run da vise nece postojati ciklusa i bi tako, al za malo.Nema vise cetvorogodisnjeg ciklusa, ovaj sto je poceo je poslednji, makar za bitcoin.![]()
Nisam rekao da nece biti ciklusa, nego da nece biti cetvorogodisnjeg, a s obzirom da si na forumu od 2020 ne dopire ti sjecanje bas daleko u proslost.secam se da su tako ljudi pricali na ovom forumu ovde dok je trajao bull run da vise nece postojati ciklusa i bi tako, al za malo.
U ovoj novoj situaciji gde nikakvi fundamenti osim FED batine ne vrede i gde se svaka rec Powella vaga 10 puta, marketi hipersenzitivno reaguju na vest da je inflacija u decembru -0.1% pa to preprave juce na +0,1% (verovatno da bi pad CPI u januaru bio veci) bilo kakva analiza gubi smisao. Ja i dalje prateci stvari koje pratim mislim da su sanse za bull minimalne i ocekujem povratak u zonu 17k a uz neki novi problem 13.300 pre nego da preskocimo 24500 i krenemo ka 30k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari