Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Na čemu se igraš? Sony plejerka pretpostavljam?Ja nikad ne čitam te analize, a i već sam uzela igru. 😄
Na čemu se igraš? Sony plejerka pretpostavljam?Ja nikad ne čitam te analize, a i već sam uzela igru. 😄
Zašto? Trenutno samo na PS5, ali i Xbox je u planu. 😄Na čemu se igraš? Sony plejerka pretpostavljam?![]()
Just curiousZašto? Trenutno samo na PS5, ali i Xbox je u planu. 😄
Zahteva za vece rezolucije i jos vece postavke. Bar tako kazu.Ne zahteva 32gb rama
RECOMMENDED:
- Requires a 64-bit processor and operating system
- Processor: Intel Core i7-8700 (3.2Ghz) or AMD Ryzen 5 3600 (3.6 Ghz)
- Memory: 16 GB RAM
- Graphics: NVIDIA GeForce 1080 Ti or AMD Radeon RX 5700 XT or INTEL Arc A770
- DirectX: Version 12
- Storage: 85 GB available space
- Additional Notes: SSD, 1080p/60 fps, High Quality Settings
S obziro da su prilicno dobro izlistali specifikacije, ja ipak ocekujem solidnu optimizaciju i da su bar malo vise posvetili paznje i PC verziji.Nešto slično kao sa Returnal i potrebama za 32GB. Baš me zanima kako će se ponašati.
Iskreno ne očekujem dobru optimizaciju za PC.
Ja sam baš iz tog razloga batalio pc gaming i prešao na Series X, LG C1 i Game Pass, više od toga mi stvarno ne treba uz ponekad nešto tipa Hogwarts Legacy, Fallen Order 2 i slično.Ako cu vec ionako malo dragocenog slobodnog vremena sto imam igrati
Pa dobro, i ja sam uzeo PS5 i LG CX ali opet mi je draze da igram na kompu spojenom na TV.Ja sam baš iz tog razloga batalio pc gaming i prešao na Series X, LG C1 i Game Pass, više od toga mi stvarno ne treba uz ponekad nešto tipa Hogwarts Legacy, Fallen Order 2 i slično.
(izvinjavam se za off topic)
Malo dodatnog off. TV je 4K rezolucija (naspram 2K monitora) i onda sigurno gubimo dosta performansi+pitanje je da li će biti dosta vrama. Imam ovu dilemu pošto sam razmišljao da povežem komp sa TV-om.Pa dobro, i ja sam uzeo PS5 i LG CX ali opet mi je draze da igram na kompu spojenom na TV.
(izvinjavam se za off topic)
Ovo je off topic i treba verovatno da ide na temu Xboxa ali evo i ja da odgovorim, pa neka brišu moderatoriSeries S ne bi uzeo ni da mi nude za dzabe. Ako cu vec ionako malo dragocenog slobodnog vremena sto imam igrati, onda cu igrati u sto boljem audio vizuelnom dozivljaju.
Samo PS5 bajo moj!Series S ne bi uzeo ni da mi nude za dzabe. Ako cu vec ionako malo dragocenog slobodnog vremena sto imam igrati, onda cu igrati u sto boljem audio vizuelnom dozivljaju.
Ma samo da mi dobijemo vrhunsku igru. Da opravda hajp i da ispuni očekivanja igre koja se čeka decenijama. Da ima zanimljivu priču, questove, atmosferu, muziku i što je najvažnije kvalitetan gameplay. Da li će navedeno ispuniti uskoro ćemo saznati.Samo PS5 bajo moj!![]()
Može li se to kako uzeti za Xbox Series S?Na Epicu u UAH - 20e za standardnu verziju, 23 za Deluxe![]()
Ne može, to je za PC.Može li se to kako uzeti za Xbox Series S?
Da prostiš na PC-u se uvek mogu poslušati prvo narodnjaci jer sviraju džabeNe može, to je za PC.
Neće moći, Denuvo ne voli narodnu muzikuDa prostiš na PC-u se uvek mogu poslušati prvo narodnjaci jer sviraju džabeTo je velika prednost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari