KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Mislim da moze, odes u bios i ukljucis pokrenes ono sto sam ti dao i videces na cemu si. Ali novi win sigurno necec morati da radis.
Moguce da je MS blokirao takve "edicije" da dobiju update.Па тек онда би требало да ти ради.
Nema ta opcija, jer je nisu dodali novoj traci, kao ni ostale funkcije iz prethodnij sistema.Jel ovako dobro, to je zadnja verzija?
jedino sto ne uspevam da povecam visinu task bara?
To je izbaceno?
Pogledajte prilog 372976
vrlo zanimljiv program. Ja koristim stardock start11, ali cu mozda preci na ovaj jer ima vise funkcija.Nema ta opcija, jer je nisu dodali novoj traci, kao ni ostale funkcije iz prethodnij sistema.
Moras da instaliras StartAllBack, koji vraca traku iz prethodnih sistema i onda ces moci.
Kakvi smarači. Radije bih koristio Windows 7 bez security updates nego Windows 11 bez updates.Update, 8/30/21 8:11 am Eastern: The Verge is reporting that Microsoft might withhold updates from computers running older hardware, so while you might be able to install Windows 11, security could be an issue. Even driver updates may be withheld when older PCs install Windows 11.
Pa i napisali su da se ne dobijaju...a update-i redovni, jel se dobijaju ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari