Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Stigao danas Mop 2 Pro, poručen 15. Rok je bio 20, ali ok, stigao je po onoj sjajnoj ceni pa im opraštam. Elem, možda je razlog za sjajnu cenu to što je datum proizvodnje 12.2021. Samo sam tu info hteo da podelim sa vama.

I da, ono famozno Ananas ekspres praćenje pošiljke me je obavestilo jutros da će kurir doći 19.30-21.30, a čovek došao u 12.45. SMS da kreće ka meni sam dobio 2 minuta pre toga. Prošli put mi je bilo obrnuto, napisali su da će doći 8.30-10.30, a stigao je isto oko 13h. Dakle, te procene treba ignorisati.
Moj Mop 2 Pro je istog datuma proizvodnje.

Nakon otkazane porudžbine od strane ananasa od 27.12.2022.godine i 6.1.2023. danas puštena nazad rezervisana sredstva nakon više mejlova i pozivanja što banke što ananasa. Da nije malo preveliki rok ili da se zadovoljim odgovorom kako su radili popis.

Mozda otvaraju da vide dali je citav. Znam da u Tehnomaniji u radnji kada uzmes tv, otvaraju kutiju da provere.

Ja kao da sam pretplaćen da me vrata paketomata udare u glavu. 4. porudžbina i uvek isti box, tik iznad automata, u visini glave 😂

Mozda otvaraju da vide dali je citav. Znam da u Tehnomaniji u radnji kada uzmes tv, otvaraju kutiju da provere.

Ja nisam obratio pažnju kad je stigao, a nisam ga ja raspakivao, tako da ne znam da li kutija bila otvarana. Znam samo da su na njemu bile sve nalepnice i fabrička folija preko ekrana, za koju bi se videlo da je skidana.

Vec 2-3 dana ne mogu da se ulogujem na ananas.rs, PC preko firefoxa, iskacu random poruke
"Application error: a client-side exception has occurred ."
ili
"Email ili lozinka nisu u redu."
kad pokusam da promenim lozinku: "Server se ne odaziva."

brisao cookies ali i dalje isto.

Evo jedan čudan problem koji je sva sreća rešen. Drugar je poručio stvari neke sa ananasa i kao način dostave odabrao je paket zonu, farbaru neku. Otišao je tamo i normalno krenuo proces sa karticom da plati sve, medjutim odbijalo je non stop. Pošto je prodavac odbijao da bilo ko dira onaj aparatić osim njega, drugar je odustao. Posle u toku dana me zvao da probam ja sa mojom karticom. Otišao sam sa njim i pokušao sve isto, medjutim opet nije htelo. Doduše stigli smo dva koraka dalje jer sam zamolio prodavca da mi da aparat da ja odradim što treba. Pozvao call centar i pričao sa agentom i dobio kontakt telefon od neke žene više pozicije. Elem, na kraju sam ostavio keš prodavcu (iako nalog mora da se zatvori karticom) a ona je par sati kasnije došla i valjda završila posao (ne znam jer sam ja ostavio keš, dogovorio se sa njom da će ona doći i svojom karticom probati).

Ako neko ima nameru da oprema kuću tehnikom(tv, frizider, sporet itd. ) ili sličnom kupovinom ovaj kod od 10% kao poručen.
Na 100k potrošeno može "realno" da se uštedi kada se uporede cene na svim sajtovima 6-9k dinara....nije malo.

Samo kupujem ananas direkt,
tu je dobra cena i brzo stize,
ovo sve drugo je bez veze jer se moze naci jeftinije direktno od dobavljaca, tako da tih 10% ne bude 10%

Mozda je glupo pitanje i ako je bio negde odgovor, molim da mi kazete :) Da li kada se placamasterd card, pri placanju daje opcija na rate ili ne? Ako je ne, nista mi onda ne znaci kojom karticom placam pa da znam. Hvala unapred.

Kako od dobavljaca? Na koji nacin to mozes da narucis? :D
Pise ime dobavljaca pored robe koju kupujes, i to obicno imas da nadjes negde jeftinije.

Svakako, gubi poentu ananas osim ako nema jaku subvenciju od strane njih samih preko vaucera.
Verovatno ananas pokusava da im organizuje logistiku i da na sebe prebaci dostavu koja je kupcu besplatna i tako stimulise dobavljace da rade preko njega.
Za sada i ako ananas dostava radi savrseno, za robu drugih dobavljaca ide jako lose, jer uvek ima da s enadje jeftinije nego kod njih.

Drugim recima, dobavljaci bas i ne saradjuju.

delvel je imao skinutu foliju pa zalepljenu lepljivom trakom. originalna metalna kopca je vadjena pa je stavljena druga kraca.

spark nisam otvorio.
isto originalna metalna kopca je vadjena pa je stavljena druga kraca.

delvel je imao skinutu foliju pa zalepljenu lepljivom trakom. originalna metalna kopca je vadjena pa je stavljena druga kraca.

spark nisam otvorio.
isto originalna metalna kopca je vadjena pa je stavljena druga kraca.
Čudne su mi te šire rupe... nisam siguran da su od kopči...

Htedoh da pitam u temi za Stellu ali je ne videh.
Da li i koje video formate Stella pusta preko USBa? Da li je neko isprobao?

Ja sam sa ananasom imao skroz ok iskustvo, samo sto jos nisam dobio onaj poklon smart watch sto su pre mesec i po dana delili za potrosenih 12k. Zvao me jednom kurir, ja tad nisam bio u Bg, rekoh bice neko ali posle 4 sata danas i sutra, on kaze vazi donece onda posle 4 ili sutra ako ne stigne, sutradan zove drugi u 9 ujutru ja mu isto kazem da nema nikog posle 4 sata, on nadrndano rece vazi vraticu ga u magazin (ja mislio vratice u magazin pa ce neki drugi put neko da ga isporuci). Posle toga se niko nije javljao 2 nedelje, ja kontaktirao korisnicku sluzbu oni mi odgovorise posle par dana da ce mi dostaviti ovih dana. Proslo od tad 2 nedelje niko se vise ne javlja :D Moracu opet da ih cimam. Nije mi do sata, znam da je najgori kinez, nego da vidim da li ce zaista dostaviti.
Da se nadovezem na ovo. Cimao sam korisnicku sluzbu, oni kao proverili i rekli ocekujte ga u najskorijem periodu. Proslo od tad dosta vremena opet ih cimao pre neki dan, opet rekose proverice i juce mi javljaju da mi je poklon zapravo dostavljen 6. decembra, poslali mi dokaz da je kurir bio tu negde oko zgrade i uslikan potpis pri urucivanju (naravno nije moj 😂). Izgleda da je kurir zakljucio da mi to ne treba i uzeo sebi sat i potpisao se :ROFLMAO:

Hteo bih da vratim set bosovih dodataka koje sam narucio a ispostavilo se da su manji nego sto mi trebaju. Sta bih trebao da uradim?

Isto sam uzeo pumpu za loptu uz koju mi nije dosla iglica. Da li mogu da je zamenim u radnji ili isto mogu da je vratim?

Da se nadovezem na ovo. Cimao sam korisnicku sluzbu, oni kao proverili i rekli ocekujte ga u najskorijem periodu. Proslo od tad dosta vremena opet ih cimao pre neki dan, opet rekose proverice i juce mi javljaju da mi je poklon zapravo dostavljen 6. decembra, poslali mi dokaz da je kurir bio tu negde oko zgrade i uslikan potpis pri urucivanju (naravno nije moj 😂). Izgleda da je kurir zakljucio da mi to ne treba i uzeo sebi sat i potpisao se :ROFLMAO:
Eto sta se desava kada Ananas ne salje nikakav trag da li je poklon poslat, dostavljen sta god...Ja cenim da je i moj televizor tako zavrsio jer su izvalili kako funkcionise sistem sa obicnim ukrasima.
Inace kada se dobijao sat? potrosio sam barem na 3 naloga preko 15.000 rsd

Eto sta se desava kada Ananas ne salje nikakav trag da li je poklon poslat, dostavljen sta god...Ja cenim da je i moj televizor tako zavrsio jer su izvalili kako funkcionise sistem sa obicnim ukrasima.
Ovo je bila neka akcija dok je trajalo svetsko prvenstvo, preko 12k ako potrosis dobijes neki smart watch

Postoji trag, kada je poslat dobiješ poruku M&M da ga ocekujes toga dana. Tracking za poklone počinje sa HR, dok kod porudžbina pocinje sa A .
Bar je tako u mom slučaju, mada sam ja na 26 porudžbina dobio jednu kutiju i 25 mahom identicnih ukrasa...

Ljudi da li ova stela ima dvb-s2 tuner? Na opisu na ananas sajtu stoji da ima ali po pretrazi na ostalim sajtovime ne vidim tu opciju.

Vrh Dno