I ja sam naručio Ryzen 5 5600 17.01., još nije poslat. Slave NG mesec dana…![]()
Kog datuma si poručio? Meni su ga prekjuče poslali.meni je stigao juče. Prošao je bez carine.
Aha, ti si malo ranije od mene naručio. U svakom slučaju dobro mu je prolazno vreme, pogotovo kad se uzme u obzir da te je zakačila i Chinese New Year.ima 3-4 nedelje. Sada sam na poslu pa ne mogu da napišem tačan datum.
Pa naj-nerentabilnije je da avion leti prazan.Kakve veze avio linija Srbija-Kina ima sa aliexpressom?
Malo mi je skupo za slanje bez praćenja, a praćenje je +40eur.
Nisam, mada mislim da oni svakako šalju bez originalnog pakovanja, tj. samo onaj tray. Da, vidim da su neki primerci Made in China, a neki Malaysia. Mimo natpisa ne bi trebalo da ima razlika u radu između njih, zar ne?Jeste. Da li si napomenuo da ti pošalju bez kutije ? Kada ti stigne, napiši da li ti je stigao primerak iz Malezije ili Kine
Nisam, mada mislim da oni svakako šalju bez originalnog pakovanja, tj. samo onaj tray. Da, vidim da su neki primerci Made in China, a neki Malaysia. Mimo natpisa ne bi trebalo da ima razlika u radu između njih, zar ne?
Kakav je sa ponudom,cenama,dostavom?Ja razmatram ovaj Joom.
a porez jel si platio?meni je stigao juče. Prošao je bez carine.
a porez jel si platio?
Kolika je cena bila na deklaraciji?i bez poreza
pa kako, meni naplate porez i za sitnice od 5 dolara?i bez poreza
Moze obrazlozenje za ovaj odgovor, nista nisam razumeo kontekst. Kakvi zakoni, ciji zakoni? Nema carine ni pdva za male posiljke, ako suncica2222 narucuje glomazne, skupe stvari i narucuje u kolicinama vecim od 5 komada po artiklu ili narucuje svakodnevno i to od istih prodavaca onda je to pretpostavljam nesto drugo. Meni nista nije naplaceno za 20 paketa doduse tek sam poceo sa narucivanjem i koriscenjem alija pre 2 meseca. Da nije ovo bio neki odgovor u nekom fazonu skini mi se sa one stvari ili sam lose razumeo?^ Pročitaj carinske zakone, zakone vezane za upravu carine i mnoge teme na internetu kako radnici tamo primenjuju te zakone i uredbe.
Reseno ekspresno dobio sam refund nazad tj razliku izmedju cene kartice od 128 i 256 sto sam pretplatio vracen mi je taj deo.Evo sad morao da otvaram dispute valjda prihvate.Aliexpress standard shipping slanje je u pitanju dobio sam 2x128gb umesto 1x128gb i 1x256gb samsung sd kartice i slikao sam sta je stiglo.
I taj ima praćenje naravno, obično ide kao LB...LTCainiao standard for special goods imaju pracenje i to je cak pitanje za ovaj zadnji
Cainao standard for special goods ima pracenje samo je od sada izgleda LAxxxxxxxxHU pa je malo duze vreme putovanjaSuncice ako ti kod pocinje sa UA nemas pracenje svi statusi su lazni kompjuter ih pravi. To sto pise da je u Srbiji nije tacno, kapiras? Samo AE standard, SunYou, Cainiao standard for special goods imaju pracenje i to je cak pitanje za ovaj zadnji, najbolji je AE standard tu imas full pracenje i brzo stize. Citaj malo FAQ na prvoj strani imas osnove o AE narucivanju svuda po internetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari