Šta je novo?

Dead Space Remake

To sam i ja primetio. Bukvalno izgleda kao da je u liftu za jednu osobu, nikako korpulentniju. Doduse, ostatak poredjenja mi nije toliko odskakao kao taj deo u liftu.

Ne stoji na istom mestu nego u desnom delu, a kamera nije prešla na drugu stranu. Da nije to razlog zašto se ne vidi dobro?

Jos oko 2 nedelje.

Bome ja jedva čekam da se pojavi. Neka nostalgija 😀

izgleda odlicno stvarno. Kapiram da sam pozaboravljao dosta pa nece biti dosadno

Zaista mi se svidja kako izgleda.
S obzirom da sam ga zadnji put igrao pre 15-tak godina, ovo je kao nova igra za mene :D

Meni i dalje ostao jak utisak od keca posle toliko godina.
Obavezno se uzima.

Tako je, po meni se ovo isplati uzeti
Ili lepo uzeti EA Play Pro pretplatu, 15e mesec dana, preci i otkazati pretplatu :D
Ionako ce posle nekog vremena doci u standardin EA Play, a taj je obuhvacen sa GamePass-om.
Tako je nekako planiram da uradim.

^ tako je još bolje, hvala na ideji😀

procerulo 2h, mada je los kvalitet videa :

Krece lozenje 4 dana pred izlazak

Ipak ce imati "novina"... po listi trofeja na PS5, imace i alternativni kraj:

Reunion
See the alternative ending on any difficulty mode.

Samo Ajzak Klark više ne liči na sebe, ako je ono zaista njegov lik ili je neka za*ebancija.
Mislim, koja je fora zameniti lice glavnog junaka, pogotovo što smo se sa tim likom družili kroz 3 dela igre?
Čudo da je i pol zadržao :D
Videćemo kako će izgledati Max Pain u rimejku...

Nije ni bitno kakvo mu je lice posto uvek nosi onu kacigu ili sta je vec :D

Ma samo da urade kako treba, da ne bude uništena i da ne spavamo barem jedan vikend😀

Izgleda da je igra dobra i dobro remake-ovana.

Daj ljudi prestanite sa loženjem, uradiću preorder ako nastavite 😀

Bukvalno danas izlazi, mozes jos malo da se suzdrzis ;)

^ hehe onda ću sačekati

Ja sam preload odradio. Pa cekamo 17h :)

Ako planirate da igrate na pc-u, najbolje je da platite 15e EA Pro i odigrate tako.

Upravo otvorih EA sajt da vidim te varijante oko play i play pro i iz nekog razloga mi prikazuje cene u turskim lirama, a nisam na VPNu. Zapravo, u zivotu se nisam nakacio na VPN kao turcin, pa mi je nejasno otkud sad ovo. Da li se desavalo jos nekome?

Inace, cena za Pro izgleda kao da je upola cene od tih 15e koji se spominju.
1674814704842.png

Na Turskom je verovatno jeftinije.

To svakako. Mozda se nisam najbolje izrazio, ali samo sam hteo da kazem da je dosta jeftinije kod njih. Godisnja pretplata 50e.

Nazad
Vrh Dno