Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Uf kao magični GTA, kad se setim kad sam zaigrao SA i V, prvih nedelju dana samo istraživao svet okolo... Kad je dostupan po našem vremenu? U koliko sati u utorak?

Uf kao magični GTA, kad se setim kad sam zaigrao SA i V, prvih nedelju dana samo istraživao svet okolo... Kad je dostupan po našem vremenu? U koliko sati u utorak?
Na Xboxu mi je pisalo u 6 ujutru.

Hogwarts je br.1 na top selling listama već mesec dana unazad, to su samo preorderi. Čak i da reviews budu prosečni mislim da će ovo da se prodaje kao Elden Ring , brojevi će svakako biti interesantni…jedna lepa vest za WB.

Samo da ne bude Cyberbug... :rolleyes:
Ne verujem, zato je i važno što su odložili nekoliko meseci verziju igre za stare konzole, očigledno je ovo sada prioritet i mislim da će biti ok. Uzgred, ni Elden Ring se nije baš proslavio prilikom launch-a što se tehničke strane tiče…
Uostalom videćemo u utorak!

Lepa vest i za Dž. K. jer i pored bojkota woke družine ljudi kupuju.

Ovaj lik je već nabavio igru 👀, deluje zadovoljno, ostavio je neke utiske u twitter feed-u ,bez spoilera:

Diskutabilne su te ocene, pogotovo za igru sa ovakvom tematikom. Nikad ne znaš da li je ocena nekog okorelog fana serijala ili nekog ko se zaista razume u video igre.

Malo off topic, ali kako karticom plaćate za drugi region?
Ja sam prebacio acc na turski i moram preko gift kartica da dopunjavam wallet.
Ne menja se acc, samo se na konzoli promeni region na Argentinu, unese se kartica sa nekom arg. adresom i ništa više.

Počeo preload i na PS5, 79,6GB.
HL.jpg

Izgleda da samo za PC nema. Steta.

Za one zainteresovane: ima sada već više (spoiler free) pozitivnih utisaka od ljudi koji su nabavili (fizičku) kopiju ranije na H.L. reddit-u.

Takođe brda sadržaja ovde:

Iskreno, zadovoljan sam svime što vidim. Ne sviđa mi se ubisoft-like svet sa pregršt sr*nja ali ajde :D

Nikada veci hajp oko neke igre nije bio nego kao kod ove sada. Mislim bilo je ali da ovako sa nestrpljenjem iscekuje to je neverovatno.

Ovaj hajp ce da skine sa trona samo Diablo 4 kada bude trebao da izadje.

Kako radi ovo? Vidim da je grafika PS4 Pro, na momente kao da je PS3 u pitanju. :D

Za xbox kolege, prebacite region konzole na new zealand i igra se otkljucava u 11am po nasem vremenu, sto je za neka 2 sata : )
Ipak u 12. 😍 Ali može! 😁 Je l' mogu posle da vratim na SAD bez nekih posledica?

Da, da, my bad, 12pm. Moze naravno, ja se selim sa Novog Zelanda nazad za Argentinu u istom danu : )

Hvala, @ixinho, spasio si me čekanja. Poslednjih 24h traju kao januar. 😁

Podelite utiske ali bez spojlera. Jako je važno da li ima tu specifičnu atmosferu filmova?

Kakva je grafika i fluidnost, bagovi? Je l' optimizovana uopste?

Nazad
Vrh Dno