Moji prvi utisci nakon 5 dana koriscenja ip14pro:
Brzina i fluidnost su me apsolutno zadovoljili,znao sam razliku izmedju 14 obicnog i 14pro,jer sam ih testirao vise puta,pa sam ovo i ocekivao,zato sam i odlucio da uzmem pro..a razlika je ocigledna i te kako vidljiva jer ovaj 120hz ekran radi odlican posao,za razliku od obicnog na kome je ono trzanje -lag bas upadljivo za danasnje vreme i standarde..sramota je ako sledeca generacija bude ispod 120hz za bilo koji model iphone-a.
-Dizajn telefona,odlican.Uredjaj bas izgleda mocno,cak i od pozadi ,meni licno,sa ovim velikim ,,ringlama,,izgleda bas mocno…velicina uredjaja je za moj ukus,idealna ..jer od svih uredjaja je kraci i za mene je ovo idealna velicina telefona..
-dinamik island…moje misljenje,za sad, nista posebno,lepo resenje,ali ne toliko u funkciji koliko sam mislio da jeste pre nego sto sam kupio telefon…cak su mi sa obrvom iz predhodnih serija bili i originalniji kad su je prezentovali prvi put..nadam se da ce biti vise aplikacija koje ce biti u funkciji ostrva,ovako realno samo timer,i tako nesto nebitno ..
-AOD ,nisam navikao na njega jos uvek,sve mislim nisam zakljucao telefon

,funkcija o kojoj ne bi ni trebalo da pricam,ali eto apple je to stavio kao nesto novo,i ako je to bilo na androidima pre ,,100god.,, ..posle izvesnog vremena se ekran sam ugasi..i to je ok.
- Baterija… ne da nisam odusevljen,vec nisam ni zadovoljan..ocekivao sam vise..nista bolja nije od mog iphone XS dok je bio nov…ne mogu da verujem da jos uvek moram svaki dan da ga punim,da ne moze dan ipo da izgura…sramno..
-Ostalo… pakovanje je sramno,al dobro to sam znao i pre nego sto sam kupio..nema adapter samo onaj glupi kablic koji ne mogu da ubacim u stari adapter jer nije isti ulaz(nisam strucan pa ne znam koji se ulaz kako zove) ,kamera ocekivano dobra,sve pohvale…zvuk odlican…
-Moj licni zakljucak.. telefon naravno kao i svaki iphone radi besprekorno,odlicno,ali mislim da je cena prenabijena,drugim recima,mislim da je telefon precenjen i da ne vredi ove pare …na zalost to je neka moda da premijum uredjaji budu precenjeni u danasnje vreme,nadam se da ce to da se promeni…
Eto to su moji prvi utisci o ip14pro

….