Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

To, i to sto korisnici zele promene u dizajnu zakrivljene ivice i sto manje bazele na ekranu… jer evo vec druga generacija samsung ultre izgleda isto, svima je vec “dosadna” hoce nesto novo…

Ekran je ravniji zbog prodaje zaštitnih stakala/folija/maski...
Jedina dobra stvar je za olovčicu što ivice više nisu toliko zaobljene.

Poslednja izmena:
@maxy , u tome i jeste poenta - jasno kao dan :cool: (y). Da ti prodaju telefon i masku "papreno" - i da se što lakše razbijaju ekrani koji koštaju kao pola telefona .
Juče pitam za drugara koji ima S20FE star 1,5 godinu ispao mu i napukao ekran iako je imao zaštitno staklo , zamena u privatnom servisu (nije ovlašćeni - kao jeftinije prođe) košta 180 evra a sam telefon da ga prodaje ispravan po oglasima je 200-250 evra :rolleyes: .
U Eu zemljama se uz ovakve telefone nudi i osiguranje. Mada ja svoj ni jedan nisam osigurao.
Za 4,95e mesecno.
P.s. slika je provucena kroz prevodilac.
Screenshot_20230209_110812_Google.jpg

Poslednja izmena:
Kada telefoni budu ponovo teški 150 g, onda će zaštita i da radi svoj posao. Sad kada su nagurali skoro 250 g, a ekran razvukli od ivice do ivice, uz oštre ćoškove, ima da pucaju od čega god da su napravljeni.
Ne znam baš dal je tako, iPhone 14 pro max je jedan od najtežih telefona pa opet...

Samo da se javim, stigao telefon iz MTS-a postom. Na poslu sam pa posle ide unbox ali eto ...valjda ce i ostalima da salju
23U

Cisto jedan info za sve koji bi narucili preko MTS-a, a jos su pod UO.

Ja krenuo u preorder, cisto da vidim koji je proces i ispostavi se da ne mogu da porucim za moj postojeci postpaid broj jer je pod UO 😄
Cimao sam ih i za sada stigao do slanja emaila na [email protected], pa cemo videti dalje sta i kako.

Kad budem saznao sve kako se resava ovaj problem, mogu da prosledim info ako nekog interesuje.

U Eu zemljama se uz ovakve telefone nudi i osiguranje. Mada ja svoj ni jedan nisam osigurao.
Za 4,95e mesecno.
P.s. slika je provucena kroz prevodilac.
Pogledajte prilog 375283
Meni je Yettel za svaki telefon kupljen kod njih nudio ovu uslugu. Ona se dodatno obračunava na pretplatu. Nisam nikad kupio osiguranje, mada sam samo jednom razbio ekran i to na nekom starom Soniju koji je i onako bio za otpis. Telefon je i pored toga nastavio da radi još dve godine (stavljeno zaštitno staklo preko razbijenog dela ekrana) i radio je sve dok Google nije obustavio podršku.

Trajanje baterije na S23U , prvo punjenje baterije - od juče ujutro do večeras. Dva radna dana bez ikakve štednje 9h SOT ... i još 10% baterije ostalo 😳 . To je to što smo čekali kod Samsunga 👍.
"Slike govore više od hiljadu reči"
-----------------------------------------------------

Pogledajte prilog 375223Pogledajte prilog 375224Pogledajte prilog 375225Pogledajte prilog 375226
Dobar je sot, nema šta. Samo na 13pm ovo izvlačim sa 2 kartice, 4g ne gasim(tj wifi ne koristim zbog paketa) i najveći potrošač bude yt/netflix/disney+/tiktok(znam...😢). Velika vest je što više ne ubacuju leš od exyshita u flagship.

S23 Ultra: 52 minuta za 5000 mAh bateriju sa 45W punjačem

Xiaomi 13 Pro: 21 minut za 4820 mAh bateriju sa 120W punjačem

OnePlus 11: 26 minuta za 5000 mAh bateriju sa 100W punjačem

iPhone 14 Pro Max: 1h 46 min za 4323 mAh bateriju sa 27W punjačem.

Znači osiguranje od loma telefona (S22U / S23U) u Yettel-u je 969 RSD/mesečno + Učešće u šteti: 14 100 RSD ...... au brateee :LOL: :LOL: :LOL:
10e apple care, bukvalno ni matter what garancija UNLIMITED. Voda, slomljen telefon šta god.

Cudi me da Samsung nema neki svoj sistem. Fine su to pare.

Sećam se pre daj futrolu jednu drugu neki case, daj staklo nadji, ispada telefon... A sad imam AC, nosim telefon 3 godine bez ičega, nit ispada nit se grebe... Tačno kad bih otkazao, sutradan bi se razbio...

Znaci Apple Care, i par meseci pred istek mi ispadne i razbije se, i dobijem nov? I tako u nedogled? :D

Ja 7. februara, znači idu po redu, verovatno u zavisnosti koliko primeraka telefona su dobili vrše isporuku.

6-FD1-C231-5060-4-FAA-BFB7-9-EC2-D8-BF5452.jpg
Znaci Apple Care, i par meseci pred istek mi ispadne i razbije se, i dobijem nov? I tako u nedogled? :D
Opisao si naše preko bare i latinose, samo naši to urade posle par meseci kad uzmu uređaj, kao izgube ga, ustvari ga pošalju rodbini ovde a oni dobiju nov telefon

Cisto jedan info za sve koji bi narucili preko MTS-a, a jos su pod UO.

Ja krenuo u preorder, cisto da vidim koji je proces i ispostavi se da ne mogu da porucim za moj postojeci postpaid broj jer je pod UO 😄
Cimao sam ih i za sada stigao do slanja emaila na [email protected], pa cemo videti dalje sta i kako.

Kad budem saznao sve kako se resava ovaj problem, mogu da prosledim info ako nekog interesuje.
I mene to zanima, a oba ugovora koja imam ne isticu skoro.🤣

^^ Uplaćuju za zaštitu, a ne za razbijanje i za korist. Pošto Apple je umeo i to da odbije. Nije uvek, ali 1%.

Vrh Dno