Mislim da oni gledaju po broju profila, to je maksimalno 6. A istovremeno mogu da gledaju 3. A za uradjaje mislim da nemaju ogranicenja...plus na podesavanjima pise "Obrisi sve uredjaje" a nema jedan po jedan, tako da mislim da mozes koliko hoces da ih dodasPlatio sam na kraju karticom. Pretpostavljam da ne može s balansa pošto se plaća svakog meseca, nije jednokratno.
Da se vratim na temu: Na koliko uređaja mogu da instaliram i ulogujem se i da li mogu da menjam uređaje tj. da izbacim neki ako sam se logovao tamo?
Da odgovorim sam sebi - klikne se na olovčicu ispod avatara (slike) profila.Ne znam da li je ranije bilo pitanje - da li postoji mogucnost promene jezika aplikacije / web strane na engleski?
Ja sam odavno rekao da oni angažuju osnovce-volontere za prevode, zato i košta tri dolara.Odgledah tri epizode Frejžera. Nisam nikad gledao nijednu, ovo mi je skroz novo. I uopšte nije loše.
Jedino što imam zamerku je titl. Zaista ima dosta napisanih gluposti.
Bismo i biste ne postoji, vokativ je davno umro. Najls je uvek Najls, a ne Najlse, a med (honey) je srce.
Baš sam taj film prvi učitao da probamMislim da većina stvari i nema 5.1 zvuk. Probaj Top Gun Maverick, neko javio mislim da na taj film ima.
EON sam uveo 2019.god mislim da je to prva serija koju su davali.Koji eon boks je u pitanju? Meni dosta dobro radi, mislim ne trza.
Tek krenuli a već se zanimaju odakle pristupaš sadržaju🤣 sjajan servis.Izgleda da će i Sky Showtime raditi nešto slično kao i Netflix .
Počeli su mi slati mailove da li sam zadovoljan boravkom u "inozemstvu" pošto aplikaciju plaćam preko prepaid hrvatske visa kartice ( koju inače koristim kad nešto kupujem online ili za plaćanje autoputa npr. a dva od tri profila se koriste u Srbiji) .
"Pozdrav, nadamo se da uživaš u putovanju u inozemstvo. Važne informacije za tebe: u SkyShowtimeu u inozemstvu možeš uživati do 30 dana. Nakon toga se reprodukcija privremeno prekida. Da bi mogao/la ponovno koristiti SkyShowtime, prijavi se na svoj račun iz svoje države prebivališta. Sadržaj će ti biti odmah ponovno dostupan."
Izadjes iz aplikacije, moze i force stop, clear cache od aplikacije, onda podesis titlove preko accesibility i startujes aplikaciju. Tako je kod mene uspelo, isto Sony TVSony TV, titlovi ne mogu da se promene ni preko app, što su i naglasili, ali ni preko accesibility na samom TVu. Slova bela, u svetlim scenama ko da ih i nema.
Uloguj se tim google nalogom na PC, idi na Play store, nadji Skyshowtime aplikaciju i probaj odatle da das komandu da se instalira na TV.Na Android TV -u ne mogu da skinem SkyShowtime. Jednostavno je nema u pretrazi.
Kada skinem na telefon apk i pošalje je na televizor neće da je otvori. NA televizoru je Android 10, trebalo bi da radi na njemu?
Meni su radili žuti titlovi na android TV ali iz nekog razloga su opet beli. Jedino na box-u.@easyd Probao ali ne daje rezultate.
kao što je @dexter87 pitao, koji TV? lako može da bude u pitanju da nije Android TV nego običan sa launcher-om za televizor. u tom slučaju 99% nema aplikacijeNA televizoru je Android 10, trebalo bi da radi na njemu?
Znam da sam se zezao dok nije proradilo evo i sta je u settings-ima@easyd Probao ali ne daje rezultate.
Philips 58pus8546/12Koji tv je u pitanju?
Ovo ne može, kaže da nije dostupna za moju zemlju. USA je nalog.Uloguj se tim google nalogom na PC, idi na Play store, nadji Skyshowtime aplikaciju i probaj odatle da das komandu da se instalira na TV.
Meni je tako proradilo na Philips android 10 tv-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari