djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 265
Sajt za prodaju digitalnih kodova kao CDKeys i slSta je ovo eneba, skroz mi je nepoznato![]()
Sajt za prodaju digitalnih kodova kao CDKeys i slSta je ovo eneba, skroz mi je nepoznato![]()
Pa dobro, ne znam koja je cena igre ali da kazemo da te izadje sada da je narucis za 2500 dinara a na dan izlaska ti obracunaju 3000 dinara, jel to nije opet velika usteda nego da si kupovao direktno sa sajta.Kurs argentinskog pezosa dosta oscilira i nije baš svejedno po kom kursu ga banka obračunava u trenutku plaćanja, o tome smo već diskutovali ovde, zato i kažem.
Moze li porukom link za tu cijenu, nijesam pronašaoSajt za prodaju digitalnih kodova kao CDKeys i sl
Deluxe edition oko 27 evra, izlazi 3 dana ranije.Koja je cena za Hogwarts Legacy na Argentini u evrima otprilike?
Moze li porukom link za tu cijenu, nijesam pronašao
Nisam bas najbolje razumeo. Staru konzolu resetujem i napravim potpuno novi nalog i logujem se sa njim a gde podesavam da moj nalog bude Home? Na istoj konzoli gde je napravljen taj novi nalog? Znaci ne moze jedan nalog na vise konzola?Mozda i bolje da das, jer smesne pare mozes za nju da dobijes za prodaju.
Sto se tice naloga, njima samo napravis nov nalog za njih na tvojoj staroj konzoli a namestis tvoj nalog na da bude kao Home (u podesavanjima konzole). Tako da ce oni imati sve sto imas ti na nalogu (igre i pretplate). I sve sto kupis imace oni. Samo ce igrati sa svog naloga.
Može jedan nalog na koliko hoćeš konzola, ali samo jedna konzola može da bude home (i može sa se promeni 5x godišnje).Nisam bas najbolje razumeo. Staru konzolu resetujem i napravim potpuno novi nalog i logujem se sa njim a gde podesavam da moj nalog bude Home? Na istoj konzoli gde je napravljen taj novi nalog? Znaci ne moze jedan nalog na vise konzola?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari