Šta je novo?

KODI buildovi

Kako ti radi blue thunder? I ja sam sve instalirao i podesio Xenon Nexus ali "5 pvr.BlueThunder-20.0.0-android-armv7.zip" ne može da se instalira? (err...could not satisfied). Ako ima neki link za taj što ti radi.
Na kojoj verziji Kodija? Android box?

Android 11 , box A95x F4. On je 64bit, ali prihvata u ovim instalacijama samo 32bit ver.

Poslednja izmena:
Da li neko ima jos neki addon za ex-yu live tv?
Do pre neki dan je radio i Aguia Branca (imalo je oko 400 nasih kanala) ali izgleda da vise ne radi..

Piraterija i warez su strogo zabranjeni na forumu. Pridržavajte se pravila.

Jos jedna stvar za televiziju, aplikacija Dezor, cim se instalira, iznad u pretrazi ukucate kool.to
Skroz je ok, za filmove strimovi mi nisu bas ok, ali moze da se koristi u kombinaciji sa Stremio 👌
Meni se izgubio tab za tv. Da li postoji neko alternativno rešenje?

Dezor, nema vise live tv tab ni na win 11 ni ja telefonu. Aguia Vavoo i dalje radi i na win 11 i na telefonu. Pvr blue thunder ne radi na Kodi 20 Nexus, ne pisite gluposti. Ovaj Green Revolution Build od MisterKodija nisam isprobavao.

Dezor, nema vise live tv tab ni na win 11 ni ja telefonu. Aguia Vavoo i dalje radi i na win 11 i na telefonu. Pvr blue thunder ne radi na Kodi 20 Nexus, ne pisite gluposti. Ovaj Green Revolution Build od MisterKodija nisam isprobavao.
da li Aquia Vavoo moze na kodi 20 nexus?

Da napišem nešto, da poruka kolege @Salac UE ne stoji sama na svetu kao neko siroče.

Balkan Green Revolution radi, problem sa PVR rešen jednostavnim aktiviranjem apdejta na istom mestu na kome je moguče promeniti portal. Konkretno, u mom slučaju trenutno gledam RTS sa portalu broj 2.

Eto, za nas nenapredne korisnike koji se nalaze na polovini spektra od nubova do eksperta, jedna solucija koja provereno šljaka.
Šta se dešava sa Kodijem. Nisam dugo koristio i vidim da je sve u autu. Koja je adresa važeća za instalaciju i koja verzija? Unapred hvala na odgovoru

Kodi Nexus je aktuelan na Google Play.
Imam ga, ali ga koristim zaista retko.

Promenio sam internet provajdera i sada kad hocu neki kanal da upalim na vavoo izbaci gresku cannot play, koje je resenje za to ili je vavoo trenutno offline?

Promenio sam internet provajdera i sada kad hocu neki kanal da upalim na vavoo izbaci gresku cannot play, koje je resenje za to ili je vavoo trenutno offline?
Trenutno Vavoo mi ne radi ni na na win (kodi 19.4 matrix) ni na andriod boxu (kodi 20.0 nexus). Ja sam shvatio da u tim situacijama prekida ništa ne treba dirati, samo ostavim i kasnije probam sve dok to ne proradi. Mislim da nije razlog provajder.

Ne radi ni meni Vavoo ni na Amazonovom štapiću kao ni na računaru verzija 19.4

Jel radi Green Revo ovaj sa slike ali na Win 11 i na Kodi 20 Nexus posto Nexus koristim. Ili radi samo na stariji Kodi Matrix? Hvala na konkretnom odgovoru. !

Green ne radi na Kodi 20, mora neka verzija ispod, rade valjda na updatu, biće uskoro. Mozes samo green Klik, ima kao poseban plugin, on radi na Kodi 20

Dezor radi sto se tice TV-a, ali je potrebno pre ulaska u aplikaciju da pokrenete neki VPN, zatim se pokrene Dezor i u gornjem delu ce se pojaviti LiveTV.
Za android mozete Tomato vpn (besplatan je), a za windows mozete i neke da crackujete cak.

Dezor radi sto se tice TV-a, ali je potrebno pre ulaska u aplikaciju da pokrenete neki VPN, zatim se pokrene Dezor i u gornjem delu ce se pojaviti LiveTV.
Za android mozete Tomato vpn (besplatan je), a za windows mozete i neke da crackujete cak.
gde mogu da skinem dezor?

Green ne radi na Kodi 20, mora neka verzija ispod, rade valjda na updatu, biće uskoro. Mozes samo green Klik, ima kao poseban plugin, on radi na Kodi 20
Da li može onaj dodatak od dEXE's: 3 plugin.video.GreenKlik-3.1.1.zip, da se instalira u Nexus kao samostalni addon? Ili ima neki novi?

Nisam probao njegov, ja imam drugi i taj radi, probaj prvo taj, pa ako ne radi javi se na pm da ti posaljem ovaj drugi.

Dobro veče,sta se dogadja sa Diggz,nema repository da se skine?

Nazad
Vrh Dno