kako nam ide do sada 🙂
Koliko otprilike?veliko otkljucavanje..treba mozda postaviti neke ordere ko hoce sand da kupi![]()
The Sandbox (SAND) | Tokenomics, Supply & Release Schedule
The Sandbox (SAND) tokenomics data includes detailed insights on supply, allocation, emissions, and release schedules. Easily analyze whitepaper information, on-chain activities, and stay updated on the latest token releases to identify market opportunities and make faster, informed decisionstoken.unlocks.app
Mislio sam koliku cenu da stavim za order? 🙂
2026..ne pratis plan 🙂Samo HODL. Kupiš 2022 u novembru, prodaš 2025 u novembru.
Samo HODL. Kupiš 2022 u novembru, prodaš 2025 u novembru.
Slažem se, ima logike. Zlato, BTC i garsonjere treba kupovati isključivo kada im je cena na istorijskom maksimumu. I nema greške 🙂Izgubiš 70%. Budeš bag holder u dugogodišnjoj recesiji.
2026. će biti ponovo bear. Četvorogodišnji ciklus.2026..ne pratis plan 🙂
secam se da su tako ljudi pricali na ovom forumu ovde dok je trajao bull run da vise nece postojati ciklusa i bi tako, al za malo.Nema vise cetvorogodisnjeg ciklusa, ovaj sto je poceo je poslednji, makar za bitcoin. 🙂
Nisam rekao da nece biti ciklusa, nego da nece biti cetvorogodisnjeg, a s obzirom da si na forumu od 2020 ne dopire ti sjecanje bas daleko u proslost.secam se da su tako ljudi pricali na ovom forumu ovde dok je trajao bull run da vise nece postojati ciklusa i bi tako, al za malo.
forum.benchmark.rs

U ovoj novoj situaciji gde nikakvi fundamenti osim FED batine ne vrede i gde se svaka rec Powella vaga 10 puta, marketi hipersenzitivno reaguju na vest da je inflacija u decembru -0.1% pa to preprave juce na +0,1% (verovatno da bi pad CPI u januaru bio veci) bilo kakva analiza gubi smisao. Ja i dalje prateci stvari koje pratim mislim da su sanse za bull minimalne i ocekujem povratak u zonu 17k a uz neki novi problem 13.300 pre nego da preskocimo 24500 i krenemo ka 30k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari