Nisam primetio na iphone 12. A ceo dan sam na wifi-u.Stalno se gasi wifi na 16.3. Pu
Meni se na za sada nije desilo na 16.3, ali jeste na 16.2Stalno se gasi wifi na 16.3. Pu
Kad ga menjati za bolji/noviji model? IP13 baterija 95% star godinu dana, razmisljam se ako padne jos malo teze cu ga prodati, tj manje para moci da uzmem. Ili da sacekam jos godinu dana da ga otplatim pa onda nesto novo....
Ajmo savet od dugogodisnjih apple korisnika, koji je uobicajeni loop?
Au kakav smor. 🤦♀️Da prikazuje, i ne, verovatno ne moze da se skloni jer - ios.
Naviknes se vremenom, i meni je bilo iritantno u pocetku.Au kakav smor. 🤦♀️
Slažem se u potpunosti. Notifikacije, dialer, tastatura i neka vrsta naprednijeg podešavanja ikonica, widgeta je takođe neophodno.@Webb - dialer ko je osmislio ovako treba ga ubiti, ali da smrt bude spora i bolna, kao i upotreba ovog smeća. Napraviš telefon, odnosno OS na kom sve leti i onda kao krava koja se ritne i prospe svo mleko koje je dala..
Razmišljao sam da li je realno da im ljudi nisu jebali nanu naninu nakon ovoliko godina neresavanja toga, a onda se setim da je i ovde svaki post...
"Moj batttery health je paoooo..., hoće li da nastavi da pada ili ce nekad i da mi se digne ?"
Slažem se u potpunosti. Notifikacije, dialer, tastatura i neka vrsta naprednijeg podešavanja ikonica, widgeta je takođe neophodno.
Nadam se da će ios 17 doneti te promene.
Zato i nemas problem jer si ugasio notifikacije… ali nekome kome trebaju poruke sa instagrama (jedan sam od tih), problem je ako previdim notifikaciju a samim tim j poruku sve dok ne udjem u inbox. Takodje kada se poruke iz inboxa procitaju one ostaju u notification centru 🙄 dok se rucno ne sklone… mislim to bas i nije “smart” kod jednog smartfona…
Svi brendirani modeli punjača poseduju zaštitu, naravno svaki proizvođač će tvrditi da je njihov combo najbolji za zdravlje baterije.Uzeo sam skoro iphone 13 mini i imam jedno pitanje vezano za njega, da li je moguće, odnosno preporučljivo koristiti Samsung ep-ta200 i ep-ta20ewe adaptive fast charge adaptere uz pomoć type C na USB-A adaptera za punjenje telefona? U stranu brzinu punjenja, zanima me pre svega da li imaju neophodne zaštite u sebi ili će štetiti bateriji na duže staze kao što sam pročitao da magsafe punjači pa čak i original usbC apple adapter to mogu činiti zbog zagrevanja telefona?
Slazem se, i meni je ovo iritantno. Sklone se notifikacije i nemam pojma kome sam trebala da odgovorim🤦♀️Meni je uglavnom problem instagram, koji koristim i delom za posao, i cinjenica da nakon otkljucavanja ekrana notifikacije nestaju sa lock screena jer u guzvi na poslu desi mi se da zaboravim na poruke…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari