Ha pleb.Lajv 🙂
Mi smo tek posle godinu dana zaustavili praksu štampanja na velikom enterprise printeru da bi taj papir žene skenirale na tom istom štampaču u PDF i slale inžinjerima. Jednostavno je neko od kolega otišao da vidi što je sve tako lošeg kvaliteta što stiže od njih. Nije jedna, njih 3. Ko zna koliko je hiljada papira odštampano potpuno nepotrebno.Šalila se, zar ne? Reci da se šalila 😭
"hoću da štampam u pdfu"
Ovo sam redovno radio u bivsoj firmi. Najavim kolegi da cu poslati mail, skicim i mlataram rukama da sam poslao mail, onda sednem pored kolege da vidimo mail, volim.Ha pleb.
Koleginica iz bivse firme posalje mail, pozove me da kaze da je poslala mail i da dolazi do mene da mi pokaze i objasni mail.
Osnova je da smo lenji u velikom procentu, nemamo ni priblizno radnu etiku kao zapadnjaci. I kvalitetne obuke ako zaposleni nisu motivisani ili primorani da savladaju nesto novo su neuspesne. Mali milion puta se javljaju a niti su probali niti su procitali uputstvo. Tipa ne radi mi to i to, krenes korake sa njim a on nikada nije prosao login. Tipa koji mi je user i pass? Pa majstore onaj sa kojim si probao to sto ne radi. $#@$_@$$@ da ne psujemMi smo tek posle godinu dana zaustavili praksu štampanja na velikom enterprise printeru da bi taj papir žene skenirale na tom istom štampaču u PDF i slale inžinjerima. Jednostavno je neko od kolega otišao da vidi što je sve tako lošeg kvaliteta što stiže od njih. Nije jedna, njih 3. Ko zna koliko je hiljada papira odštampano potpuno nepotrebno.
Neke ljude treba obučiti i onda šljakaju dobro. I ja sam kao mlađi smatrao da se ljudi pametniji, jer valjda odrastaš u balonu, ali nisu, 80% je potrebno obučiti kvalitetno, inače služe za ukras. Naš sistem se time dovoljno ne bavi i cela država je neproduktivna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari